AARREKID KEVÄT 2014: MONSTERS

Aarrekidin ensi kevät näyttää suloiselta, vaikka uusin kuosi onkin nimeltään Monsters. Möröt ja muut mielikuvituksen oliot pelottavat lap...

aarrekid monsters piia keto 2


aarrekid monsters piia keto aarrekid monsters piia keto2 aarrekid monsters piia keto 3


Aarrekidin ensi kevät näyttää suloiselta, vaikka uusin kuosi onkin nimeltään Monsters. Möröt ja muut mielikuvituksen oliot pelottavat lapsia usein ja niistä voikin ottaa niskalenkkiotteen vaatteen avulla. Piia Kedon Monsterit ovat outoja, mutta söpöjä eikä niitä tarvitse pelätä.


Kevät on kuoseiltaan uusi, mutta ainakin printtimallisto pysyy lähes saman mallisena kuin aikaisempana keväänä. Mallistosta löytyy herttaisia pussishortseja, toppeja, teeppareita lyhyt- ja pitkähihaisena, mekkoja, pipoja, pellavahaalareita ja uutuutena ainakin naisille suunnattu tavanomaista isompi huivi seka huppukaulahuivi. Raitamallisto komppaa Monsters-kankaita keväällä ja yhdistelmä näytti tosi suloiselle, kun sen tänä aamuna media-aamussa näin.


Näissäpä onkin mukava odotella kesää, sillä mallisto tulee kauppoihin jo maaliskuussa. Sitä ennen Aarrekidiä voi ihastella vaikkapa Nudgessa sijaitsevassa Aarrekid shop-in shopissa, minkä avajaisiaa juhlittiin eilen. Kiva, että Aarrekidillä on taas oma myymälä Helsingissä ja vieläpä niin loistavassa yhteisössä kuin Nudge.


Eli osui ja upposi taas kerran, mitäs te sanotte uudesta kuosista?


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

8 kommenttia

 1. Ihania! Tuota on kyllä pakko saada edes pipon muodossa! :D

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno kuosi! Tulee mieleen omien lasten piirtämät monsterit, hyvällä tavalla siis. Ovat riittävän söpöjä ja erikoisia olematta pelottavia. Tykkään:)

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Mä ehkä hankin ainakin huivin, kenties raidalliset byysat kaveriksi.

  VastaaPoista
 4. Noissa on juuri se, ettei ole yhtään pelottavia ja siksi juuri tosi kivoja!

  VastaaPoista
 5. Pari edellistä Aarrekidin kuosia ei ole iskenyt, mutta tää on tosi ihana! Siis aivan ihana :)! Odotan siis kevättä ja kyllä tätä ainakin meidän lapsille tulee, ehkä äidillekin..

  VastaaPoista
 6. Mun suosikki taitaa olla juuri tää nyt kaupoissa oleva Rooster, toinen suosikki Aarremetsä :) Mutta ihania nämäkin, kyllä!!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images