52 VIIKKOA: 46/52

Tämä viikko meni maanantaista perjantaihin mulla pois kotoa ja lapsikin oli viikolla reissussa vähän kauempana. Meillä on ollut viime aikoin...

oi mutsi mutsi viikko 46kaamoselsa 023kaamoselsa 076Tämä viikko meni maanantaista perjantaihin mulla pois kotoa ja lapsikin oli viikolla reissussa vähän kauempana. Meillä on ollut viime aikoina useita pidempiä eroja, siis alle viikon mittaisia mutta useita öitä kuitenkin. Nyt ollaankin sitten pörrätty muutama päivä ihan liki ja tehty kaikkea kivaa yhdessä. Meidän yhteinen kiva on kavereiden näkemistä, leipomista (portkkanakakkua ja pitsaa), leikkimistä legoilla ja pikkuautoilla sekä telkun tuijottelua. Pihallakin ollaan käyty, mutta nyt siellä on niin kova tuuli ettei taideta ihan heti lähteä uhmaamaan sitä.


Ensi viikolla päiväkotipäivät venyvät pidemmiksi, mutta yritän edelleen pitää viikottaiset pk-päivät neljässä. Uskon nelipäiväisen työviikon olevan hyväksi myös lapselle ja sitähän itsekin saan tehdä.


Nyt me aletaan lämmittämään eilistä pitsaa ja mietitään sitten päiväunia. EIlen tursotimme melkein 3 tunnin unet kumpikin ja se jos mikä on hyväksi.  Nyt ainakin itseä jo väsyttää, sillä eilen illalla tietokoneella meni aivan liian myöhään, eikä ruutua tuijottamisen jälkeen uni tulekaan ihan heti. Yöunet jäivät siis aivan liian lyhyiksi, onneksi sunnuntaina on lupa kompensoida oikein kunnolla päiväunilla :)


Muiden viikkojen yhteiskuvat löytyvät tämän linkin takaa!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images