52 VIIKKOA 32/52

Tämän viikon kuva projektiimme on napattu maanantai-iltana, kun kävimme etsimässä vadelmia (skeitaten). Vadelmapuskat on kuivuneet meilläpä...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän viikon kuva projektiimme on napattu maanantai-iltana, kun kävimme etsimässä vadelmia (skeitaten). Vadelmapuskat on kuivuneet meilläpäin lähes kokonaan, pieniä surkeitä pikkuvadelmia siellä täällä mutta yhtään kunnon mehukasta vadelmaa ei löytynyt. Mikä pettymys!


Maanantai-ilta oli aika viileä, mutta nyt on taas lämpöä riittänyt. Hyvä! Ennen odotin syksyä paljon ja se oli lempi vuodenaikani, mutta en kyllä enää. Syksy= kurakelit, kuravaatteet, kuraa sisällä, pimeää ja paljon pukemista= Hyi hitto. Mun puolestani vuoden kiertokulku voisi olla 5 kuukautta kevättä, 5 kuukautta kesää, 1.5 kuukausi lumista talvea ja 2 viikkoa sitä pimeää syksyä, kiitos! Minneköhän tässä pitäisi muuttaa? ;)


Jos muuten jotain mietityttää käyttääkö lapsi aina samoja vaatteita, niin kyllä käyttää. En jaksa enää vaihtaa puhtaita vaatteita jotka pysyvät puhtaana max. 5 minuuttia. Olen siis tullut tulokseen, ettei pienet tahrat haittaa, vaan vaatteita voi käyttää muutaman päivän putkeen, kun ne on enivei likaiset, vaihtaa ne tahi ei :) Sitä paitsi.


No mutta, mukavaa keskiviikkoa, olitte puhtaissa vaatteissa tai ette!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

9 kommenttia

 1. Osaisinpa mäkin pitää lapsilla samoja vaatteita edes kaksi päivää putkeen, mutta kun omistan pakkomielteen heittää poikien vaatteet pyykkiin illalla, vaikka olisivatkin täysin puhtaita vielä... Ja pesukone kiittää pyykkivuoresta tämän jälkeen :D

  VastaaPoista
 2. No ei meilläkään pk-päivinä likaista laiteta mutta näin kotioloissa ja lähimaastossa liikuskellessa on ihan sama. Se kun näyttää likaiselta oli siinä ne yhdet tai kolmet jogurttitahrat, niin en jaksa puunata päivittäin. Tosin 2pv on melkein jo maksimi samoissa kuteissa :D

  VastaaPoista
 3. Mä taas en yleensä oo tykännyt syksystä, justiin kurahommelin takia, kun koirat kantaa rapaa sisään. Mutta nyt jostain syystä odotan jo kovasti, kuvitelmissani kuivaa ja lämmintä syksyä josta seuraa talvi ilman sitä rapa-aikaa ;D

  VastaaPoista
 4. Samalla tavalla vaatteiden kanssa. Eihän tässä seitsemän hengen taloudessa järki muuten päässä pysyis. Inhoan pyykkien lajittelua, joten lapsityövoimaa käyttelen puhtaiden vaatteiden kaappiin viikkaamisessa ja pyykkään mahdollisimman harvoin. :D

  VastaaPoista
 5. joo, ensin on vaan ihanaa värikästä vaahteranlehtiaikaa ja siitä suoraa nietokset :) Se ois ihanaa.

  VastaaPoista
 6. Mä yritän pyykätä kerran tai max kaksi viikossa, joskus pesin vaatteita siksi etten jaksanut viikata niitä tuoleille mutta en enää.

  VastaaPoista
 7. Nyt on sulla kuule niin hieno takki, että on ihan pakko udella mistä se on peräsin?!

  VastaaPoista
 8. Se on vallan henkkamaukan miestenosaston alesta 20 eurolla ostettu ja sitten hieman omalla koneella pienennetty :)

  VastaaPoista
 9. Voi kun asutte niin kaukana! Oisitte voinu tulla meidän pihalta keräämään villivadelmia mahat ja kipot täyteen. Meidän rajalla kasvaa villivadelmia joita olen kerännyt tänä kesänä jo yli kymmenen litraa ja varmaan monta monta litraa lisäks on suoraan puskista syöty. Oon tainnu "vahingossa" kastella niitä samalla kun oon kukkapenkkejä ja kasvimaata sadettimella kastella, ovat kasvaneet nimittäin ihan hyvin ja aika isoiksikin vaikkei vesisateita meillä ole näkynytkään :)

  Mä oon turhankin tarkka pistämään tahraiset vaatteet pesuun, vaik kyl mä samaan aikaan oon sitä mieltä et mitä sen väliä jos vaatteet likaantuu, sitä vartenhan peSukone on et sillä pestään pyykkiä. Meillä siis kyllä saa sotkea vaatteita, mut mä en enää kerran riisuttua laita likaista takaisin päälle ja "kaupunkiin" ei lähdetä likaisissa :) Mut ton "kaupunkiin" lähdetään siisteissä vaatteissa mä oon oppinu nyt kun asun omakotitalossa täällä pikku kaupungissa, joskushan niitä "parempiakin" vaatteita (farkut, neuleet, käsilaukut, pikku korolliset kengät) tarvii käyttää, vai meinaanko elää verkkareissa ja kulahtaneessa t-paidassa lopun ikääni :)

  Syksy. Aah, mä niin inhoon synkkää, harmaata, märkää, kuraista, kuoleman syksyä! Oi miksi, oi miksi mä olen syntynyt suomeen?!? Miksi mä en ole syntyny vähintään eurooppaan, mieluiten jonnekkin aasiaan tai ihan vaikka vaan jonnekkin turkkiin. Mä oon vaikka valmis luopumaan mun eduista naisena jos saisin asua aina lämpimässä, auringon luona :) Mä oikein innolla odotan kun pääsen töissä kiskomaan kuravaatteita noille alle kolme vuotiaille botka sit istuu jossain lätäkössä ne päällä ja sit mä revin niitä kurasia ja märkiä housuja niiden jalasta. Ja ne istuu siel lätökössä a) koska se on hitsin hauskaa (okei, olis minustakin :D) b) koska ne ei pysty nousemaan niissä kaikissa vaatteissaan enää ylös kun ovat kerran rähmälleen lentäneet.
  Onneksi mun tulevat työkaverit on kovin järkeviä sen suhteen milloin on oikeasti järkevää viedä ulos puolitoista vuotiasta vaappuvaa michelin ukkoa :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images