PIENI BOBO-PETTYMYS

Kun fanittaa jotain tiettyälastenvaatemerkkiä siksi, että ne vaatteet ovat niin "oman tyylisiä", tulee välillä pettymyksiä. Tämän ...

bobo inspiskuva


bobo kuva2


Kun fanittaa jotain tiettyälastenvaatemerkkiä siksi, että ne vaatteet ovat niin "oman tyylisiä", tulee välillä pettymyksiä. Tämän kevään osalta ehdoton lempparimerkkini Bobo Choses teki kyllä ihan kivan malliston päätellen jo julkisuuteen pompsahtaneista malleista, mutta edellisen malliston täydellisyys loi liian ison kuilun nykyiseen. Pettymys!


Bobo Choses menee jatkuvasti mielenkiintoisella rimaa hipoen asteikolla, missä vaatteet ovat niin itse tehdyn näköisiä ettei niitä välttämättä edes kannata ostaa. Viime malliston ihanat kantrivibat oli mahtavat, tämän kesän suunnittelu on löysää ja tylsää, kuka tahansa osaa kirjoittaa ribbitoppiin jotain sanoja ja hymynaaman ja mä vaadin kyllä enemmän.


bobochoses ss 2014 teksti


Tällä hetkellä Line+Livistä bongaamistani ss2014 malliston vaatteista yksi oli yli muiden: collegepaita pätkäistyillä hihoilla ja ihanalla kuluneella smaragdin vihreällä. Malli ja väri on aivan ihanat! Muitakin lemppareita on poimittu tuohon ylös,mutta kahtotaan nyt tilausta vielä. Tyttöselle tilaisin kyllä tuon nätin trikoomekon heti! Ja onhan tässä vielä yllätysmomenttejakin edessä, kun kaikkia malliston kuteita ja asusteita ei vielä netistä löydy.


Vaatemerkit on vähän niinkuin bändit, niiden tulisi luoda itsensä edes osittain uudelleen uutta julkaistessa ettei mene vanhan kertaamiseksi ja tylsäksi. Kaikista tylsintä on, jos merkki luottaa brändin voimaan eikä kehity mihinkään vaan kierrättää samoja mallejaan ja logojaan forever. Voisinpa melkein sanoa, ettei Bobo Choses ole mennyt ainakaan eteenpäin, valitettava juttu!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

13 kommenttia

 1. Tuo trikoomekko on näistä minunkin suosikki, ehdottoamasti :). Muutkin poimimasi jutut ovat ihan jees, mutta en myöskään aivan täysillä innostu :/. Tosin tämä johtuu osittain siitä, että petyin syksyn malliston laatuun tosi pahasti, muistaakseni kaikki meille tulleet vaatteet lähtivät reklamaatioina eteenpäin. Silloin päätin, että ei enää Boboa meille, mutta katsotaan nyt..

  VastaaPoista
 2. Jep, viime kesän milk-housut meni meillä lähes heti ihan huonoiksi. Mutta puuvillapaita ja huivi hyviä trumpettikuosilla, samoin teepaita vihanneksilla. Nyt tilasin vielä collegen alesta ja se taas lörpöttää kauluksesta, mutta menettelee arjessa. Eli laatu on kyllä vähän niin ja näin, mikä ei ole hyvä kun hinnat ovat hiton kalliit.

  VastaaPoista
 3. Näin eilen näitä kuvia ja silmät meinas pudota:D musta noi on ihan jäätäviä rättejä ja niin tuntuu olevan vähän kaikilla merkeillä karmeet kevät uutuudet.. Tai mun silmissä varmaan vika on, kun tuntuu muille uppoavan;)

  VastaaPoista
 4. :D :D Mun maku on aika jäätävä välillä kyllä muutenkin :D Mutta ymmärrän jos toi estetiikka ei uppoa, ei tämä mallisto varsinkaan saa kääntymään merkin faniksi. Ootko nähnyt edellistä June's lullaby nimistä mallistoa? Mitä tykkäsit? Mulle useampi Bobon mallisto on ollut todella mieluinen, viimeisin ehkä eniten. Siksi nää ei kyllä uponnut samaan malliin, valitettavasti.

  VastaaPoista
 5. Nojaa: ihan kivoja, mutta eivät tosiaan yhtä valloittavia kuin viime keväänä.

  VastaaPoista
 6. Ja ihan kiva ei kyllä riitä sekoamiseen ;)

  VastaaPoista
 7. Kivan persoonallisia mut jos laatu huonoa ei uppoa minuunkaan. Miksi tuntuu ettei nykyään laatuun panosteta?

  VastaaPoista
 8. ääh! Se viime mallisto oli ihan kiva, mitään en tilannut, mutta monesti katselin, mutta nuo ei kyllä sykäytä yhtään. Oikeastaan nuo näyttää vähän semmosilta ullakolta löytyneiltä, kulahtaneilta rievuilta, joista en todellekaan maksaisi puolta euroa enempää ja suttukotivaatekäyttöön menisi. :D

  VastaaPoista
 9. Samaa mieltä, eivät miellytä silmääni lainkaan. Väritkin kuin hiukan pilaantuneita koevedoksia...

  VastaaPoista
 10. Kyllä meillä viime mallistosta on useampikin vaate ja kesäsestäkin tykättiin! Nyt ehkä muoti taas on sellasta ei mun makuun sopivaa mitä on nähny esim. Reiman, Popin, Mini Rodinin ja Bobon mallistot niin kaikki on näyttäny vaan hirveiltä..

  VastaaPoista
 11. Kyllä, vähän on ankean näköistä joo!

  VastaaPoista
 12. En tajua! Ei ole mitään pointtia suunnitella hienoa vaatetta ja jättää se laatu retuperälle!

  VastaaPoista
 13. joo, sellasia vähän vanhoja lumppuja noi kyl edustaa, harmi!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images