TAVALLINEN VAKOSAMETTITAKKINEN POIKA

Tilasin joulun jälkeen Metsolan alesta Kaamokselle kevääksi uuden tikkivuoritakin. Albababyn klassikkomalli hiippahupulla ja retroraidoilla ...

Tilasin joulun jälkeen Metsolan alesta Kaamokselle kevääksi uuden tikkivuoritakin. Albababyn klassikkomalli hiippahupulla ja retroraidoilla on niin ihana! Albababyn isompien mallisto, Albakid, on kyllä makuuni kovasti, vaikka en haluakaan pukea lastani liian retrosti. Muutama hyvännäköinen vintagehenkinen rytky on kuitenkin oltava.


Kaadettiin tuohon takkiin jo ennen kuvaamista hieman juotavaa jogurttia, ettei tule liian uusi vaikutelma muutenkaan...;)


albabay takki albakid takki 2 albakid takki alpakid logo

Jos mielitte persoonallista ja kaunista kevättakkia, näitä Albababyja kannattaa nyt metsästää. Päälle 80 euron takista lähti muistaakseni 30% pois Metsolassa ja muualtakin varmasti löytyy. Koot ovat edelleen nafteja, yksi koko isompana kannattaa vaate valita. Kaamos käyttää yleensä 104cm vaatteita, tässä 110/116cm oli sopiva pienellä kasvunvaralla varustettuna.


Olen viime aikoina joutunut uusimaan Kaamoksen vaatekaappia oikein urakalla. Haluaisitteko nähdä mitä sinne on tullut muuta lisää?


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Juu myös lastenvaate postaukset kiinnostaa. Myös täällä lapsen kasvusta johtuen jouduttu vaatekaappia päivittämään melkoisesti viime aikoina.

    VastaaPoista
  2. Toki kiinnostaa vaatekaapin uudistukset;) toi takki on ihana! Monesti katellut sitä, mutta aina jäänyt ostamatta, kun ei kuitenkaan tarpeeksi Ässien tyylinen.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images