IHASTUS: ALINA PIU

Nelipäiväisen työviikon ehdottomia etuja on yksi vapaapäivä keskellä viikkoa, vaikkapa keskiviikkona. Oikeasti tarkoitukseni oli pitää vapaa...

Nelipäiväisen työviikon ehdottomia etuja on yksi vapaapäivä keskellä viikkoa, vaikkapa keskiviikkona. Oikeasti tarkoitukseni oli pitää vapaa perjantaina, mutta Kaamos yski niin paljon yöllä, että päätin aamulla vapaan olevan tänään ja jäimme kotiin. Yskän hillitsemiseksi emme ole tänään käyneet pihalla, vaan rakentaneet legoista, katselleet Late Lammasta ja minä nukuin mehevät päiväunetkin Kaamoksen tehdessä luoja ties mitä. Kämppä on kuitenkin ehjä, selvisimme voittajina iltaan.


Arkivapaina pystyy keskittymään myös netin tarjontaan eri tavalla ja muistin etten ole käynyt yhdessä lemppariliikkeessäni eli Nudgessa aikapäiviin. Tein pienen virtuaalimatkan Yrjönkadulle Nudgen facebookin kautta ja huomasin Alina Piun merinovillatuotteiden olevan -20% alessa. Oletteko koskaan törmänneet näihin?


alina piun kollaasi


Mulle on tosi tärkeää, että kaulahuivit ja muut lämmikkeet ovat aitoa villaa, eikä ole merinovillan voittanutta jos puhutaan arkivillavaatteista. Tänä talvena olemme käyttäneet erityisen paljon Kainoa, Kaunevea, Acnea ja Uhana Designia. Kevääksi mietin, että kummankin asuja voisi piristää Alina Piulla. Ja kuten monet asusteet, iso huivi voisi ihan hyvin olla yhteinenkin piristys, onhan meillä paljon muitakin yhteisiä villa-asusteita ;)


Sama virsi kesät talvet: villa on mahtava materiaali. Lämmittää kylmällä, mutta ei tukahduta lämpimälläkään kevätkelillä. Huivissa tykkään noista kirjoneulemallien vaihteluista, mukavan tilkkutäkkimäinen sekamelska!


Mitä sanoo raati? Hot, eiks niin?


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

7 kommenttia

 1. Hot, todella. Harmi, ettei taida mahtua tämän kevään ulkovaatebudjettiin. Tosi kauniita, täytyy pitää merkki mielessä.

  VastaaPoista
 2. No niin.

  Tulee kalliiksi tää sun blogin lukeminen... Klikkasin itseni Alina Piun nettisivuille, ihastuin (mm.) postauksesi kuvissakin näkyvään rusettipipoon ja selvitin jälleenmyyjät: yksi Helsingissä ja yksi Tampereella. Mars putiikkiin hypistelemään ja sovittamaan, ja voi hitsiläinen, olihan se rusettipipo saatava kun on niin hieno ja päähänsopiva! Vaikka lähtökohtaisesti en edes halua mustavoittoista pipoa tai muuta päähinettä! Tuo pipo vain on niin valloittava, varsinkin kun keväänkaipuun iskiessä voi ajatella että ne rusetit ovat oikeastaan perhosia :)

  Tampereella asioiville muuten tiedoksi, että ostin Seelen viimeisen rusettipipon... Mutta Alina Piulta saa tilattua suoraan ;)

  VastaaPoista
 3. Miksi kaikki ihana on villaista??! Nim. Villa-allergikko

  VastaaPoista
 4. Mun pitää vielä vähän harkita, mutta ei kauaa ettei oo myöhäistä jos päätänkin hankkia huivin.

  VastaaPoista
 5. nopeaa toimintaa :) Rusettipipo on kyllä ihana! Että hyvät kaupat teit.

  VastaaPoista
 6. apua, villa-allergikko? ounou, olisipa kurja kohtalo. Otan osaa.

  VastaaPoista
 7. No, onneksi tekokuitujakin on olemassa ja villaa voi käyttää muiden vaatteiden päällä. Aino on perinyt mun allergian. Saa nähdä, saako Oivakin sen.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images