52 VIIKKOA: 45/52

Monet ovat yhteiskuvaprojektin aikana kommentoineet kuinka ihana projekti se on. Yhteiskuvia kun oikeasti tulee otettua tosi harvoin. Ja onh...

Monet ovat yhteiskuvaprojektin aikana kommentoineet kuinka ihana projekti se on. Yhteiskuvia kun oikeasti tulee otettua tosi harvoin. Ja onhan se ihana, mutta mutta...haasteensa löytyy ja sanotaanko että noin joka toinen viikko olen meinannut lopettaa koko homman :D Isäinpäiväkävelyllä homma näytti vaihteeksi tältä:lasta vaikeakuvata


Voisi kuvitella, että viikkojen vieriessä lasta jotenkin oppisi käsittelemään. Tai että lapsi oppisi itse käsittelemään itseään kuvaustilanteessa. Jos minä olisin 2.5 vuotias, ajattelisin tietenkin että otetaan se kuva heti kerralla, niin päsee riehumaan. Tai sitten en ajattelisi, ainakaan oma lapseni ei todellakaan ole ajatellut tehdä projektista helppoa. Mietin vain, miten oikeat valokuvaajat sen tekevät?  Onko niissä kuvaamoiden lahjontatikkareissa diapamia?


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Mutta siinä me taas olemme, samassa kuvassa ja jopa kasvot kuvaajaan päin!


Mulla on muuten yksi toinenkin projekti meneillään loppuvuoden. Kerronpa ensi viikolla millainen! En ole kuvaamassa projektia, mutta tälläkin hetkellä mulla on päällä jotain, mitä en yleensä jaksa laittaa. Arvaatteko mitä?


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

15 kommenttia

 1. Lähellä, mutta vastaus on yksityiskohtaisempi ;) MITÄ MEIKKIÄ?

  VastaaPoista
 2. Poskipunaa?

  Meinasin ensin kirjoittaa, että alusvaatteet, mutta tuossa yläpuolla olikin sitten pieni paljastus.. ;)

  VastaaPoista
 3. Ei poskipuna, mut sekin on hyvä!

  Ja itseasiassa tossa kuvassa mulla ei kyllä oo ees alusvaatteita :D

  VastaaPoista
 4. Hahaha. :DDD Miten satuinkin arvaamaan..

  Sitten se on meikkipohja?

  VastaaPoista
 5. Damn! Mä en enää leiki sun kaa! ;)

  Hmm.. Huulipuna?

  VastaaPoista
 6. Joo! Bingo! Jotain huuliasiaa on oltava päivittäin päällä,siis tuntikausia. Nyt on tollanen harjoittelupunajoka ei oo niin räväkkä, mut kyl tää lähtee vielä ;)

  VastaaPoista
 7. Saako veikata kahta eli meikkivoide & poskipuna?!

  VastaaPoista
 8. Ai, sehän olikin jo paljastunut! Näytät jotenkin freesi-ihoisemmalta näissä kuvissa :)

  VastaaPoista
 9. Mun iho alkoi kyllä jo parantumaan pahimmasta, mutta on tossa uutta meikkipohjaakin. Sietääkin näyttää hyvälle, youngbloodin mineraalipohja maksaa lähes 80euroa :D

  VastaaPoista
 10. Mä huomasinkin huulipunan heti! Tekstin perusteella aattelin eka et ripsari mut silmien palatessa kuvaan, niin tajusin heti! :) jeejee, jotain onnistumista tässäkin päivässä.

  VastaaPoista
 11. Hienoa, se mun harkkahuulipuna on siis vähän edes näkyvä :) Olen ennen käyttänyt kaikkia kirkkaita punia, mutta en piiitkiin aikoihin. Nyt aion jouluna käyttää kirkuvaa punaa ja siihen harjoittelen.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images