ASU SUORAAN BEL-AIRISTA

Välillä musta tuntuu, että tämä on maailman kaikkeuden viimeinen blogi, missä postaukset tehdään yleensä sen päivän jutuista milloin jutut j...

Välillä musta tuntuu, että tämä on maailman kaikkeuden viimeinen blogi, missä postaukset tehdään yleensä sen päivän jutuista milloin jutut julkaistaankin. Ei kai se niin ole, mutta usein mulla on tapana kehitellä päivän aikana se juttu minkä bloggaan illalla. Tälle illalle ei ollut tulossa mitään juttua, sillä kävin työpäivän päätteeksi erään kirjan julkkareissa ja taisin hieman humaltua matkalla...mutta sitten Mimmi lähetti tämän päivän asuposet ja tässä sitä taas ollaan näpyttämässä koneella ennen keskiyötä :D


Hel-looksissa ihmiset usein kertovat pukeutumisensa takana olevan ties mitä  erikoisempia inspiraationlähteitä. Sovitaan siis, että olen tänään inspiroitunut Price of Bel-Air elokuvasta, sillä siltä se ainakin näyttää!


prince of belair


Takki: H&M+, housut: Asos curve, huivi: Acne, tennarit: Ethletic, kassi: Costo pure waste (saatu)


costo pura waste kassi prince of belair haaremihousut oi mutsi mutsielsa oi mutsi mutsi ruttopuisto


Enpä olisi uskonut, että vielä joskus kulkisin salihousuissa pitkin maita ja mantuja, tässä tapauksessa pitkin ruttopuistoa. Selvisin pahimman mamma-ajankin ilman velouriverkkareita mutta superpehmeät salihousut tekisi mieli hankkia jokaisessa värissä ja kuosissa. Musta vaan tuntuu, että jos tätä trendiä alkaa liikaa käyttämään, en enää pysty palaamaan takaisin tavallisiin farkkuihin koskaan.


Mukavaa viikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

13 kommenttia

 1. What? Kui viimeinen? ;) Mulla tulee lähestulkoon kaikki jutut saman tien ulos ;) Häh, voisko tehä toisinki vai? tergui söpöliini <3

  VastaaPoista
 2. Hehe! Mulla on luonnokset täynnä kaikkia juttuja, mutta kuitenkin teen yleensä postaukset lopulta melko ex-tempore ja ne valmiina olleet jää julkaisematta... :) Sä olet niin uudistunut! Kiva asu! :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin päivitän kaikki jutut aina HETI :D Koska jos ei niin sit ne on vanhoja eikä niihin jaksa enää palata. Ja jos talviaikaan viikonloppuisin saa vaan kuvattua niin helposti tulee sit päivitettyäkin kaikki yhteen pötköön kun en pysty vaan jemmaamaan. Ja jos aihe on semmonen mistä muutkin todnäk kirjoittaa niin en haluu olla se viimeinen kun kaikki on jo kyllästyneet kun muilta ovat samat lukeneet.

  Ja arvostan muissakin blogeissa sitä että ollaan nopeita koska aina on niitä lukijoita jotka ei malttais odottaa (esim mä). Ja ajastukset tuntuu aina huijakselta kun itse oon niin fiiliksellä kirjoitellut juuri siinä hetkessä!

  VastaaPoista
 4. Heh, joo, salihousut... Mut hitsi kun näyttää hyvältä! (ja supermukavalta!) Salihousujen kultakauden kokeneena enpä olis minäkään uskonut että ton mallin housuista innostuisin, mutta tosiaan varsinkin jos on kiva kuosi ja joku skarpimpi yläosa niin mikä jottei. Voisin hyvin ottaa omaankin vaatekaappiin!

  VastaaPoista
 5. Mäkin ehdottomasti bloggaisin aina päivän tapahtumista, ja sitä yritänkin huonolla menestyksellä, mutta melkein aina huomaan ettei illalla ole aikaa kirjoittaa ja muokata kuvia. Siks on pakko turvautua parin päivän tai viikon takaisiin luonnoksiin.. Ehkäpä mä nyt alan tsemppaamaan tän suhteen :).

  Huippupökät! Mä rakastan printtihousuja!

  VastaaPoista
 6. Heh, no monethan ajastaa ja tekee vaikka maanantaina kaikki viikon postauksensa :D

  VastaaPoista
 7. Mä teen tosi harvoin luonnoksiin mitään, koska ne vanhentuu omassa mielessäni liikaa. Kirjoitan 99% aina jutun silloin kuin julkaisenkin, joskus ehkä jemmaan aamuksi ettei tule kahta peräkkäin ;)

  VastaaPoista
 8. Meillä on aika sama ajatusmalli. Ei musta silleen huijaukselta tunnu jos joku tekee postauksensa ennakkoon, mutta kyllä mun tyyli on elää hetkessä

  VastaaPoista
 9. En mäkään aina bloggaa saman päivän jutuista, mutta lähinnä siis julkaisen kirjoitukseni heti enkä tee niitä ennakkoon. Monesti päivään sattuu niin paljon että on pakko laittaa pätkissä jutut.

  VastaaPoista
 10. No niinhän se taitaa olla ;) Mut ei me....ainakaan vielä ;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images