KAKSI JA PUOLIVUOTIAAN ELÄMÄÄ

Viime viikolla Qistoren avajaisissa törmäsin Kauneve-merkin perustajaan Tiinaan, joka kertoi lapseni näyttävän luonnossa paljon pienemmä...

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime viikolla Qistoren avajaisissa törmäsin Kauneve-merkin perustajaan Tiinaan, joka kertoi lapseni näyttävän luonnossa paljon pienemmältä, mitä kuvissa. Oma mielipiteeni on tietenkin, että Kaamos on vielä ihan vauva, mutta tottahan se on, että kuvat välillä hämäävät. Näistä kuvista kuitenkin huomaa vielä sen pienen häivähdyksen katoavaa taaperoa ja isomman häivähdyksen sitä pikkupoikaa miksi lapsi on kasvamassa.


Kaamos on aivan ihana, veikeä lapsi, jolla on ällistyttävän paljon huumorintajua. Kuvistakin huomaatte tuon virneen, mikä kertoo ilkikurisuudesta ja siitä, että Marimekon palikkatorni ei todellakaan tule pysymään kauaa pöydällä pystyssä. Sama virne lapsella on kasvoillaan yleensä aina aamuisin, kun hän jankkaa haluavansa katsoa Cars-leffan noin tuhannetta kertaa uudelleen. Tai pelata tabletilla jotain lukuisista autopeleistä, joita ei todellakaan ole lupa pelata koko ajan. Hän tietää kiellon jo etukäteen ja yleensä tuo sama ilme kasvoillaan alkaa jankkaaminen, joka valitettavasti päättyy usein myös loukkaantuneeseen itkuun.


Välillä tulee jo valmiiksi ikävä näitä pikkulapsiaikoja, kun tietää ettei aika palaa taaksepäin. Silti odotan jo innolla kaikkia uusia taitoja ja uusia juttuja, sitäkin että palikkatorni pakataan muistojen laatikkoon ja kaivetaan esille jotain muuta. Uusia juttuja meille onkin tulossa paljon, joista yksi ratkaiseva on mun yksinhuoltajuuden loppuminen eiliseen. Nyt meillä alkaa uusi arki virallisine tapaamisaikoineen. On oikeastaan aika jännää, että 2.5 vuoden jälkeen voin tehdä omia suunnitelmiani ja menojani kysymättä keneltäkään onko mulla lapsenvahtia. Ja lapsellekin alkaa hahmottumaan uusi rytmi, mikä toivottavasti tuo paljon uutta mukavaa elämään.


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

21 kommenttia

 1. Kaamoksella on niin hieno tukka! :-)

  VastaaPoista
 2. Ihana pieni iso poika! Oli kiva nähdä myös livenä teidät molemmat. :)

  VastaaPoista
 3. Voi ei, mä niin tiedän tunteen! Mulla on aika tismalleen samanikänen vempula täällä kotona ja voih! Toisaalta on hienoa että on tuollainen minimies joka intoilee autoista, hirviöistä ja prinsessoista (pikku prinsessa on aivopessyt tuon) mutta toisaalta on kamala ikävä sitä tuhisevaa kääröä joka jokelteli ja hymyili vain aurinkoisesti. Jotenkin koko ajan joutuu luopuun jostain mutta samalla saa niin paljon uutta tilalle että menee pasmat ihan sekasin.

  VastaaPoista
 4. Oih, ihana, en tiennytkään että hänen nimensä on Kaamos. Lasten istä olisi halunnut että tuo meidän Aamos olisi ollut Kaamos. :) En ollut aikaisemmin kuullut.
  Ihana pikkujätkä! Ja ihanat pöksytkin! :)

  VastaaPoista
 5. Voi apua tuota ihanaa punaista tukkaa <3! (ei mulla muuta...)

  VastaaPoista
 6. Ihana nimi pojalla. Kaamos. Oonkin miettinyt, että jos joskus lapsia saan ja poika tulee, niin minkä nimen sille antais. Nyt tiedän. Toki, jos nimeä saa "lainata" ja se myöhemmin miellyttää?

  VastaaPoista
 7. Ihana herra suloisuus :) Mistä noi ihanat housut on? En tiedä oletko niitä jo esitellyt täällä blogissa, kun en ole vähään aikaan päässyt vierailemaan.

  VastaaPoista
 8. kiitos, samoin oli mukava tavata! me siitä vielä jatkettiin vapiaanoon ja oli pitkä ilta isolle pienelle :)

  VastaaPoista
 9. sitten tulee jo sellainen hullu olo, että kaipaa valmiiksi sitä hetkeä mitä just elää!

  VastaaPoista
 10. oi, sulla on siis sama nimimaku! eli superhyvä, haha.

  VastaaPoista
 11. hih, no ei ole tämä nimi mitenkään suojattu eli siitä vain!

  VastaaPoista
 12. moi, ne on saatu kauppakeskus forumilta, kun kävimme tutustumassa siellä lastenliikkeisiin. tarkemmin liikkeestä nimeltä dramabox, kirjoitin näistä viime viikolla enemmänkin :)

  en huomannut mainita vaatteista merkkiä tai muuta, kun keskityin niin fiilistelemään lapsen kasvua.

  VastaaPoista
 13. kiitos kiitos, ainakin sen et mä oon nyt rauhassa hotellissa tampereella....

  VastaaPoista
 14. Jännää, en oo siis aiemmin tiennyt tätä nimiasiaa ja jostain syystä olen päättänyt että "K" on Kalle :D kauhean vaikeaa nyt totutella tähän uuteen tietoon. Vaikka siis hieno nimi onkin. :-D

  VastaaPoista
 15. Hirmuisen suloinen poika:) Ja nuo kalahousut on ihan superhienot! Mutta on varmasti hienoa, että jatkossa saat hieman helpommin suunnitella omia menoja pohtimatta lapsenvahtia. Neljän kanssa nolottaa ketään pyytäkään:D

  Mun toiseksi nuorin lapsi, vanhin tyttöpuoleinen, on myös tuossa 2,5 haarukoilla: uhmis puskee pintaan välillä, mutta joka päivä pitää muistaa sanoa, että "Äiti, minä rakastan sinusta/tuosta vauvasta/isistä tai velupojista". Tuo sijapääte on hyvin hellyttävä:)

  Kyllä siihen tietynlainen nostalgian sävyttämä surukin liittyy kun lapsi kasvaa vaikka se toisaalta tarkoittaa helpompia aikoja, vaipattomuutta jne.

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 16. Hyvä unohdus, välillä kiva lukea tekstiä missä kerrotaan ihan vaan asiasta x mainitsematta mistä saatu ja mitä merkkiä!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images