AINA BLONDI?

Kevään lähestyessä tunnen ainakin itse tarvetta pienelle päivitykselle ulkonäössäni. Yksi kivoimmista jutuista olisi tehdä jotain hiuksille,...

Kevään lähestyessä tunnen ainakin itse tarvetta pienelle päivitykselle ulkonäössäni. Yksi kivoimmista jutuista olisi tehdä jotain hiuksille, sillä mullahan on aina blondi polkkatukka. Joskus multa kysytään miksen värjäisi sitä jollakin muulla värillä ja alla onkin ihan hyvä kollaasi siitä miksi tosiaan en lähde kikkailemaan hiusvärillä. Mulle vaan sopii parhaiten vaalea tukka, ainakin omasta mielestäni. Toki myös hieman tummempi käy, sillä eihän hiukseni oikeasti näin vaaleat ole, mutta esimerkiksi ruskeaan vivahtava keskivaalea on vaan niin pirun tylsä etten katselisi sitä edes viikkoa. Mutta nyt mua kyllä tylsistyttää myös tämä vaalea!tukkakollaasi


Kampaajallani Pauliinalla (Sydämen pohjasta-kampaamosta) on aika saman värinen iho ja hiusvärimaku kuin itselläni. Siksi kummastuin vähän kun kuulin Pauliinan himoitsevan itselleen oranssia tukkaa, sillä ajattelin ettei sellainen ainakaan itselleni kävisi ollenkaan. Nyt olen kuitenkin huomannut miettiväni olisiko vaalea ja aika shokkioranssi sittenkin ihan mieletön ja paras idea kevättukaksi myös itselleni. Se vaatisi ainakin uuden pohjavärin ja lisäksi säännöllistä värimaskia kotona laitettavaksi, että väri olisi kirkas ja ihana. Mikään ei ole kauheampaa kuin kulahtanut shokkiväri. Ei edes kotiblondauksella keltaiseksi saatu vaalennus.


Mä en taida edes uskaltaa kysyä teiltä mielipidettä oranssista hiusväristä, sillä tiedän sen kuulostavan ihan hullulle. Mutta heitän nyt Pauliinalle haasteen: jos saat oranssin näyttämään hyvältä hiuksissasi, tehdään perässä mullekin. Yksin en uskalla tähän lähteä!


ps. Mitä hiusväriä te suosittelisitte tähän päähän?


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

19 kommenttia

 1. Sait vakuutettua Elovena-sävyn olevan ainoa oikea :D. Itseasiassa sellainen pastellin oranssi sävy alkoi kyllä vaikuttaa myös sopivalta. Hillitysti raitoina?

  VastaaPoista
 2. Kyllähän toi vaalea noista parhaalta näyttää, mutta voisithan sä boostata sitä muunvärisillä raidoilla tai tummemmalla tyvellä, tai sileen että päällishiukset vaaleat ja alta tummempi, tai vaikka se oranssi. Ite olen kans jumahtanut blondiin, mutta just vaihtelun vuoksi laitan alle/tyveen tummempaa (ja se myös on armeliaampi sille tyvikasvulle, kun en jaksa ravata alvariinsa kampaajalla) ;) Mua salaa kinnostaisi sellaiset hennon vaaleanpunaiset hiukset :D

  VastaaPoista
 3. Eikös sellaset pastelli- tai shokkiväriset tehosteraidat olis so this season?

  VastaaPoista
 4. Minä luulen aina olevani kyllästynyt vaaleisiin hiuksiini, kunnes päätän tehdä niille jotain. :D Sitten kaduttaa, muistan että blondeilla on kivempaa ja vaalea vaan sopii parhaiten minulle (mielestäni myös sinulle). Asioiden kiertokulun tietäminen ei kuitenkaan estä minua tuskastelemasta pari kertaa vuodessa, mitähän muutosta hiuksilleni keksisin :D. Olen kerran kokeillut (vahingossa) myös sen oranssin. Yllätyksenä tuli, kuinka työlästä väriä olisi ollut pitää freesinnäköisenä blondin tukan helppouteen verrattuna!

  VastaaPoista
 5. Tuo nykyinen on kyllä paras. :) Siihen jotain elävyyttä raidoilla tai jollain niin saat vaihtelua. :)

  VastaaPoista
 6. Kaksi ylintä parhaita minun mielestä. Ehkä sellainen "aito" punapää sopisi myös, kuten pojallasi.

  VastaaPoista
 7. Nuo kaksi ylintä kuvaa näyttävät sopivimmilta sävyiltä; iho hehkuu ja silmät säihkyy. Mutta jos jotain radikaalimpaa piristystä kaipaat, niin eihän sen värin tarvitse olla koko kuontalon kypärä! Mitenkäs latvojen liukuvärjäys tummaksi? Tai alle räväkkää väriä vaikka päältäpäin olisi luonnollinen blondi, sitten voisi vilautella tilanteen mukaan joko hurjempaa tai arkisempaa lookia. Vaaleassa polkkatukassa ei ole mitään vikaa, mutta sitä pitää "maustaa" jollain, se voi olla leikkauksessa tai värissä, mutta joku juju olla pitää!
  Ei se oranssikaan hassummalta kuulosta, mutta sit tarkkana sävyn kanssa! Ja selvitä etukäteen miten nopeasti väri haalistuu, ettei tule yllätyksiä ekan pesun jälkeen (kun violetti muuttui homeen vihertäväksi parissa pesussa, ei tätä blondia naurattanut).

  VastaaPoista
 8. Älä kuuntele noita nössöjä vaan räväytä kerralla kunnolla oranssiksi. Kunnon muutoksesta tulee aina hyvä ja piristynyt mieli!!!

  VastaaPoista
 9. Muuntautumisvietti iskee itse- (ku) llekin kerran vuoteen, ja yleensä tulee tehtyä hirveä virhe.. itse päädyn yleensä leikkaamaan otsatukan. Ilmeisesti kaksi vuotta on se sykli jossa unohtuu autuaasti, että se ei sovi mulle.
  Nyt kun onnistun muistamaan että ei ainakaan sitä, suunnittelen performanssinomaista hiustenleikkuutapahtumaa, jossa mies saa silmät sidottuna vapaat kädet saksia mun kuontalon millaiseksi haluaa - tai onnistuu.

  Ehkä sun kannattaa ottaa riski. Ehkä kannattaa tehdä jotain kreisiä. Varmaankin se näyttäisi hyvältä, tosin jos muutatkin mielesi, punaisuutta on käsittääkseni hankala saada hiuksista pois.
  Olisittehan te aika ihana parivaljakko lapsesi kanssa.

  VastaaPoista
 10. Mä kiinnitin kuvissa heti huomiota tohon oikean yläkulman kuvaan ja väitän, että sellainen pehmo-oranssi sopisi täydellisesti sun sinisiin silmiin. Porkkana-Elsa <3

  Ps. Osui ja upposi - kampaajakäynti on taas jäänyt välistä. :D

  VastaaPoista
 11. Hiusasiaa, ihanaa!

  Mun mielestä sulle sopii nykyinen väri tietty ihan loistavasti, kuten itsekin totesit, mutta toi vasen alin antaa kyllä osviittaa siitä että se oranssikin voisi toimia sulla, joko pehmeänä naturellipunapääsävynä tai sit räväkämpänä :)

  Toinen vaihtoehto on kokeilla ensin laittaa jotain shokkiväriä latvoihin esim. eteen pisimpiin hiuksiin. Toimisi eteenpäin pitenevässä mallissa hyvin, kun pitkät "kärjet" näyttäisivät väriin kastetuilta. Se piristäisi lookia, mutta jos et tykkäisikään siitä, se olisi helppo heivata leikkaamalla latvat :)

  VastaaPoista
 12. Jep, mulla ainakin on se, että jos on oikein isomman muutoksen kaipuu, niin silloin ei auta himmailla. Pieni muutos suuntaan tai toiseen jää vain kismittämään, ja loppujen lopuksi on kuitenkin repäistävä ja pistettävä tukka kunnolla uuteen uskoon :)

  VastaaPoista
 13. Musta tuo oranssi on ihana! Peppi Pitkätossumainen, tykkään!

  VastaaPoista
 14. Ennenkuin luin tekstin loppuun,ajattelin heti kun näin kuvat että vitsi toi oranssi näyttäisi sulla hyvältä :-)

  VastaaPoista
 15. Oranssi ehottomasti. Ei sen tarvii olla mikään hirvee ärhäkkä oranssi, vaan semmonen luonnollinen :) Olen itse hennannut hiuksiani ja tykkään kovasti. Välillä käytän KC:n colormaskia kirkastamaan väriä ja tämä on toiminut loistavasti.

  VastaaPoista
 16. Samat pohdinnat täällä menossa :D oon samanmoinen blondi kun sä, ja nyt pähkään, tyytyäkö turvalliseen blondiin vai vaihteluksi reippaaseen oranssiin!! Ja se on niiiiin totta, että pieni muutos vaan kismittää, iso muutos yleensä saa aikaan iloa (pahimmassa tapauksessa surua.. :D)
  Jään pähkäilemään ja odottamaan kuvia ORANSSEISTA! ;)

  VastaaPoista
 17. Haalea oranssi voisi sopia sinulle kauniisti :) itse en enää uskalla blondata/värjätä ja kyllähän tää oma väri aina välillä kyrsii..tosin pidemmissä hiuksissa tää näyttää yllättävän kivalta ja olen yllättynyt, kuinka paljon nämä tietyssä valossa näyttävät punertavilta..:) Mummoni kertoi viime kerralla vierallessani, että hänen isänsä taisi olla ruotsalaisen punatukkaisen papin lapsi, kun oikea isä ei kyennyt lapsia saamaan. Mummu kertoi hänellä itsellään olleen vähän punaista hiuksissaan/selvästi punaisia hiuksia. Samaa on kuulemma sanonut tätini. Ja hahhaa, nyt meikä :D Mutta oikeasti olen määritellyt nämä hiukseni pronssin värisiksi, tietyssä valossa kun näissä näkyy tiettyä vihertävyyttäkin. Minkä väriset muuten sulla oli luonnostaan?

  VastaaPoista
 18. Ajattelin jo ennenkuin näin kuvat, että oranssi/ihana kuultava porkkana vois olla sulle jees. Ja kuvat vahvistavat asian. Punainen vaan pysyy kirkkaana niin älyttömän huonosti.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images