MUN POOLA, KAAMOKSEN BOBO

Poola Katarynan Monster of the moon legginssit ovat houkutelleet kovasti siitä lähtien kun näin monstereita ekan kerran syksyllä merkin sh...

poola kataryna postipaketti poola kataryna tarra


Poola Katarynan Monster of the moon legginssit ovat houkutelleet kovasti siitä lähtien kun näin monstereita ekan kerran syksyllä merkin showroomilla. Pistin byysat tilaukseen kun arvelin katuvani jos en niitä nyt hanki, pienien merkkien eristä ei useinkaan tehdä uusintaversioita, varsinkaan jos materiaali on kierrätettyä.


poola kataryna merkki


poola kataryna legginssit monster


poola kataryna merkki


Kankaan printti on just hyvä, sekopäinen mutta ei mistään lastenvaatemallistosta tuttu. En jotenkin näkisi itseäni samoissa kuoseissa lapseni kanssa, mutta saas nähdä miten tulevaisuudessa käy kun pikkulinnut lauloivat Nosh Organicsin alkavan valmistamaan myös naisille tuotteita. Toivon mallistoon ainakin tummanvioletteja velourlegginssejä naisille, ja tarpeeksi isolle pepulle ja mahalle kiitos. Näissä Poolan leggareissakin on se ongelma että vyötärö on liian matala. 10 cm enemmän pituutta yläosaan ja housut saisivat vuoden parhaiden legginssien tunnustuksen. Nyt ei saa, vaikka ihan käypät housut toki ovat ;)


Ja nyt esittelen samalla vaivalla myös Kaamoksen uuden collegen, vaatimattomasti kokoa 6-7 v :D


bobo choses mr sveater


Tekisi mieli ostaa tuosta Bobo Chosesin syys/talvimallistosta kuta kuinkin kaikki jäljellä olevat mallit, värit ja koot kaappiin odottelemaan. Varsinkin ne soitinvaatteet ovat, huoh, aivan ihania. Tuo 6-7-vuotiaille mitoitettu paita on kyllä käytössä jo nyt sillä halusin ihan tarkoituksella sellaisen todella löysän lähes säkkimäisen paidan, mikä lämmittää talvella peppuakin. Eilen Punavuoren Peikossa aikaa tappaessani meinasin vahingossa kiikuttaa kassalle myös Bobon sinisen kitarahupparin. Onneksi järjen ääni (tms) sanoi, että kävele äkkiä ulos tästä kaupasta. Ja onneksi työpäivän jälkeen olinkin unohtanut koko hupparin.


Voisiko joku mennä ostamaan ne pois mahdollisimman pian, etten vahingossa perusta Bobo museota?


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Tää liian isojen vaatteiden hamstraaminen kaappiin on kyllä ongelma - pahimmillaanhan siinä käy niin, että ne unohtuu sinne odottamaan, ja hups, niistä tulikin liian pieniä vaatteita. Tai lapsi on kehittänyt oman maun, eikä enää suostu pukemaan päälleen äidin mielestä niiiin söpöä paitaa.

  VastaaPoista
 2. Nuo legginsit on kyllä kuosiltaan ihanat, mutta mullakin ois ongelmana tuo jos jää liian lyhyeksi yläosa. Tykkään kaikissa housuissa, mutta varsinkin legginsessä siitä, et ne nousee tarpeeksi ylös!

  VastaaPoista
 3. […] tänään aamukahvini kanssa pari blogia ja Oi Mutsi veti monsteripökät jalkaan. Inspiroiduin heti ja kaivoin pitkästä aikaa oman Poola Katarynani kaapista. […]

  VastaaPoista
 4. ullamaj / perhonenlensi.blogspot.com30. tammikuuta 2014 klo 13.43

  hui miten mahtavat legginssit! mutta liian lyhyet yläosat on kyllä harmi. aika monella merkillä olen huomannut saman, lastenvaatteissakin. esim. minirodinin muuten kelpo legginssit jäävät aina liian nopeasti pieneksi meillä, koska vaikka pituutta löytyykin, niin yläosasta jäävät ikävästi liian lyhyiksi.

  toi bobon paita on i-h-a-n-a <3

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images