KUNGSÖRNEN-MUTAKAKKUA VIDEOLLA JA ARVONNASSA!

Hyvää torstaita kuomat! Tälle päivälle mulla onkin teille hieman spesiaalimpi yllätys, nimittäin Oi mutsi mutsi-blogin ensimmäinen videopost...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Hyvää torstaita kuomat! Tälle päivälle mulla onkin teille hieman spesiaalimpi yllätys, nimittäin Oi mutsi mutsi-blogin ensimmäinen videopostaus. Olen tehnyt yhteistyötä ruotsalaisen Kungsörnenin kanssa ennenkin, muistatte varmaan cupcake-tutoriaalini sekä miniporkkanakakut? Nyt simppeliäkin simppelimpi mudcake tehdään videolla. Vielä ei taida olla Elsan keittiössä-ohjelman aika televisiossa, mutta aika hauskaa välillä kokeilla jotain ihan uutta näinkin tutussa ja turvallisessa ympäristössä. Lupaan silti, etten järkytä teitä useammalla videolla tänä vuonna ;)


Mutta ennen videota esittelisin teille myös toisen yllätyksen! Mulla on kolme todella mahtavaa arvontapalkintopakettia vailla kotia ja olen varma, että tulette rakastumaan näihin tuotteisiin. Mä ainakin olen ihan liekeissä tästä setistä, minkä olen myös itselleni saanut.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Palkintosettiin kuuluu tietenkin Kungsörnenin kakkumixejä porkkanakakun, mutakakun, toscakakun sekä cupcake-ainesten muodossa. Mukana on myös superhyviä Lékuén leivontatarvikkeita: minibrowniesvuoka, koristelupursotin, kakkutikkarivuoka, irtopohjavuoka sekä leipäkääre. Voin käsi sydämellä sanoa, että näillä ei yksinkertaisesti voi epäonnistua leipomisessa, ihan mahtavia juttuja kaikki! Sisäinen kinuskikissani kehrää ;)


Ja sitten videoon....


https://www.youtube.com/watch?v=Fx3R1sB8crQ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHyvä video siinä mielessä, että pieniä kömmähdyksiä tapahtui tietenkin. Me siis teimme mudcaken syvään posliinikuppiin ja vaikka tarkoituksena oli tehdä sisältä löysä, lähes raaka kakku, taisi se jäädä videolla liiankin raa'aksi. Suosittelen siis matalampaa pikkuvuokaa tai esimerkiksi tuota Lékuen irtopohjavuokaa ja kahta annosta mudcaketaikinaa. Kannattaa myös muistaa, että Kungsörnenin mudcake on kaakaopohjainen ja suklaisempaan versioon voi taikinaan sekoittaa vaikka suklaahippuja mukaan. Muutenkin näitä kakkumiksejä on helppo tuunata esimerkiksi pähkinöillä tai kuivatuilla hedelmillä, taikina ei kärsi pienistä extroista ollenkaan.


Ja jos haluat voittaa huippuhienon leivontasetin, jätäthän kommentin sekä meiliosoitteesi torstaihin 5.12 mennessä!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

245 kommenttia

  1. Ihana palkinto! Tulis ehdottomasti kokeiluun välittömästi :)

    VastaaPoista
  2. OI, wannabe-kinuskikissa ehdottomasti arvonnassa mukana :)

    VastaaPoista
  3. Oi, noita täytyy kokeilla (kävi tuuri arvonnassa tai ei)!

    VastaaPoista
  4. Hauska video ja tietysti mukana arvonnassa! ;-)

    VastaaPoista
  5. Vau, loistava arvonta leivontahullulle! Mukana ollaan!

    VastaaPoista
  6. Tahtoo voittaa tän! Muuttumiseni pullantuoksuiseksi äidiksi on enää tämän kilpailun voitona päässä! :)

    VastaaPoista
  7. Edellisen kakkupostauksen takia haluaisin testailla tuota porkkanakakkua, joten osallistun tietysti arvontaan! (Koska taloudessa asuu yksi suklaakakunystävä, joten ei nuo muutkaan käyttämättä jäisi..;)

    VastaaPoista
  8. Hyvä klippi! Ja ehdottomasti haluaisin tän voittaa ;)

    VastaaPoista
  9. Onko nämä tuotteet laktoositonta?

    VastaaPoista
  10. Jeee! Osallistun arvontaan!:))

    VastaaPoista
  11. Olipa hauska kuulla äänesi livenä. Ja tottakai, arvonnassa mukana!

    VastaaPoista
  12. Mutakakku taitaa olla,mutta varoituksena lukee että saattaa sisältää maidon jäämiä. Porkkanakakussa on rasvatonta maitojauhetta ja maitoproteiinia. Itse en ole laktoosittomalla ruokavaliolla, en oikein tiedä mistä kaikesta (varmaan laktoosista joo) oireita tulee, joten suosittelen tutustumaan kaupassa pakettiin.

    VastaaPoista
  13. Mukana! Jos minäkin onnistuisin leipomisessa näillä... :)

    VastaaPoista
  14. Mukana arvonnassa! Vesi herahti kielelle :D Jospa sitä noilla onnistuis kakun tekeminen :)

    VastaaPoista
  15. Ihana arvonta! Mutakakku on mun lempparia! Mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
  16. Oijoijoi - huokailuun ja haaveiluun yhdyn minäkin! :)

    VastaaPoista
  17. Mukana ehdottomasti! Josko saisin tuollaisilla jotain onnistunutta tarjottavaa aikaiseksi keskimmäisen synttäreille :D

    VastaaPoista
  18. Voiko tämmöinen tumpelokin onnistua leipomisessa...? En usko ennen kuin kokeilen! ;-) Siispä arvonnassa mukana, kiitos!

    VastaaPoista
  19. Nam nam! :) Mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  20. Ehdottomasti mukana. Kahden pikkuisen pojan kanssa harvoin ehtii leipoa kunnolla, niin näitä puolivalmiita kakkuja voisin ehdottomasti testailla. Mutakakku <3

    VastaaPoista
  21. Näitä tuotteita olen kokeillutkin. Voin suositella! Mukaan lähden arvontaan :)

    VastaaPoista
  22. Ooooo mitä ihania tuotteita!! Arvonnassa mukana!

    VastaaPoista
  23. Mussa elää sen verran perinteistä kaikki-pitää-tehdä-itse-henkeä, että on ihanaa nähdä kuinka "oikeaa leivontaa" tämäkin loppujen lopuksi on. Ehkä tosiaan seuraaviin juhliin voi vähän oikaista näiden avulla :) Arvontaan osallistuisin!

    VastaaPoista
  24. Mukana arvonnassa! Kivalta ja suht helpolta näyttää :)

    VastaaPoista
  25. MÄ HALUUN! Kertakaikkisen mahtava palkinto.

    VastaaPoista
  26. Mukana arvonnassa. Enpä ole näitä tuotteita koskaan kokeillut tai missään päässyt maistamaan.
    minnakn@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Ehdottomasti mukana, on kyllä tosi huippu arvonta! :)

    VastaaPoista
  28. Arvonnassa mukana :) Pakko osallistua kun meillä asuu täällä kotona pieni wannabe-leipuri, olisi ihan mahtava ylläri hänelle :)

    VastaaPoista
  29. Heei ei tämmösiä postauksia heti aamusta, tän sokerihiiren on pakko kohta kömpiä pakkasesta hakemaan raakaa piparitaikinaa ensihätään, kun tuli taas niin makeanhimo videota katsellessa! ;D Mutakankusta vinkkinä, ainakin omasta mielestäni huomattavasti parempaa jos antaa tunnin pari vetäytyä. Seuraavan päivän jämistä (voiko niitä muka oikeesti jäädä jostain näin hyvästä?!) puhumattakaan!

    VastaaPoista
  30. Todellakin osallistun! Vaikka olen laihiksella (taas), mutta ainahan noita voi leipoa vieraille tai lapsille tai synttärijuhliin tai tai..

    VastaaPoista
  31. Niin ja tietysti oon arvonnassa mukana! (:

    VastaaPoista
  32. Just mietin, että pääsis lasten synttäri tressistä noilla <3

    VastaaPoista
  33. Mukana, koska leipominen on ainoa mikä keittiössä sujuu suht mallikkaasti :)

    VastaaPoista
  34. Kolmet synttärit tulossa seuraavan kuukauden aikana, eli ehdottomasti olen mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  35. Oiiiii, aivan ihana kilpailu! Ehdottomasti mukana arvonnassa! Olen aina rakastanut leipoa ja ennen pientä poikaani leivoin aina kun oli mahdollista. Tuon setin kanssa voisi leivonta onnistua jopa oman pikku touhupakkauksen kanssa. Ihanan herkku postaus näin aamuun! ^_^

    VastaaPoista
  36. Mahtavat palkinnot! Näin joulun alla innostun leipomaan, tulisivat kyllä tarpeeseen :)

    VastaaPoista
  37. Leipominen on mun ja lapsen yhteinen harrastus, joten tottakai haluan olla mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
  38. Nam nam! Mukaan arvontaan! :P

    VastaaPoista
  39. Kokeilen (huonoa) tuuriani ja osallistun arvontaan :) Joulu tulossa ja kahden lapseni synttärit, palkinto olisi ihan mahtava.

    VastaaPoista
  40. Olipa kiva kuulla sun ääni! :D muutan vuoden vaihteessa Helsinkiin koulupaikan perässä ja kaikki leipomistarvikkeet täällä edellisessä kodissa kuuluu mun kämppikselle. Olis siis ihan parasta saada toi paketti :---)

    VastaaPoista
  41. Mukana! Tykkäisin leipoa, mutta lapsen saannin jälkeen olen laiskistunut sillä saralla. Jospa näillä pääsisi taas uuteen intoon. :)

    VastaaPoista
  42. Meillä pienet leipurit toivoisivat tosi kovasti, että leivottaisiin useammin. Pullantuoksuista äitiä minusta tuskin tulee, mutta kyllä arpajaisvoitto saattaisi siivittää meidät useampiin leivontapäiviin.

    VastaaPoista
  43. Oijoi, ihania settejä. Varsinkin Lekuen tuotteet kuuluu lempapreihin. Kungsörneniä en olekaan ikinä testannut, joten mielenkiinnolla arvonnassa mukana :)

    VastaaPoista
  44. tämmönen setti tulis tarpeeseen koska a) oon ihan surkia leipuri, b) tyttö 2v ja poika 1kk ja c) imetys ja koko ajan nälkä!

    VastaaPoista
  45. Oi, tänne vaan hyvään kotiin <3

    VastaaPoista
  46. Ihanaaihanaaihanaaa! Leivonta on kivointa :) Mukana arvonnassa siis <3

    VastaaPoista
  47. Edelliseen saattoi muuten mennä väärä sähköpostiosoite, tässä on oikea :O

    VastaaPoista
  48. Oioi mitä palkintoja, mukana siis! :)

    VastaaPoista
  49. Oi vitsi, olisipa kyllä kiva saada tuollainen paketti kotokeittiöön!:)

    Mutakakku on ihan superherkullista, mutta olen toistaiseksi jättänyt itse leipomatta. Tuollaista valmista systeemia olisi siksikin kiva kokeilla, kunhan saa syömämiehiä jostain ettei mene ihan yksin koko tuotos:/

    http://mamainprogess.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  50. Mun viimeviikkonen porkkanakakku alkaakin olla finaalissa, niin ois aika kokeilla jotain muuta! Mukana arvonnassa siis!

    VastaaPoista
  51. Ihanan näköistä kakkua, nams! En ole koskaan tehnyt mutakakkua vaikka muuten tuleekin leivottua kera pikkukokkien jonkinverran, tuota voisikin kokeilla. Mahtavat palkinnot, siinä olis joululahjaa kerrakseen, tuota leipäköärettä olenkin ihastellut jo jossain, muttei vielä tarttunut mukaan. Olisipa hienoa voittaa nämä. :)

    VastaaPoista
  52. Ihana video, niin söpö! We want more!! :D

    Mukana! Jos voitan niin hoidan tytön synttäritarjoilut näillä kakkubuffet tyyliin. Muuten on tiedossa ankaraa leivontaa ja viljojen keruuta pelloilta..niin ja tietty porkkanatkin pitää viljellä porkkanakakkuun.

    VastaaPoista
  53. Super ihana arvonta ja palkinto! Mukana :P

    VastaaPoista
  54. Jei, mukana arvonnassa:) Ja eipä alkanut yhtään tekemään mieli mutakakkua tai jotain muuta suklaista ja ihanaa. Oijjoi:)

    VastaaPoista
  55. Mukana :) leivotuttaa näin joulun alla..

    VastaaPoista
  56. Tuo lekuen pursotus-systeemi on ostoslistalla, varmaan huippuja nuo muutkin!

    VastaaPoista
  57. Tää tahtois leipoo! :)

    VastaaPoista
  58. Mukana arvonnassa - tää näyttäisi sopivan mun jauhopeukalon tasolle. :)

    VastaaPoista
  59. Oii, meille meille MEILLE!

    VastaaPoista
  60. Propsit videosta!

    Itse olen sämpylöiden ja suolaisten piirakoiden mestari :) Ehkä noiden tuotteiden avulla innostuisi myös sokerileipuriksi!

    VastaaPoista
  61. Ehdottomasti haluaisin kokeiluun. Nyt olen kokeillut vaan Lidlin kakkusekoituksia ja muutkin kiinnostaisi :)

    VastaaPoista
  62. oijoi, mäkin olen niin mukana tässä arvonnassa!

    VastaaPoista
  63. Upee paketti, hieno video ja todella herkun näköinen jälkkäri! :) Mä oon tää tyyppi, joka osallistuu toiveikkaana joka arvontaan (paitsi valitettavasti siihen forum-arvontaan, vaikka mieli tekisikin). Mutta kyllä vaan tollainen palkinto kelpaisi! ;)

    VastaaPoista
  64. Hei, olen ostanut tuon suklaa-muffinssisetin. Ovat tosi tosi hyviä ja helppoja tehdä! Mukana arvonnassa, kiitos!

    VastaaPoista
  65. Herkullisessa arvonnassa mukana! Olisi kiva päästä itsekin kokeilemaan Kungsörnenin ja Lékuén tuotteita.

    VastaaPoista
  66. Ihana arvonta :) Mukana ollaan!

    VastaaPoista
  67. Mukana arvonnassa. Noiden avullahan vois tehä vaikka joululahjoja.

    VastaaPoista
  68. Mahtava palkinto - kelpaisi ja tulisi joulunodotusleivontoihin tarpeeseen :)

    VastaaPoista
  69. Pakko varmaan leipoa mutakakkua jo tänään :) Mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  70. Mukana! Alkoi tehdä mieli mutakakkua.... :)

    VastaaPoista
  71. Kiitos vielä kommentista täälläkin!

    Tää video oli niiiiiin ihana, että piristi mun p*skafiilis viikkoa ja pakko kai osallistua arvontaankin, että jospa sitä pääsis leipomispuuhiin sit dieetin jälkeen. :P

    VastaaPoista
  72. Oi, tuota koristelupursotinta ja leipäkäärettä olen ihaillut jo pitkään. Kakkumixitkin maistuisivat tälle sokerihiirelle varmasti! :) Nam!

    VastaaPoista
  73. Oi olisipa kiva voittaa tuo paketti!

    VastaaPoista
  74. Siis toi leipäkääre, juujuu! Ja kakkutikkarit. Olen niin tässä mukana!
    Rohkeaa tehdä videopostaus, hieno homma sekin!

    VastaaPoista
  75. mukana! pakko testata noita mixejä!

    VastaaPoista
  76. Näiden avulla minäkin voisi innostua leipomisesta!

    VastaaPoista
  77. Tuollaisilla eväillähän voisi päästä tämän ankean talvenkin yli. :)

    VastaaPoista
  78. Tällä palkinnolla olisi työporukan pikkujoulu pelastettu eli mukana arvonnassa. :)

    VastaaPoista
  79. Oi, ihana arvonta! Tuollaisilla voisi tällainen jauhopeukalo keskellä kämmentäkin onnistua ;)

    VastaaPoista
  80. Haluan todellakin voittaa! Olisi niin ihana joululahja leipomisesta innostuneelle pikkusiskolle. Vois sit itse herkutella, kun hän leipoo :P

    VastaaPoista
  81. Hieno palkinto! Ehdottomasti mukana!

    VastaaPoista
  82. Oii, ehdottomasti mukana arvonnassa! :)

    VastaaPoista
  83. Mukana! hätävara-leivontajuttja ja varsinkaan leivontatarvikkeita ei voi olla liikaa! :)

    VastaaPoista
  84. No toki haluaisin voittaa! :)

    VastaaPoista
  85. Oijoijoi, meitsi on messissä!

    VastaaPoista
  86. Mukana, vaikkakin huonolla arpaonnella. Pitäisi vissiin ilmoittautua pojan nimissä, se kun tuntuu voittavan kaikissa arpajaisissa joihin osallistuu.

    VastaaPoista
  87. Video on vielä katsomatta, mutta arvontaan osallistun heti, ettei unohdu.

    VastaaPoista
  88. Ooooh, bakade kakade ja Lékuet on ihannnnniiiiiiiiiiiii ja leivontamummona haluan ehdottomasti osallistuu!

    VastaaPoista
  89. Ehdottomasti mukana näin makeassa arvonnassa! :)

    VastaaPoista
  90. Ihana palkinto! Kunpa leipuripoikani voittaisi sen. :)

    VastaaPoista
  91. Mulle kelpais, eli mukana ollaan!! Oon tehnyt viime aikoina kiireessä aika usein näitä :D

    VastaaPoista
  92. vau, ehdottomasti mukana arvonnassa!!

    VastaaPoista
  93. Ja video oli muuten kiva! Sun ääni oli juurikin sellainen kuin vois kuvitellakin, joskus muissa blogeissakin kun on ollut eka videoi postaus niin sitä on katsonut ihan hölmönä et ai tuoltako tää henkilö näyttää ja kuulostaa ns.livenä, kuvista on usein tullut ihan erilainen kuva, mutta sun kohdalla mielikuva ja todellisuus kohtasivat hyvin :)

    VastaaPoista
  94. Väää mää haluan kans, eli mukana arvonnassa! :D

    VastaaPoista
  95. Omnomnom :P Jauhopeukaloperheelle kyllä kelpaisi tuommoinen setti. Mukana siis ollaan!

    VastaaPoista
  96. Ihanan helppoa leipomista! :) kiitos taas arvonnasta!

    VastaaPoista
  97. Ehdottomasti mukana, niin ihana palkinto!

    VastaaPoista
  98. Mukana arvonnassa! :)

    VastaaPoista
  99. Mun jauhopeukalo on aikalailla keskellä kämmentä, mutta tämä paketti näyttää siltä että minäkin uskaltautuisin kokeilemaan ;) siis ehdottomasti mukana arvonnassa :D

    VastaaPoista
  100. OI, kylläpä kelpais isotäditettävän 3,5 v kanssa leipoa herkkuja näillä vermeillä.

    VastaaPoista
  101. Pakkohan mun on joskus voittaa, siis pakkohan mun on tällä kertaa voittaa!!!

    VastaaPoista
  102. Tää olisi kiva voittaa!

    VastaaPoista
  103. Vau, kiva nähdä sut videolla :)

    VastaaPoista
  104. Hmm, voiskohan noista valmistaikinoista tehä cakepopseja...? Ois kiva kokeilla. :)

    VastaaPoista
  105. Hip hip, mukana arvonnassa! Tykkään leipomisesta, mutten ole koskaan kokeillut näitä valmismixejä. Pitääkin katsella, jos näitä löytyisi meidän kaupasta. :)

    VastaaPoista
  106. Mahtava setti! Kyllä noilla kelpais kokkailla :) Mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
  107. kyllä maistuis , hieno voitto, mukana ollaan

    VastaaPoista
  108. Kiva video =) Mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  109. Mä niiiiiiiiiiin haluun voittaa! En ikinä voita mistään mitään, mutta oon suht kova leipuri, joten haluun uusia juttuja :D

    VastaaPoista
  110. Mukana arvonnassa.
    On se aina niin jännää, kun bloggaaja tekee videon, niin näkee kaikki eleet ja kuulee äänen. Sit huomaaki, että miten erilainen mielikuva pelkistä valokuvista tulee, kuin videosta. Lisää näitä!

    VastaaPoista
  111. Ehdottomasti mukaan ihanaan arvontaan! :)

    VastaaPoista
  112. Jee jee, ehdottomasti mukana arvonnassa! En omista mitään leivontaan liittyviä "hifistelyhommia" joten olisipa kiva niitä voittaa :)

    VastaaPoista
  113. Voih mikä arvonta! Olisipa ihana voittaa jouluksi koko perheelle yhteisiä leipomishetkiä noilla tarvikkeilla. Mukana arvonnassa siis :)

    VastaaPoista
  114. Voi, ihana palkinto olisi!! Mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
  115. Oijoi, ihanat palkinnot, osallistun todellakin! :D

    VastaaPoista
  116. Siis aivan ihanan näköstä mutakakkua, siitä onki pitkä aika ku mutakakkua on tullu syötyä.

    VastaaPoista
  117. Aaaarg tahtoo, tarvii, meillä löytys nuita pikku leipureita ja vähän isompaakin :) käyttöä siis ois!!

    VastaaPoista
  118. Njam! Mukana :) raaskisi opiskelijaboksissakin kerrankin leipoa kun jäänyt viimeaikoina vähemmälle. Kiva video, lisää tälläisiä!

    VastaaPoista
  119. Ah! Leivonnaiset ja ihanat välineet on niiin mun heikko kohta. Arvonnassa mukana, toivoen et saisin itselleni ihanan joululahjan: )! Kun näin ton mutakakku uutuuden, kävin heti ostaa( vielä kaapissa) ja oon sen ilosanomaa kylväny jo eteenki päi:)

    VastaaPoista
  120. Apua, tää tahtoo ton setin! Mutakakku on ehkä parasta ikinä (heti Fazerin Sinisen jälkeen), komia palkinto kaikenkaikkiaan. "Sisäinen kinuskikissani kehrää" - repesin! :D

    VastaaPoista
  121. Kyllä vaan ottaisin tommoisen setin kotiini asumaan!

    VastaaPoista
  122. Koristelupursotin on ostolistalla; tästähän se kotiutuisi kätevästi kulkematta kaupan kautta.

    VastaaPoista
  123. Aikamoinen palkintokasa, pakko kokeilla onneani. :) Vuodenvaihteessa pamahtaa vuosi täyteen ilman kakkuja ja muita höttöherkkuja, noilla vois sivistyneesti alottaa herkuttelun taas (ihan pienesti vaan)!

    VastaaPoista
  124. Blogin lukemisesi aiheutti hirmu hingun leipoa! Ilman muuta mukana arvonnassa. :)

    VastaaPoista
  125. Herkullisen oloista kakkua olette tehneet! Ja kätevät apuvälineet. Noita brownievuokia olen himoinnutkin kaupassa mutta pidättäytynyt "tuhlailemasta". Ehdottomasti mukaan arvontaan...!

    VastaaPoista
  126. Ihania juttuja - ehdottomasti mukana arvonnassa! :)

    VastaaPoista
  127. Haluttais päästä kokeilemaan! :)

    VastaaPoista
  128. Oi, tässä ois ihana partneri mun jätskikoneelle ;-) Sit sais kokkailla herkkuja ja pyytää ystäviä kylään! Ehdottomasti mukana!

    VastaaPoista
  129. Herkullinen setti! Noiden avulla voisi kerrankin onnistua :)

    VastaaPoista
  130. Vesikielellä ja toiveikkaana ;)

    VastaaPoista
  131. Mukana arvonnassa! Mutakakku on ehdoton lemppari.

    VastaaPoista
  132. Mitä ihania arjen avustajia ja tehostajia, kauniitakin vielä. Mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  133. Helppoa ja nopeaa leipomista, kyllä kiitos!

    VastaaPoista
  134. Näyttää hyvältä. Ihan huippuja vierasvaroja. Mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  135. Ihana video :)! Me Sirpan kanssa täällä katotaa ja Sirpalta pisteet muumikulholle;D Mun tekee mieli mutakakkua...

    Mukaan siis arvontaan!

    VastaaPoista
  136. Mukana! Näillä ehtisi äiti kerrankin leipoa ;)

    VastaaPoista
  137. Nam! Mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
  138. Mukana arvonnassa! Jos voitan, tarjoilen leivokset esikoiseni ristiäisissä. Olisi vähemmän stressiä kun tarjoiltavat olisi valmiina ja helppo valmistaa! :)

    VastaaPoista
  139. Ehottomasti mukana arvonnassa, nuo kyllä tulis tarpeeseen!

    VastaaPoista
  140. ihana palkinto eli mukana!

    VastaaPoista
  141. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Kungsörnenin kuiva-aineita meillä on yleensä mökillä hätävarana, ja niiden suklaakakku (lisätyllä banaanilla) on namia! =)

    VastaaPoista
  142. Namkis. Mukana arvonnassa. :)

    VastaaPoista
  143. Nuo Lekue-tuotteet ovat tosi hyviä. Tottakai osallistun arvontaan!

    VastaaPoista
  144. Porkkanakakkuriippuvainen ilmoittautuu arvontaan mukaan! :D Tuo minibrownies-vuoka olisi kyllä ihan mahtava! Tämä wannabe-Martha Stewart näkee itsensä jo näpertämässä minileivonnaisia illanistujaisiin ;)

    VastaaPoista
  145. Mukana ollaan ihanan palkinnon arvonnassa :)

    VastaaPoista
  146. Mukana ehdottomasti! Näyttää niin herkulliselta :P

    VastaaPoista
  147. No todellakin osallistun! Oi nam!

    VastaaPoista
  148. Ihana arvonta. Tykkään niin leipomisesta, mutta en siitä syntyvästä sotkusta. Nämä auttais pitämään keittiön vähän siistimpänä :)

    VastaaPoista
  149. Oijjoi namnam!!! Mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
  150. Oi mä niin rrrrrrakastan mutakakkua! Mukana!

    VastaaPoista
  151. Onpa herkku setti, voi veljet! Kyllä mulla olisi käyttöä tuollaisille. Etenkin nyt kun on leivontakärpänen puraissut! Siispä mukana arvonnassa minäkin!

    VastaaPoista
  152. Ihana setti ja sopisi kuin nakutettu meille! :) Video on söpö!

    VastaaPoista
  153. osallistun myös arvontaan!! :)

    VastaaPoista
  154. Ehdottomasti mukana! Jos tällänen tumpelokin kunnon vehkeillä ja sörsseleillä onnistuis kerranki :D

    VastaaPoista
  155. Ehdottomasti mukana! :)

    VastaaPoista
  156. Oi, miten kiva kilpailu, pakko osallistua! Oon noita Cupcakeseja aikaisemmin kokeillut ja hyviä olivat. Nyt on tullut taas alettua leipomaan enempi ja nämä tarvikkeet olisi kyllä niin mahtavat!

    VastaaPoista
  157. Mukana ollaan! Ihana palkinto! Tulisi kyllä ehdottomasti tarpeeseen.

    VastaaPoista
  158. Lasten kanssa leivottaessa on kivaa se että ikinä ei voi epäonnistua! Taikina on yhtä hyvää kuin kakku, sotku vain naurattaa ja jos leivos sattuu palamaan on päivän jännityskiintiö taattu. Lapsen perspektiivi kokkailuun antaa jokaiselle äidille mahdollisuuden olla oman perheensä mestarikokki!

    VastaaPoista
  159. Ää, kui ihana arvonta, morotstårta♥

    VastaaPoista
  160. Mä kans oon mukana! Nämä näyttää niin herkullisilta!!

    VastaaPoista
  161. Täällä yksi herkkusuu lipoo jo huuliaan. En osta koskaan valmiita miksauksia vaan olen tehnyt alusta asti itse, joten olisi tosi kiva päästä kokeilemaan jotain uutta!

    VastaaPoista
  162. Oolalaa mikä kiva palkinto! Toi olis niin kiva voittaa. Yksinhuoltajana pienen pojan äitinä ei ehdi pahemmin leipomaan. Tuommoiset puolivalmiit kuulostavat paremmilta kuin erinomaiselta esimerkiksi vieraita varten.

    VastaaPoista
  163. Oih, osallistun! Kaikkia noita ihania leivontähärpäkkeitä, joita aina hipellän kaupassa mutten koskaan henno ostaa...

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images