MELKEIN GOURMET PÄIVÄ

Joku jalkavamma-aalto on selkeästi lähipiirissämme liikkeellä. Kolmas jalkavammainen sitten perjantain on Kaamos, joka teloi maanantaina jal...

Joku jalkavamma-aalto on selkeästi lähipiirissämme liikkeellä. Kolmas jalkavammainen sitten perjantain on Kaamos, joka teloi maanantaina jalkansa naapurissa mun istuessa kahvipöydässä. Havaintoa siitä mitä tapahtui ei ole, mutta sen jälkeen poika on nilkuttanut ja jalka turposikin yön aikana hieman. Koska hoitoon ei nilkkujalkana mennä, tuli kotipäivä ja koska mulla oli duunipäivä, olemme yrittäneet yhdistää nämä kaksi asiaa toisiinsa (joten kuten onnistuenkin).


Mun lounaspastalla ei pitkälle olisi pötkinyt, joten onneksi pojan isä tuli hetkeksi viihdyttämään lasta, lataamaan uusia pelejä ja ohjelmia tabletille sekä käymään kaupassa että saatiin ruokaa.


helppo pitsa


helppo pitsa 2


pitsa helppo


Minttu näytti sunnuntain Turboetana-bileissä jipon, millä saa nopeasti hyvää ruokaa. Pakastepitsat ja tuoreet lisukkeet! Koska Dr Oetkerin ja Lidlin mozzarellapitsat on musta muutenkin ihan hyviä, pyysin Lidl-versioita tuplapaketin ja rucolaa, kinkkua ja parmesania ja niillä kyllä sai nopeasti maistuvan lounaan kolmelle.Loput täytteet voimme käyttää tuorepastan kanssa huomenna mikäli tuo pojan jalka ei rauhotu.


Terveyskeskukseen soittaessa sanottiin aamulla, että aika yleinen vaiva tuollainen niksahdus ja paranee usein itsestään, mutta onhan se kurja juttu tietenkin. En ole oikein saanut edes selville missä kipu on,  mutta lapsi kyllä kertoo jalan olevan nyt kipeä ja samaa jalkaa aina näyttää. Mä taas välillä kuvittelen keksiväni koko ontumisen itse ja siksi pistin eilen videon instagramiin ja pakotin kaverit analysoimaan kävelyn kun olin yksin kotona. No toivottavasti yö helpottaisi ja ei tarvitsisi kiikuttaa poikaa terveyskeskukseen.


Jos vähän kurjaa, niin vähän hauskaakin. Tai ehkä teille hauskaa, mulle ei niinkään...


turboetana1


Jep. Jalkaongelmainen haluaa nukkua yönsä muovinen Turbo fast-panta päässä. Ei siinä muuten mitään,mutta kun jalkaan sattuu muutenkin, uni ei tule valon takia ja kun tulee, panta tippuu ja lapsi herää itkemään ja mä juoksen laittamaan pannan päähän kun ilman ei suostu nukkumaan. Yhdistäkää se kuuhulluuteen ja täyskuuhun. Että semmosta.


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

5 kommenttia

 1. Olipas hyvä idea tuo tuunattu pizza! :) Mäkin tykkään Lidlin mozzarellapizzasta, mutta noilla extratäytteillä kuulostaa kyllä tosi hyvälle. Meilläkin poika teloi eilen jalkansa, kaatui kotona juostessaan ja tänään käytiin kuvauttamassakin kun ei varaa painoa ollenkaan. Mitään ei onneksi ollut, joten eiköhän se siitä taas ala pelittämään :)

  VastaaPoista
 2. Ahhahahaa, oli pakko nayttaa tama miehelle kun pisti niin naurattamaan tuo Turbo fast. :D Meidan puolitoista-vuotias saa kans paahansa ottaa sankyyn nukkumaan mennessa vaikka ja mita ja siina sitten yritat niita salaa napata pois ilman hirveaa huutoa. Useimmiten ilman tulosta, joten kiva kuulla etta taitaa olla aika yleista kaytosta naiden pikku-jeppisten keskuudessa...

  VastaaPoista
 3. Haha, ihana panta ;) Voi parkaa....toivotaan nyt et hellittäsi itestään :( Söötti parka <3 Tsemppiä sinne teille! Hali

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista jalalle! Ja ihana turbo fast-nukkuja, voi pientä :)

  VastaaPoista
 5. Paranemista Kaamokselle! Oma poika teloi kanssa jalkansa kerran kompastuessamme yhdessä portaissa, ja alkoi sen jälkeen nilkuttaa. Päivystyksessä käytiin kun ei alkuun varannut jalalle, mutta sielä lääkäri oli sitä mieltä ettei tässä mitään, eikä jalkaa edes kuvattu. Nilkutus vaan jatkui, ja yksityisellä käytiin ja sieltä murtumakin löytyi. Oli kuitenkin lapsille tyypillinen pajunvitsamurtuma (joka ei hyvin edes kuvassa näkyny), ja ortopedi sanoi että kolme viikkoa nilkuttaa ja sitten menee ohi, eli paranee itsestään ja niinhän teki. Ainoo ohjeistus oli että rauhallisia sisäleikkejä, ja ulkona mieluummin napata syliin tai kulettaa rattailla, kun pitkiä matkoja antaa kävellä.

  Ja ihana unilelu tuo panta :D meillä poika ottaa kanssa unileluikseen kaikkea mahdollista..nukahtamisen jälkeen käyn sitten vaivihkaa sänkyä tyhjäämässä ;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images