ARKISIA ASIOITA, PIMEINÄ JA PIENINÄ

Joskus blogiin tulee kommentteja, että olisi kiva lukea meidän arjesta. Se on aika hassua, sillä arjen jututhan blogissakin on esillä, mutta...

instagram oi mutsi mutsiJoskus blogiin tulee kommentteja, että olisi kiva lukea meidän arjesta. Se on aika hassua, sillä arjen jututhan blogissakin on esillä, mutta toki rajatusti. Niitä arkisia randomhetkiä löytyy sitten instagramin puolella, missä suurimmaksi osaksi kuvat ovat reaaliaikaisia ja puhelimen kameralla otettuja.


Usein mietin mikä järki on ottaa kuvaa nakkikeitostaan, mutta toisaalta muistoja ei koskaan ole liikaa.  Instagram on mulle vähän kuin blogin intiimimpi jatke tai arkisempi sisar. Sen käyttäminen ei ole mulle samanlainen intohimo kuin bloggaus, mutta tykkään tsekkailla kiinnostavien tyyppien kuvia ja samalla laittaa itsekin omia hetkiäni muille. Monesti elämykset ovat parhaita jaettuna ja siihen instagram on hyvä. Monesti hashtagien kautta saatat löytää kuvia samasta konsertista missä itse olet tai ihmisiä, joihin et arkielämässä koskaan törmäisi. Aika hauskaa ja koukuttavaa!


Instagram-tiliini löydät linkin aina blogini sivubannerista ja nimi on aina yhtä yllätyksellinen oimutsimutsi. Liity seuraajaksi nyt tai viidestoista päivä!


Ja muuten, huomasiko kukaan eilen aamulla hieman erilaisempia kuvalinkkejä blogini sivussa? Blogin facebookissa jo aiheesta hihittelin, mutta siis tinypic kuvapalvelu oli ladannut kuvieni tilalle muita kuvia, jolloin some-kuvakkeet olivat hetken aikaa ihan sekaisin. Aamulla herätessäni yhden tekstilaatikon tilalla oli puhuvan dildon kuva...muutkin kuvat olivat ihan outoja :D Onneksi Bellan oma Mr Helpdesk hoiti jälleen kerran homman kotiin ja illalla blogi näytti taas tutulta!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Mahtava kuva tuo missä K on lähdössä ulos kellukkeiden kanssa! :D

  VastaaPoista
 2. Mikä tuo Jerusalem oikein on..? oO

  VastaaPoista
 3. Siis se on postipaketin leima vain, huvitti kun se on leimattu 24.12 :D

  VastaaPoista
 4. Jos mennään uimaan, pitää laittaa kellukkeet tuumasi Kaamos :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images