JENNI JJ +REIMA + PHYSIOPILATES= TÄÄ JUTTU

Kuten sanottu, tykkään yhdistellä merkkejä ja monesti lapsen vaatteet ovat (muka) tyttöjen vaatteita. Niin kai nytkin osaksi. Sain Jenni J...

jenni jj reima

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten sanottu, tykkään yhdistellä merkkejä ja monesti lapsen vaatteet ovat (muka) tyttöjen vaatteita. Niin kai nytkin osaksi. Sain Jenni JJ:ltä kiitosmeiliä taannoisesta postauksestani ja hän kertoi varastossa olevan yksi viininpunainen 98 senttinen pallotaskuhuppari, jonka lähettäisi mielellään pojalle. Ja tietenkin se kävi :) Huppari on ollut lähes viikon jokapäiväisessä käytössä ja sitä on pesty jo useasti, materiaalin laadukkuuden huomaa jo nyt! Ihana huppari ja ihana väri, tulee mieleen ne ajat 20 v sitten kun kaikilla oli R-collectionin viininpunaiset (tai metsänvihreät) anorakit :D


Huppariin on yhdistetty...kalsarit. Reimalta saadun vaatesetin mukana kun tuli uutta PlayJersey-mallistoa kokeiltavaksi. Play Jersey on siis Reiman 3-2-1 pukeutumismallin alin kerros, tekninen alusasu, mikä näyttää kuitenkin hyvälle arkiasulle vaikkapa päiväkotiin. Sain valita alusasusetin (legginssit+paita) värit ja päädyin tietenkin malliin nimeltä Iines. Murrettu kirkas keltainen valkoisten mustien ja harmaiden pallojen kanssa vaan tuntui eniten pojan näköiseltä. Tuosta Iines-nimestä mietin, että voisikohan näitä lastenvaatemallistoja nimetä jotenkin muuten kuin sukupuoliin liittyvillä nimillä? Nythän asia on aivan sama, mutta muutaman vuoden päästä saattaa olla, ettei Iines-nimiset housut jalkaan mene, jos niiden nimi esille tulisi.


Reiman 3-2-1 PlayLayers vaikuttaa muuten tosi järkevästi suunnitellutlta combolta. Kun meillä on sekä välikausiasu (muistatte varmaan ihanan vaaleansinisen Reima Polyxin?), välikerros ja tekninen kosteutta iholta pois siirtävä alusasu, menee tämä setti pitkään syystalveen ja siihen voi siirtyä mukavasti jo kevättalven aurinkoisille hangille.


studio sfinksi


Tässä pitäisi kyllä alkaa miettimään pikkuhiljaa myös omaa syyskalustoa kuntoon ulkoilua varten. Olen kyllä aloittamassa ihan uuden harrastuksenkin Studio Sfinksissä, kun hierojana alunperin tutuksi tulleen Tuulin studio siirtyy mukavasti metroradan varrelle. Tuulin physiopilateksen lisäksi ajattelin ottaa härkää sarvista tai oikeastaan kävelysauvoista, että edellisen talven selkäkatastrofeilta vältyttäisiin. Ja lenkkeilyyn pitää kyllä hankkia uudet kengät syksyksi, täysin ilmastoidut barefootit ei vain toimi kylmemmällä säällä.


Pakko mainostaa muuten, että jos etsitte Helsingistä hyvää ja hellävaraista hierojaa, kannattaa mennä Sfinksiin, oli nimittäin hermopinneajan ainoa hoitolaitos mistä en tullut itku silmässä kotiin. (ja Sfinksissä on kuulemma vielä vapaita physiopilatesaikoja ainakin sunnuntain ryhmässä, soittakaa ihmeessä jos haluatte mukaan!)


Olipa sekava postaus. No sekava on sen kirjoittajakin, hyvää keskiviikkoa teille :)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

13 kommenttia

 1. Hei! Sulla on hyvä maku ja yhdistelet ennakkoluulottomasti monenlaisia vaatteita. Ihmettelen kuitenkin hupparin pesukertoja. Ei kai vaatteen tarvitse olla koko ajan putipuhdas? Hyvälaatuinen tietysti kestää ton, mutta se (turha?) työmäärä...

  VastaaPoista
 2. Se on ollut likainen. Nytkin siinä on suoraan sanottuna paskaa ja odottaa jälleen kerran pesua. Mä en todellakaan huvikseni harrasta vaatteidenpesua, mutta lempivaatteet joutuvat usein koneeseen koska niissä syödään keitot ja mellastetaan pihaleikit. Likaisista vaatteista en tykkää.

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä on hyvä että uskalletaan yhdistellä "tyttöjen vaatteita" pojille ja päin vastoin. Mitä väliä onko ne virallisesti tyttöjen vai poikien kunhan lapsi viihtyy niissä

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoista! Mahtavan näköiset noi palloleggarit! Jostain syystä mulla on jääny Reiman vaatteet kokeilematta....enkä edes tiedä miksi. Herra hoolle sopis hyvin noi palloleggarit :) Laatuhan noissa on kohillaan kyllä myös...urgh, mikä lausepaholainen toi viimenen ;)

  VastaaPoista
 5. Kävin juuri Reiman sivut klikkaamassa ja hyvältä näyttää. Täytyy harkita jos vaikka talvivaatteet sieltä kotiutuisi meille kun viime keväänä jemmaan ostettu haalari saattaapi olla liian pieni.
  Onko reima vaikuttanut millaiselta mitoituksen suhteen?
  Kivalta näyttää tuo teidän syksyn setti. Ja tuo pyykkäämisen määrä kuulostaa jotenkin tutulta.

  VastaaPoista
 6. Noissa on laatu ihan huippu. Nythän ne ei ole omimmillaan, mutta odotas vain talvea niin kyllä kelpaa laittaa alle, kun ominaisuudetkin on paremmat.

  Reimalla on ehkä ollut hieman tylsä maine, nyt tehty uudistus on selkeästi hyvä juttu ja näiden bloggaajayhteistöiden myötä varmasti tulee laajasti esille. Siellä on esim teknisiä legginssejä ja sammareita, siis vedenpitävää sorttia. Kannattaa tutustua!

  VastaaPoista
 7. Hyvä kun kysyit mitoitusta, unohdin sen pois. Eli mitoitus ei ole enää niin suurta mitä ennen reimalla. K käyttää nyt normistikin 98 vaatteita ja nyt ne on just sopivia pienellä kasvunvaralla. Sanoisin siis, että hieman reiluhkoja mutta ainakin meidän kuteissa kaikki 98 vaatteet on nyt sopivia, ei liian isoja.

  Käy katsomassa myös talvihaalarit, siellä on tosi ihania värejä ja vaihtoehtoja. Itse tykkään sellaisesta oliivin värisestä, se on ihana haalari. Ja keltainen karvakaulustakkion kans nätti.

  VastaaPoista
 8. Ihan mielettömän hieno asu! Mä kuolaan kans tytölle noita Reiman leggareita eri väreissä. On vain arveluttanut, että näyttävätkö ne ihan kalsareilta pallokuoseineen, mutta kiitos tästä! Eivät näytä yhtään kalsareilta :)

  VastaaPoista
 9. ei ne näytä kalsareilta oikeestaan yhtään. Ihan peruslegginnsien oloiset on, paitsi toi matsku on räätälöity paremmin alusasukäyttöön kuin peruspuuvilla.

  VastaaPoista
 10. Juu kävin haalarit myös katsastamassa ja taidan laittaa myyntiin jemma Molon ja ostaa Reiman tilalle. Reima on kyllä tehnyt mahtavan uudistuksen ja näyttää nyt niin hyvälle!

  VastaaPoista
 11. Jemma-Molostakin saa varmasti uutena nyt hyvät rahat. Mä kans mietin tosiaan sitä vihreetä Reiman haalaria tai takki+housut yhdistelmää.

  VastaaPoista
 12. Juu, likaiset vaatteet ei oo kivoja. Jotkut kuitenkin pesee lähes puhtaita vaatteita ja teettää siten itselleen turhaa työtä. Hyvä, ettet sä kuulu niihin. Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images