AKKUNASSA HIENOJA LASTENJUTTUJA 12.-18.5.2014!

Maanantaivapaa ja olo on kuin sunnuntaina. Laiskottelimme alkupäivän kotosalla ja lähdimme iltapäivällä kaupungille katselemaan. Vein ensin ...

Maanantaivapaa ja olo on kuin sunnuntaina. Laiskottelimme alkupäivän kotosalla ja lähdimme iltapäivällä kaupungille katselemaan. Vein ensin Kaamoksen rautatieasemalle taas avattuun Ihmepuutarhaan, missä kävimme jokaisen puskan tarkkaan läpi. Siitä pyöräilimme morjestamaan Lasipalatsiin Akkunaan Pop-up kauppaa rakentamassa olleita Marakattimarssin, Punaisen Norsun, Murun, Aarrekidin ja Höön naisia. Forumin sivustaa vastapäätä sijaitseva Akkuna on saanut uudet kaupanpitäjät sunnuntaihin 18.5. 2014 saakka eli tässä on tiistaista lähtien kuusi päivää aikaa käydä tutustumassa Kids Design Blockin merkkeihin paikan päällä Helsingin keskustassa!


kids design block akkuna sijaintiids design block akkuna logo kids design block ilmapallo pihalla


Meille tarjottiin avajaismuffinsseja ja mehua, vaikka pölähdimmekin paikalle aivan liian aikaisin ja samalla kun Pop up-kauppa valmistui, pääsin ihailemaan jo rekissä roikkuvia vaatteita. Aarrekidiä ja Höötä meillä on ollut aika paljon käytössä, joten nyt livenä ihastuin näihin meille vähän vieraampiin merkkeihin eli Marakattimarssiin, Muruun ja Punaiseen norsuun kovasti. Johtunee myös siitä, että mulla on jonkinlainen retrobuumi käynnissä taas.


kids design block lasipalatsissa kauppakids design block ilmapallotkids design block hookids design block punainennorsu norsukids designblockmarakattimarssikids design block punainen norsu paita kids design shop aarrekidkids design block muru kankaatkids design block minisettikids design block  juliste pop up


Loppuun sellaisia kivoja uutisia, että vaikka Pop-upissa on paljon tuotteita erikoishintaan, saatte -10% alea myös normaalihintaisista tuotteista kunhan mainitsette lukeneenne tarjouksesta tästä blogista! Kids Design Blockin Pop-up kaupan facebook-sivu löytyy täältä!


Itsellä ei vielä lähtenyt mitään mukaan, mutta meillä on aika akuutti tarve housuille, joten taidan poiketa itse vielä uudestaan kaupassa.


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images