HUIVIHULLUUTTA + ALEKOODI KAHTEEN KUNINKAASEEN

Olen ihastellut jo kauan Visuaalisesti vaativan Ainon tapaa pukea pikkutyttönsä hauskoihin huiveihin, mitkä ovat sekä käytännöllisiä, myös ...

bobochoses kaksi kuningasta kollaasi

bobo choses kaksi kuningasta 6

Olen ihastellut jo kauan Visuaalisesti vaativan Ainon tapaa pukea pikkutyttönsä hauskoihin huiveihin, mitkä ovat sekä käytännöllisiä, myös todella mukavan näköisiä päällä. Kun blogini yksi pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneista,  Kaksi Kuningasta, halusi lahjoittaa jotain pientä piristystä pojan syyskarderooppiin, päätin valita tämänhetkiseltä lempparimerkiltäni Bobo Chosesilta ison huivin. Kuten Bobo Chosesin vaatteet ylipäätään, tuntuu huivikin taipuvan asun kuin asun kaveriksi ja trumpettikuosi on tosi nätti.


Meillä käytetään paljon Kahden Kuninkaan myymiä merkkejä. Noissakin kuvissa on sattumalta päällä ruskeat housut sekä harmaa collegepusero, jotka varmaan vuosi takaperin tilasin Kunkuista. Bobo Chosesin lisäksi muita lempimerkkejäni valikoimassa on muun muassa Aarrekid, Albababy ja Molo Kids. Meillä on selkeästi Kunkkujen takana hääräävän Tiinan kanssa sama maku, mistä kertonee sekin, että vaikka kuvissa vilkkuva pörröliivi ei ole kunkuista, löytyy Kunkkujen valikoimasta lähes samanlainen, mutta trumpettikuvioisella vuorella. Valikoimasta löytyi myös ihanan sininen pipo, minkä sorruin ostamaan pojalle viime viikolla Mini Rodini huuman ollessa huipussaan ;) (sininenhän ei enää pelota mua yhtään!)


bobo choses kollaasi


Nyt kun syyssesonki on päällä ja lämpimien ja mukavien arkivaatteiden lisäksi myös pihavaatteet tulee päivittää oikean kokoisiksi ennen pakkasia, lienee pitkästä aikaa hyvä syy tarjota lukija-alennusta? Koodilla mutsi saat 15% alennusta tilauksesi loppusummasta ja huom! alennus koskee myös ulkovaatteita, missä on vielä valikoimaa ja kokoja hienosti jäljellä.


Nopeimmalle huivifanille löytyy vielä muuten YKSI Bobo Chosesin huivi, punainen ja hattuprintillä! Sen lisäksi Mini Rodinin kumpaakin uutta erää löytyy vielä jonkin verran, myös ulkovaatepuolelta. Eli jos ihastuit, pidä kiirettä, tarjous on voimassa vain sunnuntain ja maanantain 1.-2.9.!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images