52 VIIKKOA: 49/52

OMG. Nyt on jo 49 viikkokin ohi! Siis mitä ihmettä, projektiini on tulossa enää 3 postausta ja se on loppu?! Tässähän meinaa tulla jo valmii...

OMG. Nyt on jo 49 viikkokin ohi! Siis mitä ihmettä, projektiini on tulossa enää 3 postausta ja se on loppu?! Tässähän meinaa tulla jo valmiiksi ikävä näitä yhteiskuvatuokioita, vaikka joka toinen viikko on saanut tosissaan miettiä onko yhtään ainoaa kuvaa otettu. Ja joka toinen miettiä miten lapsen saisi edes hetkeksi katsomaan kameraan.


Edellisviikon kuvat tätä perus seinäpönötystä, mikä on yksi helpoimmista konsteista saada myös lapsen kasvot kameraan päin Tämä siis vinkkinä muillekin, ainakin taakse on vaikea karata kun vastassa on seinä...


viikkokuva oi mutsi mutsi lapsi 2 vuotta iittala kori

viikkokuva oi mutsi mutsi lapsi 2 vuotta iittala kori2

skeitti minirodini talvi

minirodini kauneve reima skeitti poika

Satutteko muuten huomaamaan mitään erikoista kuvissa? Joo-ooo, skeittilauta lumessa. Näimme lauantaina metrossa ison lössin skeittaajia ja siitä asti on puhuttu vain skeittilaudasta. Eilen se sitten lähti pihallekin mukaan ja kyllä, sillä skeitattiin. Me ei olla käyty lautojen kanssa pihalla yli kuukauteen ja hämmennyin niin tästä talviskeittausajatuksesta, että unohdin kypäränkin.


Ajattelin, että keväällä voitaisiin mennä yhdessä jonnekkin skeittauskouluun. Ongelma on vain siinä, ettei pikkupikkulasten ja tumpeloäitien yhteisryhmää taida olla missään. Pitäisikö perustaa sellainen Helsinkiin?


ps. 70-luvun hiihtopipolta näyttävä myssyni on hankittu pari viikkoa sitten Design district marketista ja se on (ylläri) merinovillaa ja (ylläriylläri) Uhanan. Pipoja on tehty yhteensä 10 kappaletta, eli jos himoat näyttäväsi Martti-nimiseltä hiihtoturistilta keväällä kannattaa tilata heti oma myssy vaikka Salpausselän kisoihin.


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

15 kommenttia

 1. Tämä on ollut ihana sarja. Minäkin olen usein herännyt ihmettelemään, että "WOOOT!?!?!?! Mihin nää viikot vierii?" :)

  VastaaPoista
 2. Viikot menee nopiaa! Tää sarja on ollut hauska. Kai teet vielä jonkun koosteen loppuun? Näkee, kuinka poikakin on kasvanut matkanvarrella. :)

  Pitäis varmaan itsekin toteuttaa tälläinen. Edes omaksi muistoksi. :)

  VastaaPoista
 3. Tämä on toden totta ollut ihana postaussarja, jota odotan aina innolla. Vuoden aikana te kummatkin tunnutte muuttuneen, siis lapsi tietenkin kasvanut, mutta sä olet freesiytynyt ihan hirmuisesti. Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 4. Teidän kuvasarjaa on ollut tosi kiva seurata, loistavaa että keksit sen! Teille jää varmasti kivoja muistoja ja todellakin tulee otettua yhteiskuviakin.

  Taidan ottaa teistä mallia ja aloittaa vastaavan sarjan ensi vuonna! Olkoon uudenvuodenlupaukseni!

  VastaaPoista
 5. onko toi sama takki kun mulla, marimekon? :) sulle sopii musta hyvin :)

  VastaaPoista
 6. Tätä on kyllä ollut ihana seurata! <3 Kerta toisensa jälkeen vaan ootte söpömpiä ja söpömpiä yhdessä. :-----) Nyt varsinkin ihastelen muuten sun takkia! Mä nimittäin tarvisin kans uuden mustan talvitakin, joten mistä oot tuon hommannut?

  VastaaPoista
 7. Niinpä, jonnekkin ne vierii muttei ymmärrä minne! En olisi ikinä uskonut pystyväni tähän oikeasti.

  VastaaPoista
 8. Varmasti teen jonkun koosteen ensi vuonna :)

  VastaaPoista
 9. Hmm, en kyllä tunne muuten freessiintyneeni, kuin ehkä tullut vauvanpyöreyttä takaisin :D

  VastaaPoista
 10. Hei, tosi kiva jos aloitat haasteen, se on kiva muisto kyllä tulevaisuudessa :)

  VastaaPoista
 11. Se on R-collectionin palkkiotakki niistä kuvista mitä otettiin. Mutta sopii kyllä hyvin, kiitti :)

  VastaaPoista
 12. Se on siis R-collectionin takki, sisällä villavuori. Ja kiitos kiitos kiitos! Oon ihan tyypertynyt että pystyin tähän hommaan :D

  VastaaPoista
 13. Meiltä tulee yksi pikkulapsi ja tumpeloisä skeittikouluun, jos järkkäät sellaisen!

  Ja myös minä ajattelin kopioida tuon kuva viikossa -haasteesi ensi vuodelle, tosin "kuva koko perheestä" -periaatteella. Vaikka niinhän se teilläkin oli. :)

  VastaaPoista
 14. otin jo yhteyttä suomen rullalautailuliittoon aiheesta :)

  VastaaPoista
 15. […] selkään ylettyvät ja takki malliltaan pidempi, joten tämä on kuin paranneltu versio viime talven vaatteista. Tälle talvelle valitsin housuiksi versiot, jotka ovat yli 10 000 vesipilaaria, ihan vaan […]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images