52 VIIKKOA: 47/52

Olipa ihana viikonloppu. Kirpeä pakkassää on piristänyt paljon ja vaikka meille Helsinkiin ei ole vieläkään satanut lunta kuin kerran näön ...

elsa ja kaamos oi mutsi mutsi hunajaista elsa kaamos hunajaista

Olipa ihana viikonloppu. Kirpeä pakkassää on piristänyt paljon ja vaikka meille Helsinkiin ei ole vieläkään satanut lunta kuin kerran näön vuoksi, on talvi ihan aistittavissa. Lauantaina kävimme joulusesongin ensimmäisissä myyjäisissä Vanhalla Ylioppilastalolla, missä oli Desing District market.


Jatkoimme sieltä Riikan porukan kanssa Forumin yläkerran Kippoon, missä on kiva käydä lasten kanssa, kun rattailla on helppo päästä perille ja jos lapsen menojalkaa vipattaa, on siellä helppo päästää lapsi jalottelemaankin. Kannattaa kokeilla Kippoa muutenkin, jugurttijäde ja tuoreet hedelmät on kaupunkireissun piristys aina! Me syötiin nyt Kaamoksen kanssa L kokoinen annos puoliksi mustikalla, mangolla, valkosuklaalla ja hunajapaahdetulla kookoksella. Nam.


Lauantai ja sunnuntai-illat meni tietenkin Vain elämää-maratonin ja Tosi tumman Reissumiehen seurassa ;) Lauantai-iltana tuntui että mulle saattaisi olla kuume nousemassa ja istuin sohvalla villapipo päässä ja kalaleipä suussa, mutta onneksi ne tuntui auttavan.


Ja tälle päivälle on luvassa jotain sellaista, mitä emme ole yhdessä tehneet. Me nimittäin mennään leffaan! Ehkä arvaattekin mikä leffa on suunnitelmissa? Ei pitäisi todellakaan olla vaikea arvata!


Riikalle kiitos kuvista!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

11 kommenttia

 1. Tuo punainen huulipuna on kyllä niin pirteä!

  VastaaPoista
 2. Vau, kiva! Kerro sitten heti miten meni leffassakäynti, niin mekin mennään kokeilemaan, jos sujuu hyvin Kaamokselta :)

  VastaaPoista
 3. Miten persoonallinen nimi, Kaamos! Miten ihmiset "suhtautuvat" noin harvinaiseen nimeen? itsellä ei ole lapsia, mutta joskus kun olen ääneen pohtinut mahdollisen lapsen nimeä (Elle tai Luka muunmuassa), olen saanut kuulla että eihän tuollaisia nimiä ole (what!?) ja että ovat kummallisia.

  VastaaPoista
 4. Mä niin tykkään sun blogista! Ja toi huulipuna sopii sulle tosi hyvin! Mun on pakko kysyä, että mistä oot ostanu mun pipon? Meikä haluais samanlaisen, jos vaikka myytäisiin vielä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos, niinhän se on kun muistais vaan aina laittaa :)

  VastaaPoista
 6. Se sujui TOSI HYVIN! Menkää ihmeessä! Bloggaan varmaan lisää, mutta hyvin meni.

  VastaaPoista
 7. No suurin osa tietenkin sanoo, että onpa ihana nimi. Oishan se jos tutut sanoisi, että ihan hirvee nimi :D Mutta tottakai on ihmisiä, joiden mielestä Kaamos ei ole oikea nimi tai se on jotenkin typerä jne,mutta sehän ei ole meidän ongelma. Yleisin valituksen aihe on varmaan, että kaamos-masennus, miten joku voi nimetä lapsensa masennuksen mukaan. Mutta eihän kaamos tarkoita masennusta :D

  Meillä on ympärillä mitä erilaisimpia nimiä niin lapsilla kuin aikuisillakin, ei Kaamos sieltä pomppaa mitenkään erityisesti esiin:)

  VastaaPoista
 8. Vai sun pipon :D Se on Hankala-merkkinen, löytyy facesta https://www.facebook.com/hankaladesign?ref=ts&fref=ts ja helpoimmin löytyy jok Isolta robalta Ovvn-nimisestäliikkeestä tai meilaamalla Petralle petra.hankala@gmail.com

  Niitä on erilaisia, en oo varma onko saksia enää mutta tosi ihania malleja löytyy ja hinta n.30 eur. Luomupuuvillaa ja ehkä akryylia joukossa. Pysynyt hyvänä jo monta vuotta. Onko tarpeeks hyvä myyntipuhe? ;)

  Kiitos kehuista!

  VastaaPoista
 9. Aaaaargh mä en kestä miten tyhmiä ihmiset on tai ainaki niil on tyhmiä juttuja! "Miten voit nimetä lapsesi kaamosmasennuksen mukaan", haloo... Vähän kuin kaikki maailman Josephit, Josefit ja Josifit olis nimetty Stalinin mukaan, ja itseasias siinäkin olis enemmän logiikkaa :D

  VastaaPoista
 10. No ymmärrän ton tavallaan hyvin, koska on mustakin lapsilla joskus tosi pössöjä nimiä ;)

  VastaaPoista
 11. Niin munki mielestä, mutta toi olis typerää väittää, että vaikka Joseph olis nimetty Stalinin mukaan. Sitä meinasin.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images