FROM THE BUBBLE

Whoa, kylläpä päivä venähti! Lähdimme aamulla yhdeksältä keskustaan tarkoituksena vain kipaista palauttamassa Nikonille yksi lainapokkari....

aide valtteri jangva 2 valtteri jangva

jangvassa

me

jangva2

Whoa, kylläpä päivä venähti! Lähdimme aamulla yhdeksältä keskustaan tarkoituksena vain kipaista palauttamassa Nikonille yksi lainapokkari. Reissu venyi kuitenkin niin, että lopulta olimme kotona vasta ilta kahdeksalta monta kokemusta rikkaampana. Ehdimme muun muassa Marikahvilaan voipullalle, pojan isän luo päiväunille, Suomenlinnaan piknikille, torille ostamaan herneitä sekä Valtteri Halmetojan (kuvassa krokotiilin kanssa...) taidenäyttelyn avajaisiin Jangvaan.


Kaikkia näitä voin suositella lämpimästi, mutta erityisesti ihanan Valtterin vielä ihanampaa näyttelyä From the bubble, joka on esillä Galleria Jangvassa 25.8. saakka. Valtteri on ihan huikea taiteilija, jonka sekatekniikkateoksissa yhdistyy streetpuolelta tutut sabloonamaalaukset, graffitit ja tarrat betonin sijaan paperiin ja taulupohjiin. Värit tässä näyttelyssä ovat hyvin pehmeitä ja aiheet jännittäviä. Vaikka Valtteri ei missään nimessä ole mikään satukuvittaja, viihtyi ainakin oma lapsi sabloonatipujen ja elefanttien keskellä erinomaisesti, kuten allekirjoittanutkin.


Heittämällä tän vuoden paras näyttelykokemus! Kiasmalle terveisiä, että nyt rahaa tiskiin!


valtteri halmetoja


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images