YO ZEN VOITTAJA + KYSYMYS ARVONNOISTA

YO ZEN -korupalkinto on nyt arvottu ja voitto matkaa Oulusta nimimerkille Nnu, joka kommentoi näin: Noita shamaanikoruja oon ihastellut jo p...

joutsenkoru

YO ZEN-korupalkinto on nyt arvottu ja voitto matkaa Oulusta nimimerkille Nnu, joka kommentoi näin:


Noita shamaanikoruja oon ihastellut jo pitkään. Vaikea sanoa mikä niistä on ihanin, kun kaikki ovat niin hienoja, mutta ehkäpä tämä vie voiton:
http://www.yozendesign.com/?product=shaman-triangle-pendant-birch


Kertokaapa muuten kommenttiboksiin mielipiteitänne arvonnoista! Mä en ole pitkiin aikoihin arponut oikeastaan mitään, vaikka tarjouksia satelee viikoittain. Sen sijaan arvon harvakseltaan omasta mielestäni tosi hienoja juttuja, mutta tiedän arvonnoilla olevan suuri fanikuntansa. Pitäisikö arvontojen määrää pikkuhiljaa lisäillä vaikka pariin per kuukausi vai mennäänkö vanhalla mallilla, missä tarjolla on harvakseltaan hyvää?


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

5 kommenttia

 1. Musta arvonnat on kivoja, jos sattuu olemaan mieleinen palkinto. Muuten vaan skippaan postauksen, jossa palkinto ei kiinnosta. Itseäni ne eivät ainakaan vielä ärsytä. Ehkä olisin eri miltä, jos niitä olisi vaikka joka toisessa postauksessa :)

  VastaaPoista
 2. Musta arvonnat on tosi kivoja, sais olla useamminkin :)

  VastaaPoista
 3. En mä ainakaan kaipaa mitään säläarvontoja, laatu voittaa määrän! Osallistunkin vaan sellaisiin arvontoihin, jonka palkinnon ihan todella haluaisin, harmi vaan ettei vielä kertaakaan ole napsahtanut onni kohdalle.

  VastaaPoista
 4. Mä taas kaipaan sääliarvontoja, heh. :) No ei nyt ehkä ihan, mutta jotenkin tulee sellanen fiilis, että bloggari välittää lukijoistaan jos se arpoo meille lukijoille kaikkea kivaa. Ton vastakohta ois sit se, että joka toinen postaus ois blogiyhteistyöjuttuja mistä bloggari itse on saanut palkkion, mutta sellanenhan sun blogi ei muutenkaan oo. Eli kyllä arvonnat piristää kaikkia blogeja. :)

  VastaaPoista
 5. Tykkään arvonnoista, joten ei haittaa jos niitä olisi hieman enemmän, kunhan ei ihan joka postaus sentään. ;) Sellaiset arvonnat, joiden palkinto ei itseä kiinnosta, saa skipattua nopeasti.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images