POSITIIVINEN POIKKEUS

https://www.youtube.com/watch?v=DY_NpaRg_HA Kaudesta toiseen kovemman ja kovemman Voice of Finlandin jälkeen tuntui lähinnä turhauttavalle k...

https://www.youtube.com/watch?v=DY_NpaRg_HA

Kaudesta toiseen kovemman ja kovemman Voice of Finlandin jälkeen tuntui lähinnä turhauttavalle katsoa Ylen UMK:ta, missä etsittiin euroviisuehdokasta hassusti puettujen musiikin kehäraakkien (+Redraman) kanssa. Mieluummin kuin UMK:ta, katsoin vaikka Tartu Mikkiin ohjelmaa mikä kertoo aika paljon innostuksestani. Mutta onneksi sieltä kummallisten taustatanssioiden ja erikoisten artistivalintojen joukosta löytyi yksi itseäkin miellyttävä bändi: Hukka ja Mama.


Erikoinen bändi, mitä ei välttämättä kannattaisi hukuttaa nukkekotirekvisiittaan ja bändin omaa stailia vieläkin kreisimpiin kuteisiin. Melkein tuli vastareaktio pelkästä sälän määrästä, mutta onneksi musa ratkaisee.


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Ensimmäisenä tuli mieleen: humpahtava Viikate kohtaa Liekin.
  Eli toimii!

  VastaaPoista
 2. Mä myös tykkäsin! Mutta miksi jo semifinaalissa oli pitänyt tunkea jotain kyniä tukkaan, ja mikä se ruma pehmoleluhusky oli,
  olisivat vaan istuneet sillä kauniilla sohvalla ja tehneet juttunsa!

  VastaaPoista
 3. Hah! Mulle tulit sää heti mielee ko näin ton esityksen ekaa kertaa. Ihan mahtava :D

  VastaaPoista
 4. Kappale kantaa tyttäreni nimeä, joten oli onneksi ihan tyylikäs juttu. Mummu hehkutti, että nyt on viisuissa kys. nimi esillä. Kuuntelin ja oikeasti ihan pidin tuosta kappaleesta, muuten en ole viisuja seuraillut.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images