RUOKAVINKKEJÄ TUKHOLMAAN?

Kuten jo jossain vaiheessa kerroin, vietän perjantain Tukholmassa jälleen kerran. Vaikka olen rampannut Helsingin ja Tukholman väliä tiiviis...

white trash


Kuten jo jossain vaiheessa kerroin, vietän perjantain Tukholmassa jälleen kerran. Vaikka olen rampannut Helsingin ja Tukholman väliä tiiviisti viime aikoina, on ruokapaikat edelleen hieman mysteeri. Muistan itse bloganneeni joistain ruokamestoista, mutta en edes muista postausta nyt kun sitä tarvitsisin. Kysymys kuuluu siis jälleen kerran: olisiko kellään suosituksia hyvästä, kohtuuhintaisesta ravintolasta Djurgården-keskusta-Södermalm-linjalla?


Viimeksi tosi moni suositteli Hermansia, mutta se on valitettavasti juuri nyt remontissa. Tällä kertaa mukana on kaksi kaikkiruokaista aikuista eikä yhtään lasta, joten mikään perheravintola ei ole nyt tarpeen. Hyvää ruokaa on kuitenkin saatava!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

15 kommenttia

 1. Babajan Södermalmilla oli tosi rento ja viihtyisä paikka ja ruoka oli kyllä niin hyvää! http://www.babajan.com/index.html

  VastaaPoista
 2. Tukholman keskustassa on mainio ja tunnelmallinen Örtagården, joka on kasvisravintola mutta ruoka on todella monipuolista ja maistuvaa! Lounasbuffé maksaa vain 99 kruunua ja päivällinen vähän enemmän, ja valikoimissa on runsaasti mistä valita :)

  http://gastrogate.com/restaurang/restaurangortagarden/

  VastaaPoista
 3. http://www.noshandchow.se/ ja Snickabacken 7 österin suunnalla. nosh iltaa varten , snickabacken lounas, kahvi tms.

  VastaaPoista
 4. Tämän viikon MeNaisissa oli listattuna kolme Tukholman ruokapaikkaa. Kannattaa tarkistaa se!

  VastaaPoista
 5. ullamaj / perhonenlensi.blogspot.com17. tammikuuta 2014 klo 19.31

  Jos Nytorgetin kulmille södermalmilla eksytte, suosittelen Urban Deliä jossa ruoka on aina hyvää. Sinne kannattaa mennä vähän ennen/jälkeen lounasaikaa että mahtuu. Jos taas rakastaa sushia, ehdoton ykköspaikka on Råkultur (Kungstensgatan 2) - sieltä saa ihan mielettömän hyvää, ei-perinteistä sushia! Suosittelen!

  VastaaPoista
 6. Äh - nyt on jo varmasti myöhäistä, mutta Flippin Burger teidän olisi aivan ehdottomasti pitänyt testata!! No, ekä seuraavalla aikuismatkalla sitten. Toivottavasti oli kiva reissu, keli oli ainaskin ihan jees kaikkien vesisadepäivien jälkeen, kun aurikonkin oikein. :)

  VastaaPoista
 7. Kerro ruokavinkkisi sitten myös meille muille! Itsellä on suunnitteilla reissu Tukholmaan miehen kanssa helmikuun lopulla, ja kaipaan kovasti ruokavinkkejä! Kriteereinä on, että paikka sijaitsee keskustassa ja on hinta-laatusuhteeltaan hyvä! :)

  http://mbabysteps.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. kävelimme ohitse, mutta juuri silloin ei ollut vielä nälkä :)

  VastaaPoista
 9. kiitos, seuraavalla kerralla voisi testata tuon!

  VastaaPoista
 10. oi, kuulostaa ihanalle. kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 11. urban deliä on monet kehunut, hyvä muistutus seuraaville kerroille :)

  VastaaPoista
 12. oli kyllä paras keli olla tukholmassa. Sä varmaan naurat kun bloggaan mun gastronomisen elämykseni siinä sergelin torin kulmilla.... en vielä mitä söin mutta hyvää oli!

  VastaaPoista
 13. Lupaan blogata tällä viikolla aiheesta enemmän!

  VastaaPoista
 14. Tämäkin vinkki tulee myöhässä, mutta ehkäpä sä reissaat jatkossakin Tukholmassa usein :). Keskustasta löytyy pari todella hyvää Libanonilaista ravintolaa, Tabbouli ja Beirutcafe (http://tabbouli.eu/, http://www.beirutcafe.se/). Tabbouli myös Söderissä. Aivan mahtavat mezet! Sitten Primo CiaoCiao:t on hyviä, joista Kungsbroplan on keskusrautatieaseman ihan lähellä: www.primociaociao.com. Juuri oltiin viikonloppuna aikuismatkalla Tukholmassa ja aina se vaan on niin ihana kaupunki!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images