RULLAAN RULLAAN RULLAAN

Vaikka poika ei polje, niin pyörä kulkee. Maisemat vaihtuu ja tyyli todellakin on vapaa. Alkukesästä pyöräilykypärän käyttö tuntui potkupyö...

metsa pyoralla

metsassa pyorailija

pyora poika

poika

Vaikka poika ei polje, niin pyörä kulkee. Maisemat vaihtuu ja tyyli todellakin on vapaa. Alkukesästä pyöräilykypärän käyttö tuntui potkupyöräillessä lähinnä teatterilta. Pyörällä mentiin niin varoen ja hitaasti, kieli keskellä suuta, ettei siinä vauhdissa voinut edes kaatua. Kesällä vauhti alkoi lisääntymään niin, että sai jopa itsekin hieman liikuttua potkupyörälenkeillä ja nyt saa juosta mukana kuin mikäkin hirvi.


Jos erehdyn kävelemään hetken pyörän edessä, kuuluu takaa piipaa piipaa viuviuviu ja saan todellakin juosta edestä pois, jos meinaan ettei maantiekiitäjä osu nilkkaan. Ennen niin rauhallinen menijä löytyy nykyään mitä useammin ojasta ja tien reunukselta offareilta, selältään asfaltilta tai pienenä pisteenä horisontista. Pois on hidasteluajat, nyt mennään niin lujaa kun pääsee eikä ainakaan näytä pelottavan yhtään.


Kaikesta rämäpäisyydestään huolimatta pieni pyöräilijä ei onneksi ole uhkarohkea karkuun lähtiä, vaan varmistaa aina meikäläisen olevan näköpiirissä. Olen onnekas myös siinä, ettei lapsi ole koskaan säntäillyt tai karkaillut ajoteille, päin vastoin hän tuntuu vähän pelkäävän henkilöautoja ja pysyttelee mieluusti kaukana liikkuvista ajopeleistä. Potkupyöräillessäkin ne hurjimmat temput tehdään metsäteillä, ei jalkakäytävällä.


Ja mä oon niin onnellinen, että saan juosta tuon hurjapään perässä! (Ja tänään se saa juosta mun perässä Habitaressa, haha)


Seuraablogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

8 kommenttia

 1. Varsinkin tuo viimeinen kuva, aaawwww <3

  VastaaPoista
 2. Voi mitä kuvia :) Meillä suunnilleen samanikäinen ja kovin samanlaiset pyöräilykuviot on myös täällä menty. Eilen illalla mentiin pyörällä käymään kaupassa ja sitten bussilla takaisin. Hienosti sujui ja kivaa kun ei tarvitse rattaita aina mukaan ottaa :)

  VastaaPoista
 3. ja vielä tuohon edelliseen jatkoa tai toivetta.... eli kun sulla on usein kivoja ideoita ja viellä kivan tyylisiä niin nyt kaipaisin reppuvinkkiä! Eli juuri tuon pyörän kanssa liikuttaessa kaipaan jotain kätevää ja myös inhimillisen näköistä reppua johon saisi mm. pienet ruokaostokset pakattua. Kädet kun pitää olla vapaana jos vaikka pyöräilijästä loppuu veto.... Olisko tälläistä vinkkiä jaossa? Ja jos repun löytyää vielä jostain nettikaupasta niin se olisi vieläkin kivempaa :)

  VastaaPoista
 4. Heh, sama pyörä, sama meno! :) Suosituksestasi hommasin tuon keväällä ja se onkin ollut siitä lähtien käytössä joka ikinen päivä. Miinus ne päivät, kun fillari on asetettu hurjastelun takia käyttökieltoon. Loistavia kuvia muuten, ihan tekis mieli jakaa tänne yksi meidän vauhtikuva.

  VastaaPoista
 5. Hieman hämmentyneenä, että miten tässä taas näin kävi :D

  VastaaPoista
 6. No me taas kannettiin kaatosateessa sekä pyörää että lasta isänsä kera toissa päivänä, liian pitkä matka (800m....) osottautui kohtalokkaaksi ;)

  VastaaPoista
 7. Heh, no mä just sain vaihdettua haltin reppuni uuteen, se on sellainen pressukankainen ja ei päästä vettä yhtään läpi. se on tosi tosi hyvä. se myös kasvaa jännän sulkusysteeminsä ansiosta isoksi tai pienemmäksi, siis tällainen http://www.halti.fi/content/fi/39/21830/Splash%20Pac%2030%20reppu.html. mulla meni edellinen reppu rikki ja sain ton tilalle reklamoinnista, tosi tyytyväinen tohon.

  VastaaPoista
 8. No sä sitten tiedät tasan miltä tuntuu juosta tuptupin perässä:D Laita vaikka aijaa-palveluun kuva ja linkki tänne?

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images