VALOA KOHTI!

Suurin pimeys on selkeästi takana päin. Aamuisin ja iltapäivisin kodin ja päiväkodin välillä liikkuessa huomaa päivittäin aina vain enemmä...

kaamos talvi 2014 kaamos talvi 2014 mini rodini mini rodini haalari talvi

Suurin pimeys on selkeästi takana päin. Aamuisin ja iltapäivisin kodin ja päiväkodin välillä liikkuessa huomaa päivittäin aina vain enemmän valoa. Kirkasvalolampullekaan ei tunnu olevan enää niin suurta tarvetta, vaikka ei aamut helppoja ole meille kummallekaan. Jos luonnollista kelloani kuunneltaisiin, nukkuisin joka päivä kymmeneen ja iltapäivällä usean tunnin päiväunet. Valitettavasti ympäristö on eri mieltä ja ylös pitää nousta seitsemältä, jotta ehdimme kumpikin omiin touhuihimme päiväksi.


Onneksi iltapäivällä on nyt taas sen verran valoa, että näemme toisemme päivisin muussakin kuin lampun valossa. Tuntuu, että pienikin valon määrän kasvu tuplaa energiamäärät ja valolla ja kahvilla pääsee jo pitkälle. Kimppu tulppaaneja tekisi jo kunnon kevään.


Tiedättekö muuten mikä jouduttaa kummasti kevään tuloa? Se, että lapsi kasvaa yli syksyisistä talvivaatteistaan ja joutuu vielä helmikuussa pistämään puoli omaisuutta uuteen talviasuun. Ennustan että välikausikelit alkavat ensi viikolla :D


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

 1. Jospa tää haalaritemppu toimii vielä niinkin päin, että tulee aikaisen kevään lisäksi tosi lämmin ja pitkä syksy, että se kerkeää kasvaa siitä ulos ennen pakkasia? ;) Näin taatusi käy ainakin, jos mä nyt menen ostamaan kaksosille uudet haalarit molemmille (ja esikoinenkin väittää, että nilkkoihin tulee kylmä, kolmen haalarin ostolla varmaan saadaan jo Suomi siirtymään päiväntasajalle).

  VastaaPoista
 2. Uskoisin näin. Mun mielestä voisit satsata yhteiseen hyvään ja ostaa vaikka itsellesikin jonkun kivan superuntsikan niin vältyttäisiin pakkaselta.

  VastaaPoista
 3. "Kuuntele sisäistä kelloasi" Joo-o, se kello ei kulje Suomen ajassa. "Mites nyt on niin valoisaa... katsos kellohan on puoli 12". Mä jotenkin en näe tätä kauhean hyvänä asiana töiden suhteen.

  Mutta asiaan, se valo on taas tullut reilussa viikossa. Ja aamulla kuuluu jopa lintuja, eikä ne ole vain sarastusvalon herätysääni.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images