SAIRASPÄIVIENI LAPSENVAHTI TABILLA

Huh heijakkaa mikä sairasteluviikko takana! Ensin lapsen jalka ja sitten meikäläisen maailman hirvein flunssa, olemme olleet saarroksissa ko...

Huh heijakkaa mikä sairasteluviikko takana! Ensin lapsen jalka ja sitten meikäläisen maailman hirvein flunssa, olemme olleet saarroksissa kotona aika monta päivää. Onni onnettomuudessa, tästäkin voi blogata ;)


Kun kuulin Bella-blogien joulukalenterista paljastuvan tälle päivää Mun Kinon esittely ja arvonta, ilmoitin lapseni jo lähes kuukausi sitten vapaaehtoiseksi testaajaksi palvelulle. Ajattelin, että voisin hyvällä omatunnolla tehdä joulusiivot rauhassa ja lapsi voisi tutustua uuteen pienille lapsille suunnattuun ohjelmapakettiin. No kävi niin, että en ole siivonnut yhtään vaan maannut lähes tajuttomana sängyn pohjalla ja Kaamos on tottavie tutustunut Mun Kinoon oikein urakalla.


mun kino kaamos n kino etusivu


Kerrotaanpa ensin vähän palvelusta. Mun Kino on vain lastenohjelmia sisältävä ohjelmapalvelu, missä on satoja jaksoja valikoituja lastenohjelmia, mutta ei mitään lapsien silmille sopimatonta. Ohjelmia voi katsoa tietokoneella, ipadilla, iphonella ja androidilla. Ensimmäinen testikuukausi on ilmainen, halutessaan jatkaa Mun Kinon katselua on kuukausimaksu vain 4.49 eur kuussa.


Olen aika ihastunut Mun Kinoon, sillä se todellakin on niin laadukas sisällöltään, ettei aikuisen välttämättä tarvitse olla vahtimassa mitä ohjelmaa 2-vuotias katsoo. Kaikki ohjelmat ovat kivoja ja aika hidastempoisiakin, löytyy Peppiä, Lapasta, Late Lammasta ja paljon muita tosi hyviä sarjoja. Ainoa sarja, mitä en toivo lapseni Mun Kinosta katsovan on My little pony, koska saan itse siitä "naiskuvasta" näppyjä ;)


munkino


Mun Kino on ainoa ohjelmapalvelu, mitä tabletiltamme ja kännykästämme löytyy, sillä se on todella helppokäyttöinen myös pienelle käyttäjälle, ja kuten sanottua, turvallinen kuin mikä. Mun Kinosta ei vain yksinkertaisesti tule isommille lapsille tarkoitettuja action-piirrettyjä eikä mitään aikuisille tarkoitettuja ohjelmia. Mun Kino on myös helppo, sillä varsinkin sairastellessa dvd-levyjen katseleminen pleikkarin kautta olisi tuntunut liian isolle urakalle, tällä kun lapsi itse voi vaihdella ohjelmia helposti. Tykkään myös siitä, ettei koko olohuone ole täynnä dvd-kansia ja levyjä sikin sokin. On kiva olla omistamatta hyllyllistä levyjä, mutta nauttia niiden sisällöstä helposti.


Saatan olla aika sentimentaalisella päällä toipuessani (i hope) juuri maailman hirvittävimmästä flunssasta, mutta tämä ilmainen kokeilukuukausi Mun Kinoa tuli kyllä juuri oikeaan saumaan. Varsinkin torstaina olin niin huonossa kunnossa, että pystyin vain nukkumaan ja istumaan lämpimän suihkun alla, eikä lapsen huomioimisesta tullut yhtään mitään. Siksi oli tosi ihanaa, että itsenäisten leikkien ohessa lapsi pystyi katselemaan kivoja sarjoja, eikä mulla ollut huolta onko ne sopivia pienelle.


kaamos mun kino oi mutsi mutsi 2


Suosittelenko siis Mun Kinoa? Tottavie suosittelen! Ottakaa ihmeessä ilmainen kokeilukuukausi käyttöön vaikka heti, se ei sido mihinkään pitempiaikaiseen tilaukseen, vaan paketin voi perua milloin vain. Varsinkin nyt joulukiireiden aikana kun lapset pyörivät välillä vähän haittanakin, on palvelu mitä kätevin "lapsenvahti", kunhan eivät koko päivää ruudun ääressä istu. Ja osallistukaa Bellan joulukalenteriarvontaan, jaossa on kaksi vuoden jäsenyyttä Mun Kinoon!


Joulunalusflunssan kanssa painiville lähetän vielä extraterkkuja. Ainakin itsellä ensimmäiset 2.5 vuorokautta tuntui ihan järkyttävälle, mutta tälle aamulle on jo hieman parempi olo, vaikka ääni ja voimat edelleen muilla mailla, joulusiivous tekemättä, puolet lahjoista hankkimatta ja jouluruuat eivät ole edes ajatuksissa. Vaikka pahin taitaa olla ohi, on oma olo vielä todella voimaton ja luultavasti tämäkin päivä menee sisällä mustaherukkamehun, inkiväärin, palapelien ja Mun Kinon seurassa. Illalla tulee tällaiselle villasukkamummolle vielä viikon kohokohtana Midsommerin murhat ykköseltä. Jouluvalmistelut pitäisi myös aloittaa...ehkä huomenna.


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Pikaista paranemista sinne! Ja kiitos vinkistä - Pikku prinsessa on yksi lasten suosikeista, joten munkino taitaa lähteä käyttöön ihan just!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Meidänkin pikku prinsessa tykkää siitä ;)

  VastaaPoista
 3. Jes, kohtalontoveri <3 täällä kans sairasteltu maanantaista lähtien sängynpohjalla, niin hirveä särky oli ettei ikinä, kuumekkin kävi 39,5. Vieläkin kuume nousee illaksi ja yskä on ihan hirveä. Oon vielä raskaanakin, ei paljon muuta voi käyttää kuin hunajaa ja höyryhengitystä. Mut jospa tää tästä, kunhan ei tuu mtn jälkitautia. Paranemisia meille!

  VastaaPoista
 4. Mulla ei oo noussut kuume, mutta VIELÄKIN on ääni pois :/

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images