HUNAJATA HUNAJATA

Edellisessä postauksessa puhuttiin unen luksuksesta. Tämän bloggaajan luksusta on olla juhlissa, missä valokuvauksesta vastaa joku muu kuin...

kaisu jouppi 9 kaisu jouppi 8


Edellisessä postauksessa puhuttiin unen luksuksesta. Tämän bloggaajan luksusta on olla juhlissa, missä valokuvauksesta vastaa joku muu kuin minä. Saan keskittyä olennaiseen, tunnelmasta nauttimiseen. Tämän postauksen kuvat on valokuvaaja Kaisu Joupin kamerasta ja kyseessä on tietenkin Bella-blogien syyskemut Hunajassa. On ilo kuulua pieneen portaaliin, missä ihmisistä tulee läheisiä ystäviä nopeasti. Meidänkin porukkaan mahtuu vaikka minkälaista tallaajaa, mutta rakkaus hauskuuteen taitaa olla kaikilla verissä.


Junailimme siis lauantaina Helsingistä Hämeenlinnaan Korundin, Mintun sekä Ragdollin kanssa ja treffattuamme Essin asemalla, nappasimme taksit Hunajaan. Riikka oli järjestänyt meille sekä ihanat juhlat että ohjelmaa mitä jokainen nainen taatusti arvostaa. Hunajassa meitä odotti Kaisun lisäksi ammattimeikkaaja Elina K sekä rekillinen Uhana designin vaatteita ja koruja. Pöydät oli katettu kauniisti Arabian uudella Piilopaikka-sarjalla ja Finlaysonin Oma perhe-tekstiileillä. Riikka selitti myöhemmin illalla valinneensa tekstiilit nimenomaan perheajatuksen takia, ei siksi että meillä on useita perhebloggaajia vaan siksi, että Bella tuntuu nyt omalta pieneltä perheeltä, missä on hyvä olla osallisena. Se on itselleni todella tärkeä juttu, sillä aina oma fiilikseni ei ole ollut näin kotoinen.


kaisu jouppi k4


kaisu jouppi 5


Tykkään paljon rentoudesta ja tietynlaisesta kaavattomuudesta. Siksi olikin hauskaa, että Hunajassa kehotettiin heti omatoimisesti jääkaapille etsimään luomu Happy Joe käteen ja siitä suoraan miettimään kuvausvaatteita Uhanan valikoimista. Ei alkumaljoja, ei pönötystä, suoraa sukkahoususille ja vaihtamaan vaatteita. Jokainen sai meikin eri aikaan, Riikan mies Ville saatteli meitä metsän siimekseen kuvattavaksi ja kun joku söi juustoja, toinen oli pihalla kuvattavana ja joku mietti voiko kuviin tosiaankin mennä ilman rintaliivejä. Naisporukassa ja varsinkin muutaman Happy Joen jälkeen kaikkien mielipide oli, että kuvissa on melkein pakko olla ilman liivejä ja onneksi kuvaajamme Kaisu oli niin tottunut taviskuvaaja, ettei (paljoa) jännittänyt. Tätä muuten arvostan valokuvaajassa, ettei hän pyydä mitään valmiita poseerauksia tai oleta että bloggaaja=malli. Ei ole.


kaisu jouppi k3 kaisu jouppi k1


kaisu jouppi 7 kaisu jouppi 6


Täytyy myöntää että omat kamerani on vielä purkamatta koneelle, mutta ehtiihän sitä. Näistä bileistä jäi niin paljon inspiraatiota käteen, että palaan asiaan varmasti. Luvassa on ainakin Muutama hetki-blogistakin tutun (LOIS-TA-VAN!!) Kaisun ottamia kuvia meikäläisestä metsän siimeksessä. Lähiaikoina selviää myös minkä Uhana Designin vaatteen tilasin juuri itselleni talvea sulostuttamaan...niin ja se goodiebagin sisältö...oih ja voih ;)


Kiitos ihan kaikille bileisiimme osallistujille, niin yhteistyökumppaneille kuin ihmisille joiden kanssa on maailman kivoin tehdä sitä mistä tykkää (lapsen jälkeen) eniten: blogata!


Kuvat: Kaisu Jouppi


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images