ITSENÄISYYDEN KUPPIKAKUT + KUNGSÖRNEN ARVONNAN VOITTAJAT

Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa kaikille! Tämä itsenäisyyspäivä on mennyt aika arkisissa puuhissa, sekasorron taltutuksessa. Aamulla laitoin r...

Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa kaikille! Tämä itsenäisyyspäivä on mennyt aika arkisissa puuhissa, sekasorron taltutuksessa. Aamulla laitoin ragu-pastan kastikkeen hautumaan useaksi tunniksi liedelle ja tiskasin hillittömän määrän kattiloita ja muita tiskejä. Ennen imurointia päätin kuitenkin juhlistaa edes hiukan itsenäisyyttämme ja päätin leipoa Kungsörnen kamppiksen kautta saatuja kuppikakkuja. Syötyämme lounaan saimme siis syödä helppoja herkkuja, suurempaan leipomisurakkaan en olisi tänään ehtinytkään.


kungsornen cupcakes suklaa chocolate

kungsornen cupcakes suklaa chocolate3

kungsornen tonttu oi mutsi mutsi kuppikappu cupcakes

Leipominen olikin hyvä idea, saimme yllätysvieraan joka taivasteli kuinka taitava leipoja olenkaan :D Myönsin kyllä, että ei ihan vaikeimmasta päästä ollut tämä homma, mutta tulos oli kuitenkin tosi nätti. Tuunailin taas hieman ja veden sijaan kuorrutukseen tuli kylmää kahvia. Nestettä kannattaakin suklaatäytteeseen laittaa ohjetta enemmän, 2 teelusikallista tekee aivan liian kankean täytteen. n. 3-4 ruokalusikallista on parempi pursottamiseen. Mansikka-kuppikakuissa ohjeen mukainen annostus on ok.


Paketin mukana tulleet värikkäät rakeet jemmasin tulevaisuuteen ja laitoin valkoisia lumihiutaleita. Kun vuuat oli siniset ja hiutaleet valkoiset, tuli heti enemmän itsenäisyyspäivään sopiva ulkoasu kuppikakuille. Meillä sitä paitsi on satanut tänään lunta, vieläkin on maassa valkoista.


kungsornen cupcakes suklaa chocolate4

kungsornen cupcakes suklaa chocolate5

Lékuén ja Kungsörnenin yhteispaketitkin on arvottu päiväkahvin jälkeen, kerrankin ajoissa. Onnea voittajille, teille on lähetetty meiliä! Tulossa on siis alla näkyvä leivontasetti :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Mukavaa itsenäisyyspäivän jatkoa ja pitkää viikonloppua jokaiselle! T: siivoavat pyjamabanaanit


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

1 kommenttia

  1. Kiitokset paljon ihanasta arvonnasta, nyt vasta näin, että minähän olin voittanut!!
    Oikein ihanaa joulunodotusta teille =)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images