METREITTÄIN LITTLEPHANTIA

Camilla Lundstenin Littlephant on selkeästi osunut aikamme yhtimeen. Laadukasta, värikästä, hyvin suunniteltua mutta ei selkeästikään joka ...

Camilla Lundstenin Littlephant on selkeästi osunut aikamme yhtimeen. Laadukasta, värikästä, hyvin suunniteltua mutta ei selkeästikään joka kukkarolle sopivaa esineistöä löytyy niin sisustukseen kuin päälle pantavaksikin. Lindex myy jo muistaakseni kolmatta Littlephant-mallistoaan lastenpuolella edullisesti, mutta jos rahaa haluaa pistää likoon, löytyy Littlephantilta myös sisustus- ja lastentarvikepuolelta tuotteita, missä hinnat eivät todellakaan ole Lindex-tasoa. 70 euroa koristetyynystä, over my dead body!


Littlephantia tulee silti kuolattua paljon ja uusia kuoseja etsiessäni eksyin jälleen kerran nettikauppaan, mistä yllätyksekseni saikin ostaa Littlephant-kankaita metritavarana! Olin hämmästynyt, sillä monestihan designerit eivät halua myydä suunnittelemiaan kankaita metreinä, vaan valmiina tuotteina. Syy on varmasti kaksijakoinen, toisaalta on hyvä pitää kiinni siitä ettei tällaiset tyylitajuttomat juntit vahingossa pilaa hienoa kangasta ompelemalla siitä jotain ihan kamalaa, mutta toisaalta uskon että kangas halutaankin pitää spesiaalina juttuna, mitä näkyy vain tietyissä tuotteissa. No eniveis, Littlephantin kankaita voi ostaa myös kotiin, oli sitä tyylitajua tahi ei. HYVÄ!


littlephant kollaasi teksti


Metritavaranakaan Littlephant ei toki ole ilmaista, mutta 145cm leveästä kankaasta tekeekin jo jotain, vaikka metrihinta onkin siinä 70 euron kieppeillä. Esimerkiksi sisustustyynyissä kangasta voisi käyttää pieniä määriä tehosteena, milloin metristä riittäisi paljoon muuhunkin: pannulaput, patakintaat ja erilaiset pienet pussukat/säilytysratkaisut tulevat ensimmäisenä mieleen. Nyt vain pitäisi valita kuosi, oma suosikkini taitaa olla tuo marraskuussa myyntiin tuleva korallinen Fruit Garden, minkä sävymaailma sopiikin hyvin joulunaikaan. Meillä on jouluksi kirkkaan punaiset Marimekon Kaivo-verhot ja kun ne yhdistäisi muutamaan punasävyiseen tyynyyn, olisi ilme mukavan tunnelmallinen, mutta ei mikään 100% tonttula kuitenkaan.


Joulu mainittu, voi itku!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

8 kommenttia

 1. Voi ei, ei vielä joulua! (Tosin itse näin ensimmäisen Parhaat pikkujoulut varataan nyt -mainoksen lehdessä jo pari viikkoa sitten...)

  Ihania kuoseja, jotka takuulla toimisivat kivasti vaikka lastenhuoneen tehosteina.

  VastaaPoista
 2. No ei oikeasti joulua vielä! Toi kangas vaan tulee myyntiin marraskuussa niin meni ajatukset liian kauas:)

  VastaaPoista
 3. Onko sulla mahdollisesti tietoa onko Lindexille tulossa mitään uutta? :D

  VastaaPoista
 4. Nyt ei ole tietoa tulevasta, mutta sanon lonkalta että taatusti on. Noista mallistoista ei oo kauheana ennen julkaisupäivää hihkuttu mediankaan suuntaan, luultavasti tuotantotahti on aika nopea kun Lindex on kuitenkin koko ajan mallistonsa puolesta uusiutuva kauppa. Oon yleensä saanut pari viikkoaennen mallistojen tulemista jonkin tiedotteen ja laitan kyllä heti blogiin kun taas kuulen pikkulinnuilta Lindex-uutisia :)

  VastaaPoista
 5. Eilen ajattelin, että milloinkohan jossain blogissa vilahtaa ekan kerran joulu -sana. Tässä se tuli, kiitos! :)

  VastaaPoista
 6. dadaaa! Ja anteeksi :D :D en yleensä oo näin aikainen missään asiassa!

  VastaaPoista
 7. http://instagram.com/p/dzmzj8r2HZ/

  :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images