52 VIIKKOA: 52/52

Viideskymmeneskahdes kuva! Tehtävä suoritettu! Olemme saaneet otettua kaikkina vuoden 2013 viikoista yhteiskuvan minusta ja Kaamoksesta. Alo...

Viideskymmeneskahdes kuva! Tehtävä suoritettu! Olemme saaneet otettua kaikkina vuoden 2013 viikoista yhteiskuvan minusta ja Kaamoksesta. Aloitimme pihalla, lopetamme pihalle.


Kuten jo alussa kerroin, 52 viikkoa-projektin tavoitteena ei ollut laadukkaat viikottaiset potretit vaan ylipäätään opetella pyytämään ihmisiä ottamaan yhteiskuvia meistä. Ja vaikka se ei vieläkään tule täysin luonnostaan, on se paljon helpompaa. Ehkä meistä jatkossakin yhteiskuvia otetaan, mutta projektina tämä loppuu nyt tähän. Oli mukava vuosi, enkä halua jatkaa projektia määrittelemättömään tulevaisuuteen, vaikka sitä on toivottu paljon.


uusivuosi1


usivuosi2

Uusi vuosi on kuitenkin alkamassa ja sehän tarkoittaa, että juuri sinä voit aloittaa saman projektin vaikka heti vuoden vaihtuessa! Yksi yhteiskuva viikossa, blogiin tai vaikka omaan arkistoon. Lähdetkö mukaan?


Olisi muutenkin kiva kuulla mitä tykkäätte tällaisista jatkuvista sisällöistä, olisiko jokin muu teemaproekti ensi vuodelle hauska?


Koosteen vuoden 2013 lemppariyhteiskuvista saatte ensi vuonna, siihen saakka: Rauhaa ja rakkautta vuoteen 2014, palaamme silloin asiaan!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

33 kommenttia

 1. Vau! Tämä oli kyllä tosi hieno ja hauska juttu! Ja ihan uskomattoman nopeasti meni vuosi! <3

  VastaaPoista
 2. You made it! :) Tätä proggista on ollut ilo seurata.

  VastaaPoista
 3. Mä ajattelin omaan arkistoon ottaa ensivuonna yhteiskuvat viikottain.

  VastaaPoista
 4. Tää on ollut jotenkin niin ihana projekti, vois yrittää hyödyntää tätä itsekkin,sitten tulisi väkisinkin hommattua vähän yhteiskuvia.. :-) Ja vuosi on tosiaan mennyt nopeasti, muistan kun kerroit tämän projektin aloittamisesta ! :D

  VastaaPoista
 5. Jep jep, haaste otettu vastaan teidän kuvista innostuneena! Mietin vielä pitäisikö samalla ottaa mieskin mukaan. Koko perheen kuvia kun on niin vähän.

  Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 6. No mä ajattelin kans ryhtyä. Ja mies ehdottomasti mukaan. Koiran jätän kyllä suosiolla vierailevan tähden rooliin, ettei mene hermo :)

  VastaaPoista
 7. Kylläpä tää nopsaa meni! Omaan käyttöön olen ottanut poitsun kanssa yhteiskuvia mut koko perheestäkin vois ottaa tulevan vuoden aikana. Jos ei viikkokuvia, niin edes kuukausittain. :D

  VastaaPoista
 8. Vaikka itsestäni tuskin irtoaa tarmoa vastaavaan niin tämä on ollut todella mukava seurattava! Joten jos päädyt johonkin joka viikkoiseen ensi vuonnakin niin eiköhän se meitä lukijoitakin ilahduta :D

  Onnellista uutta vuotta :)

  VastaaPoista
 9. Mä aion ainakin aloittaa hankkeen niin, että yritän saada molemmat lapset kuviin... Eka kuvaussessio meni vähän niin ja näin, mutta kuvat on kasassa!

  VastaaPoista
 10. Täällä mun haasteen aloitus. Eihän se ihan niin mennyt kuin olisin haaveissani kuvitellut. Lasten kanssa seesteisinä katselemme tuntemattomaan, silleen hempeästi yläviistoon...

  http://ipanainen.blogspot.fi/2014/01/52-viikkoa-kuvina.html

  VastaaPoista
 11. […] ensimmäinen postaus ja tästä se lähtee…Tadadadaaa: päätin ottaa vastaan Oi Mutsi Mutsin haasteen: 52 viikkoa vuodessa: 1 yhteiskuva lapsesta ja äidistä/ viikko! Tämä ei siis ole […]

  VastaaPoista
 12. Oi kyllä lähden mukaan! Hirveesti tulee poikia ja pojat+isä kuvattua, itseäni en kovin usein kuvista löydä. Mulle myös jotenkin vaikeeta / ei tule mieleen pyytää ottamaan kuvia.
  Eli kerran viikossa kuva minusta poikien kanssa! :)

  VastaaPoista
 13. Jes, mutta ihan kiva että se sitten viimein loppukin!

  VastaaPoista
 14. Kannattaa, niitäon ollut jo nyt tosi kiva katsoa ja muistella hetkiä takanapäin.

  VastaaPoista
 15. Sepä juuri, että luonnostaan niitä yhteiskuvia tulee aika vähän otettua :)

  VastaaPoista
 16. Ja voihan se olla vaikka niin, että ainakin sä ja laps tai koko perhe.

  VastaaPoista
 17. Hienoa, pitää seurata tätä proggista myös!

  VastaaPoista
 18. Niinpä, mutta kannattaa laittaa vaikka joku muistutus jääkaapinoveen tms, sillä mulla meinasi niin monta kertaa unohtua koko homma.

  VastaaPoista
 19. No se uusin proggis tulikin julkaistua tossa uudessa videopostauksessa

  VastaaPoista
 20. Hyvä! Ja onhan sulla viikko aikaa ottaa vaikka toiset kuvat jos ei miellytä :P

  VastaaPoista
 21. Ah, ehdit heti blogatakin. Käyn katsomassa illemmalla, kun nyt vastaiken vaan kommentteihin :)

  VastaaPoista
 22. Nämä teidän yhteiskuvat tuli kyllä katsottua aina ja ideahan on nerokas. Lähtisin oitis mukaan, ellen siis olisi laiska ja notoriusly huonomuistinen pahvipää. :D Ehkä omaksi iloksi kuitenkin yritän tästä lähtien otattaa kuvia lasten kanssa hieman nykyistä useammin.

  VastaaPoista
 23. […] se lähtee! Elsan 52 viikkoa haaste nimittäin. Hän keksi vuosi sitten aloittaa projektin, jossa joka viikko tuli otettua ja julkaistua […]

  VastaaPoista
 24. Meidän 52 viikkoa käynnistyi nyt!

  http://kummelikopplan.wordpress.com/tag/52-viikkoa/

  VastaaPoista
 25. Minä yritän kyllä toteuttaa tämän blogissani. Minusta ja tytöistä on liian vähän kuvia yhdessä, niin kyllä miehestäkin lasten kanssa. Ohjeistinkin miehen jo kuvaamaan spontaanisti meitä enemmän, ettei tartte sunnuntaina väkisin vääntää kuvaa ;)

  http://ihanankarmea.blogspot.fi

  VastaaPoista
 26. Täälläkin lähdettiin tähän projektiin mukaan, kuullosti niin kivalta ja tykkään todella paljon tälläisistä pitkä kestoisista jutuista :)

  VastaaPoista
 27. Ehdinköhän vielä mukaan? Kiva idea ja voisin yrittää...3 lasta samassa tuo tietty haastetta..

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images