LAUANTAIAAMUN LASTENBILEET @ BASSORADIO

Nyt jos satutte lukemaan postaukseni ajoissa, kannattaa kääntää pöytäradio Bassolle ja alkaa jammaamaan kanssamme! Kuten bannereista olette ...

bassoradio ipanapa

Nyt jos satutte lukemaan postaukseni ajoissa, kannattaa kääntää pöytäradio Bassolle ja alkaa jammaamaan kanssamme! Kuten bannereista olette saattaneet huomata, tekee Bella-blogit yhteistyötä Bassoradion kanssa ja me ollaan niin innoissamme koko Basson uudesta Ipanaparadiosta! Ipanaparadio starttaa tänään lauantaina 7.12. klo 8-10 ja tulee uusintana sunnuntaisin samaan aikaan.


Ohjelma sisältää lasten musiikin lisäksi mm. lasten juttuja, satuja sekä peli- ja leffa-arvosteluja. Lisäksi luvassa on kilpailuja ja tehtäviä, jotka mm. kannustavat lapsia luovuuteen tai kaupungin luonnon tarkkailuun.


Juontaja Reetta Ranta kertoo ohjelmasta näin: "Ohjelmassa ei ole pelkästään Ipanapa-levyiltä tuttuja biisejä, mutta sama laatulupaus ja ideologia kuin Ipanapa-levyillä. Lisäksi ylläpidämme Bassoradion yhteisöllistä filosofiaa: lapset pääsevät itse vaikuttamaan ohjelman sisältöön ja osallistumaan jopa sen tekoon. Myös luovuuden ja luonnon läsnäolo on ohjelman ytimessä. Kantavana teemana on tuoda monipuolisesti nykyaikaista lastenkulttuuria esiin lasten omien kokemusten kautta.".


Jee, jee, jeeeeeee! Bassofani ja Ipanapafani kotoamme kiittävät tästä ohjelmasta jo etukäteen! Alla olevasta kuvasta klikkaamalla pääset Basson sivuille nettiin ja käsiksi ohjelmaan myös verkossa.
bassoradio ipanapa ohjelma


Ipanaparadiosta voi tykkäillä myös facebookissa ja siellä voi tietenkin antaa palautetta uudesta ohjelmasta, ehdottaa vieraita ja seurata muutenkin Ipanaparadion uusia tuulia.


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images