52 VIIKKOA: 51/52

Lits läts kun onkin ankea jouluilma! Olisi hauskaa lopettaa vuosi kivoihin pulkkailukuviin lumihangessa, mutta nähtävästi joudumme tyytymä...

yhteiskuva joulujoulukuu kuva 3 joulukuu yhteiskuva 4 joulukuu omakuva

joulukuu kuva 6

Lits läts kun onkin ankea jouluilma! Olisi hauskaa lopettaa vuosi kivoihin pulkkailukuviin lumihangessa, mutta nähtävästi joudumme tyytymään asfalttipihaan ilman hienouksia, sateenvarjonkin unohdimme kotiin tälle päivälle ja kameran linssiin satoi vettä. Ankeus potenssiin sata! Vielä on yksi viikko jäljellä, joten toivoa kenties on lumen tuloon, vaikka en nyt lähtisi vetoa asiasta lyömään.


Mulla on edelleen ääni pois ja joulumieli kadoksissa sairastelun takia, mutta tälle päivälle on ehditty ottamaan paljon jouluhommia kiinni. Olemme siivonneet sen minkä olemme jaksaneet ja nyt keittiössä häärää toinen tonttu lanttu- ja bataattilaatikoiden parissa. Eilen meinasin saada itkupotkuraivarit Itiksen Citymarketissa kinkkua ostaessa, mutta sekin on nyt siis hankittu. Samoin suurin kauppareissu on tehty ja maku- ja hajuaisti kenties palautumaan päin, joten eiköhän tästä vielä joulu tule. Ainiin, ja joulupukkikin on kiinnitetty ja sain juuri sen minkä halusinkin :)


Viimeinen viikon kuva on siis ensi viikolla. Kuulin juttua, että erään toisen perhebloggaajan mielestä "Elsan alastonkuvia on koko netti täynnä", joten sehän voisi olla aika vinkeä päätös vuodelle ;) Ei ole omaa pyllyä tai rintavakoa tullutkaan vilauteltua tietoisesti hetkeen, haha!


 

Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

14 kommenttia

 1. Oi näytät ihanalta!! <3 Noi hanskat ja leggarit <3
  Niin ja tissit toki tiskiin vaan!

  VastaaPoista
 2. No kiitos <3 Me ei tänä vuonna lähetetty kortteja, mutta pistin rahat hyväntekeväisyyteen eli ostin itselleni joulukukkalegginssit. No laitoin mä 20 euroa Sos-lapsikylälle, mutta muuten tuin itseäni :D

  VastaaPoista
 3. Niin näytät! ihanalle, ja onnelliselle! :) <3

  VastaaPoista
 4. Ihanat käsineet! Ovatko moiset jostain hankittavissa vai kenties kirppislöytö tms.?

  Hahaa, jään jännityksellä odottamaan viimeistä sarjan kuvaa ;) Oon seurannut nää kaikki.

  Lämmintä joulun tunnelmaa!

  VastaaPoista
 5. Vau miten hyvältä näytät! Mulle kanssa vähän tuota hehkua ;)

  VastaaPoista
 6. MÄ OON NIIN ONNELLINEN JA IHANA!! (todellisuudessa valitan kyllä pyjama päällä kotona sairautta, mutta nyt kuvat ei kerro koko totuutta...)

  VastaaPoista
 7. Hei, noi on Marimekolta pari vuotta sitten ostettu. Mutta tehtaanmyymäläs näkyi lähes samanlaisia sinivihreinä, joten kannattaa pistää tonttu asialle jos hesoissa liikkuu.

  VastaaPoista
 8. Kiitos. Youngbloodin meikkis ja Glo mineralsien poskari. Huulipuna vanhaa Niveaa ;)

  VastaaPoista
 9. Leggarit on aika makeet :) kelpais mullekin :)

  VastaaPoista
 10. Mistä noi ihanat legginsit on?
  Kaunis ja inspiroiva tyyli!:)

  VastaaPoista
 11. Kiitos. Ne on Marimekon leggarit, ehkä löytyisi alesta joulun jälkeen?

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images