52 VIIKKOA: 42/52

Parin päivän blogihiljaisuuteen on ollut muutamiakin syitä, tässä niistä yksi. Olemme tutustuneet hienoon puistoon, mutta tunnistaako kukaan...

viikonkuva2


viikonkuva 4


viikonkuva3


viikonkuva taas 1


Parin päivän blogihiljaisuuteen on ollut muutamiakin syitä, tässä niistä yksi. Olemme tutustuneet hienoon puistoon, mutta tunnistaako kukaan puistoa ja kaupunkia missä se sijaitsee? ;)


Käsittämätöntä, enää 9 (!!!) viikkoa kuvaprojektia jäljellä ja olen onnistunut kuvauttamaan meidät yhdessä siis jo 42 kertaa tänä vuonna. Kuvat on otettu viidessä eri maassa kaiken lisäksi. Aikamoinen vuosi kohta takana.


Ajan käsite on muuten tosi kummallinen. Vastahan minä aloitin koko haasteen, 42 viikkoa sitten. Miksi se tuntuu olevan lähimenneisyyttä, mutta jotain kivoja tulevaisuuden juttuja miettiessä tuntuu ettei marraskuu tule ikinä?


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

13 kommenttia

 1. Tämä kuvaprojektisi on kyllä sellainen, minkä kohdalla on viimeistään konkreettisesti tajunnut ajankulun nopeuden. Ihan tuoreessa muistissa on kun kerroit tavoitteesta ottaa yhteiskuva viikottain (ja muistan hyvin vielä ne ekat kuvat), ja kohta on vuosi jo kulunut. Hui :( Uuden viikkokuvan ilmestyessä on kauhulla hetkeksi hiljentynyt pohtimaan, että oikeasti, vaihtuiko viikko jo ja missä välissä. :)

  Mutta siis, ihana idea ja huippua, että olet saanut pidettyä kiinni tavoitteesta (itse olisin varmaan alkanut lipsumaan tavoitteestani jossain hellmikuun kohdalla ja lopulta kaikessa hiljaisuudessa kuopannut näin kunnianhimoisen projektin laiskuuttani jossain huhtikuun kohdalla ;)).

  Onhan luvassa vuoden lopussa kuvakooste kaikista viikottaisista yhteiskuvista? :)

  VastaaPoista
 2. Kadriorgin puisto Tallinnassa?

  VastaaPoista
 3. Tallinna! Ihana paikka, ihmeellinen helmi siellä sivussa. Kukaan ei kerro näistä, hyvä että sä :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat! Tuo Reiman sininen ja Makian ruskea ovat kyllä niin perfect match.

  VastaaPoista
 5. Mä oon miettinyt kauhulla tuota koostepostausta jo puoli vuotta ;) Hirvee urakka, kun tietokone on vaihtunut välissä ja kuvat on ties missä. ei auta ku kopioida kaikki.

  Ja ihme kyllä en oo lopettanut tätä projektia. Ehkä se johtuu siitäkin, etten ottanut mitään laadullisia tavoitteita kuville, kunhan siinä on minä ja hän. Mutta kyllä on pari kertaa ihan suorastaan unohtunut kuva ja sunnuntai-iltana paniikissa joku kuvaamaan, ettei mene pilalle projekti. Nyt musta tuntuu, et voiko edes lopettaa!

  VastaaPoista
 6. Pitääpäs loppuviikosta kirjoittaa tästä reissusta lisääkin, ja tuo puutarha on ihana.

  VastaaPoista
 7. Niin on! Ja huomaa samat värit eri sävyissä mun takissa ja huivissa. Aika samismeininkiä, mut hyviä komboja kumpikin :)

  VastaaPoista
 8. Tunnistin puiston :) Se oli hieno, olen itsekin käynyt siellä. Kävittekö sisällä vai vain puistoilemassa?

  VastaaPoista
 9. me käytiin ihan vain pihalla, ja siinä lähes vastapäätä lastenpuistossa myös :)

  VastaaPoista
 10. […] jo viikon kuva-postauksessa vihjasin, ollaan oltu vähän reissussa taas. Tällä kertaa laiva vei meidän Suomenlahden […]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images