HELMIKUUN VIDEO SAIRASTUVALTA

Tässäpä helmikuun videopostaus! Video on kuvattu tänään maanantaina aamutuimaan suoraan sängystä noustua. Meillä siis vietetään sairaspäivää...

Tässäpä helmikuun videopostaus! Video on kuvattu tänään maanantaina aamutuimaan suoraan sängystä noustua. Meillä siis vietetään sairaspäivää tai oikeastaan jo toista sairasteluviikkoa lapsen osalta. Onneksi on leffoja ja palapelejä talo täysi :)


Ollaanko jossain muuallakin sairastelumoodissa tänään?


https://www.youtube.com/watch?v=xyMbEyGlLFc

Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Täällä on nyt takana 3 viikkoa sairaana, minä ja muksu. Muksu oli välillä 3-4 päivää terve ja sitten taas. Nyt alkaa neljäs sairasteluviikko ja alkaa jo pikkuhiljaa riittää kotona kökkiminen. Taidetaan ottaa influenssarokote ens vuonna!

  VastaaPoista
 2. Voihan tauti! Meillä on kohtapuoliin pöpöt selätetty, mukula jo melkein normaali uhmainen itsensä (meilläkin tykätään sanasta ei :) ja itsekin alkaa tuntea olevansa taas elävien kirjoissa. Tsemppiä kotoiluun ja pikaista paranemista teille!

  VastaaPoista
 3. Jep. Täällä jo reilu viikko sitte pe alkoi äänen lähtemisellä, sitten tuli jäätävä yskä, lisänä nuha ja huono olo. Nyt käyty lääkärissä, kun töihin ei kyennyt ja diagnoosi oli pitkittynyt flunssa ja alkava poskiontelotulehdus, johon hoidoksi Nasonexia ja nenäkannua. Burana-C, vitamiinit, kunnon mehu on myös toimineet. Ruoka ei maistu, väkisin pitää syödä (la-su meni 26 h että tajusin, etten oo syöny...) Sikspä varastot täydennetty tänään hedelmillä, jos jotain sais syötyä.
  Täällä sairastan vaan minä, ei lapsia. Viihdykkeenä on kääpiövillakoira 1 v, jolla virtaa piisaa. Minä heitän sohvalta raatona leluja ympäri kämppää ja se uskollisesti noutaa. Onni on ihanat naapurit, jotka kuskaa koiraa ulos, ettei tärvii ite lähteä kipeänä viemään.

  VastaaPoista
 4. Söpöt sairastupalaiset:) Päivät menee mutta yöllä valvottava ja itkettävä kipuilu hajottaa, eli pikaista paranemista! Höyryhengitys helpottanut meidän köhiä..

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images