KÄNNYSTÄ ASIAA

Olin kutsuttu perjantaiksi Fazerin tilaisuuteen, missä haluttiin tällaisilta sosiaalisen median superkuluttajilta mielipiteitä koskien uutt...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Olin kutsuttu perjantaiksi Fazerin tilaisuuteen, missä haluttiin tällaisilta sosiaalisen median superkuluttajilta mielipiteitä koskien uutta tastedreaming-fiilistelykonseptia (mistä kuulette myöhemmin varmasti lisää). Tosi hieno homma päästä sanomaan mielipiteitä noin ison firman some-projekteihin, mutta siinä vaiheessa kun Isyyspakkauksen Tommi joutui tavuttamaan mulle mitä hashtagit tarkoittavat ja vastapäätä istunut söpö Brunssipartio-mieskin* taisi nauraa mun typeryydelle, tajusin että nyt on aika. Hankkia se samperin älypuhelin viimeinkin.


Kävelin siis tyynen rauhallisesti (as if) Stokkan 8 kerroksen skumppabaarista hissiin ja alakertaan elektroniikkaosastolle, että yksi älypuhelin kiitos. Valitsin Samsung Trendin, koska Samsung nyt vaan on tuttu juttu Galaxy s2-tabletin kautta ja tykkään Galaxysta paljon. Trend-malli taas valikoitui puhtaasti helppouden takia: siinä ei ollut mitään ylimääräisiä hienouksia mitä en ekaan älyluuriini tarvitse ja vanha sim-korttinikin meni sisään suoraan. Nätti ulkoasu ei estänyt kaupantekoa myöskään.


Tämä tarkoittaa myös Instagram-tilini henkiin herättämistä. Valitettavasti. Olen jo saanut kuulla, ettei kaikkea mahdollista tarvitse kuvata, mutta vaikka instatilini onkin blogini nimellä, se eroaa taatusti blogista täysin. Jos haluat löytää huonoja kuvia huonoista hetkistä, nimeni siellä on Oimutsi. (edit: tyhmimmät kuvat nyt deletoitu, ihan vaan oman itseni takia)


* epäilisin brunssipartiota, en ole aivan varma. Brunssiblogit eivät ole vahvinta alaani, mutta mua saa toki pyytää brunsseille mukaan, vink vink...;)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

8 kommenttia

 1. Kiva on löytää sinut myös sieltä Instagramista! :-) Seurailen (eli tykkään) sinua hirveän pitkällä nimihirviöllä "eevisydamenasialla".

  VastaaPoista
 2. näinkin sut siellä, mutta en ole vielä ehtinyt opetella tuota seuraamista. Odotahan vain ;)

  VastaaPoista
 3. Voit btw linkata suoraan Instaan, osoite http://instagram.com/oimutsi. Mikä tarkoittaa, että kuvia pystyy seuraamaan selaimesta suoraan, vaikkei olisi Instan rekisteröitynyt käyttäjä.

  VastaaPoista
 4. kiitti :) pitää muistaa seuraavalla kerrallaku linkkaan!

  VastaaPoista
 5. Kiitos tuosta brunssiblogivinkistä! (harmi kun siellä ei nähnyt kuinka söpö mies sitä pitääkään...) Pitää käydä tutustumassa myös Instagram-tiliisi miehen puhelimella, minullakaan ei ole omaa älypuhelinta vielä.

  VastaaPoista
 6. Ruokablogien miinuspuoleksi lasketaan kyllä, ettei siellä paljon kirjoittajien kasvoja näy. Perheblogien miinukseksi taas se, ettei ole mitään rotia mitä näppikseltä tulee ;)
  Ihanaa etten oo ainoa älypuhelinaloittelija :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images