PAJUMAJASSA

Olen aina ilahtunut, kun muhun otetaan yhteyttä siksi että tiedetään jonkin jutun kiinnostavan mua paljon ja on selkeästi luettu blogia. Sa...

Olen aina ilahtunut, kun muhun otetaan yhteyttä siksi että tiedetään jonkin jutun kiinnostavan mua paljon ja on selkeästi luettu blogia. Sain torstaiksi kutsun tamperelaiseen lastentarvikeliike Pajumajaan ja oli silti yllätys miten joku kauppa voi näyttää (Ainoa lainatakseni) mun olohuoneelta. Jos asuisin Tampereella, olisin hakenut kaikki lastentarvikkeet Pajumajasta ja ymmärrätte kyllä miksi kun näette kuvia.


pajumaja ulkoa logo


pajumaja lifefactory


pajumaja under the nile


pajumaja tavarat


Arvostin vauva-aikana ekologisia ja turvallisia vauvatarvikkeita, missä oli kuitenkin jokin juju. Suurin piirtein kaikki meiltä löytynyt löytyy myös Pajumajasta: Tulan kantoreput, Planet Kidin lasten luomukosmetiikka, Lifefactoryn pullot, Paapiin julisteet, Under the Nile pehmovihannekset, WeanGreenin lasiset säilytyspurkit ruualle...lista on loputon. Paljon oli myös sellaista tarpeellista, mitä tarvitsee pikkulasten kanssa ja täydensinkin omia varastoja muutamilla jutuilla vieraillessani Pajumajassa. Kuvailen ostokset tänne blogiinkin vaikkapa ensi viikoksi.


pajumaja jenkkikassit pajumaja kravaatit pajumaja keskipoyta weangreen pajumaja kassa pajumaja julisteet


Minusta pienissä kaupoissa on aina sitä jotain ja vaikka usein tulee tilattua netistä vähän spesiaalimmat jutut, on se tavaroiden hipeltäminen ihanaa. Mutta kun näitä kauppoja on ihan liian harvassa! Viihtyisässä ja värikkäässä Pajumajassa on vieläpä termari täynnä ilmaista kuumaa juomaa, joten marjapuuron punaiselle sohvalle on ihana istahtaa hetkeksi ostosten yhteydessä. Sohvasta tuli mieleen, että vauvojen kanssa vierailevat äidit vamasti arvostavat lastentarvikeliikettä, minkä nurkassa voi imettää.


pajumaja sohva


pajumaja hauduke


Juuri viime viikolla Palonin kivijalkamyymälän kohtalo puhutti monia ja asiakkaat saivatkin pelastettua yrittäjän konkurssilta osoittamalla tukeaan käymällä ostoksilla. Haluaisin näin blogin kautta muistuttaa, että myymälän perustaminen nettishoppailuaikoina vaatii positiivista hulluutta ja toivon tietenkin tamperelaisten pitävän kiinni tällaisesta aarreaitasta käyttämällä kauppaa! Siinä säästää postikulutkin kun uskaltaa istahtaa Pajumajan marjapuuron väriselle sohvalle ja nauttia kuumaa hauduketta!


Pajumaja löytyy osoitteesta Aleksanterinkatu 30. Facebook-sivut täältä!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

10 kommenttia

 1. Oi, miten sydämeni sykähti! "Löysin" itse Pajumajan sattumalta kaupungilla kävellessäni vasta vuodenvaihteen jälkeen, ja olen yrittänyt hehkuttaa sitä kaikille, joita vähääkään kiinnostaa. Ihanaa, että saavat myös blogissasi näkyvyyttä. Huippukauppa ja upea henkilökunta. <3

  VastaaPoista
 2. Oi, yli söpö kauppa! :)

  Ja hei..vähänkö kivat noi pillimehupidikkeet!

  VastaaPoista
 3. Siis joo, mä kans haluan käydä paikanpäällä varmistamassa, että noi kuvat on totta! Musta on just tullut isoäiti, joka kierrättää ja tekee paljon itsekin, mutta tonne... Ja tuollapäin lapsenlapskin asustaa.

  VastaaPoista
 4. Hei pieni lintu, mulla ei ole lapsia mutta kaverin koko lapsikatraalla on tuollaiset ja heitä hoitaessani totesin ne käteviksi! Mehu-Jehuja ovat nimeltään. :)

  VastaaPoista
 5. Pitääpä katsoa jos niitä sais jostain Vaasassa. :-)

  VastaaPoista
 6. Kuvista muistinkin tuon pitkään ostoslistalla olleen jenkki-kassin,nyt lähtee se söpöys tilaukseen hetimmiten. :)

  VastaaPoista
 7. Pajumaja onkin aika uusi liike, muistaakseni syyskuussa avattu. Ja nyt vasta muuttanut paikalle missä säkin varmasti olet sen nähnyt.

  VastaaPoista
 8. Kannattaakin käydä katsomassa, siinä samassa tilassa, seinän toisella puolella on myös Runsaudensarvi niminen ekokauppa.

  VastaaPoista
 9. Valitettavasti Pajumajasta ei voi tilata postitse ainakaan vielä, mutta kannattaa joko käydä paikan päällä tai sitten tosiaan etsiä jostain verkkokaupasta jos asuu kauempana.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images