KIRPPIKSELLÄ

Kävimme eilen pitkästä aikaa kunnon kirppiskierroksella. Tai no, kahdella kirppiksellä, mutta isommalla mitä lähi-Uffimme. En ole nyt jaksan...


Kävimme eilen pitkästä aikaa kunnon kirppiskierroksella. Tai no, kahdella kirppiksellä, mutta isommalla mitä lähi-Uffimme. En ole nyt jaksanut kierrellä kirppiksillä, koska mulle tulee siellä pakottava tarve pelastaa kaikki maailman kiva tavara kotiimme. Niin melkein kävi eilenkin, olin kaappaamassa mukaani puista laatikostoa, mikä onneksi ei mahtunut autoon. Onneksi siksi, ettei se kyllä olisi mahtunut kotiimmekaan. Spr:n konttiin jäi myös mielestäni todella hienot ristipisto-orvokkitaulut katinkultaisilla kehyksillä ja kierrätyskeskukseen muutama sinapinkeltainen samettisohva. Kaverini mielestä hirveitä kaikki tyynni, mutta minusta hirveän ihania. Vähän niinkuin liskopaita :) Jotain kuitenkin mukaan lähti.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Kaari Utrion Bella Donna on ollut ostoslistalla jo pitkään ja nyt nappasi 1.5 eurolla. Bella Donna on historiikki naisen vartalosta ja kauneudesta, niiden ihanteista, hoitamisesta ja siitä miten naisvartaloihin on suhtauduttu kautta aikain. Teos on jatkoa Eevan tyttäret-kirjalle, minkä aihe oli laajemmin naiseuden sekä perheen historia. Nämä kumpikin kirja ovat todella mielenkiintoisia ja tietokirjoja, mitä suosittelen kaikille naisille jossain kohtaa elämää luettavaksi.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Toinen sijoitukseni oli 6 kappaletta pieniä lasisia jälkiruokamaljoja. Jotakin vanhaa bulkkilasia nämä ovat, ei mitään antiikkia, mutta nätit ja edulliset kipposet vaikka juuri mansikoille. Meillä on ollut vähän pulaa tällaisista arkikulhoista, minkä uskaltaa antaa lapsenkin käyttöön. En nimittäin halua kuulla sirpaleen ääniä enää yhdestäkään Iittalasta tai Arabiasta.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Vanha lastenpuhelin vuodelta 1973 oli ehkä hieman turha, mutta sitäkin nätimpi ostos. Sinne saisi laittaa sisälle muutaman superison patterin ja ääntäkin lähtisi. En ajatellut laittaa :) 2 eurolla tärkeää turhuutta.

15 kommenttia

 1. Nykylapset ihmeissään moisesta puhelimesta

  VastaaPoista
 2. Toi puhelin on aivan ihana ja herkullisen värinen! Voit sitten selostaa että ennen vanhaan kun äiti oli pieni numeroita veivattiin eikä tiennyt kuka soittaa...

  VastaaPoista
 3. Upea puhelin :) Itse olin jopa vähän yllättynyt, kun oma 2-vuotiaani tajusi heti, että hänen "vanhanaikainen" puhelimensa on sama laite kuin äitin älypuhelin. Luontevasti nostaa luurin korvalle, näppäilee numerot ja soittaa, kelles muulle kuin äidille :D

  Niin, ja lasiset jälkiruokamaljatkin on tosi nättejä :) Itselläni on samantyylisiä Karhulan lasilautasia, eikä niitä uskalla laittaa kahvipöytään yhtä aikaa alle 10-vuotiaiden lasten kanssa. Aika turhia siis lapsiperheessä... Ehkä ne otetaan käyttöön taas 10 vuoden kuluttua :D

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava tuo keltainen puhelin! Itse kävin eilen ostoskierroksella Itä-Helsingissä, eka Marimekossa Herttoniemessä ja sitten Nosh Organicsin outletissa Kulosaaressa. Suosittelen etenkin jälkmmäistä, siellä ei hinnat päätä huimanneet ja mukaan lähti mm. se suosittelemasi shortsihaalari 15 eurolla. Bonuksena aurinkoiset ja reippaat myyjätytöt saivat hyvälle mielelle ;) Outlet on auki tänään 11.30-18 ja ensi viikolla ti-pe samaan aikaan.

  VastaaPoista
 5. kiitti! missä osoitteessa se on, en ollut kuullutkaan!

  VastaaPoista
 6. Osoite on Kulosaarentie 4! Mulle tuli sieltä meilillä tuo ilmoitus ja samoin heidän fb-sivuillaan oli mainos.

  VastaaPoista
 7. Ihana puhelin! Mulla oli tuollaisia kaksi lapsena ja niillä voi oikeasti soittaa ja puhua, pitkä johto kiemurteli välissä talon päästä päähän. Muistan edelleen minkälainen soittoääni noissa on, ei paha :) Otti vaan hulluna päähän, kun pikkuveli ei osannut vielä puhua..!

  Tuo tavaranpelastustunne on tuttu. Pahinta oli ehkä Koivukylän Kierrätyskeskuksessa. Mieletön paikka.

  VastaaPoista
 8. Toi kirja on kyllä loistava, just ahmin muutamassa illassa sen kun ei malttanut käsistään laskea :)

  VastaaPoista
 9. ihmeen hyvin toi veivaaminen on onnistunut nykytaaperoltakin, ihmettelen!

  VastaaPoista
 10. meilläkin on heti tajuttu, et se on puhelin. ei oikein itsekään ymmärrä miten.

  karhulaa ei tosiaan pöytään ennen 10 ikävuotta, siksi 3 euron satsaus lasilautasiin olikin hyvä.

  VastaaPoista
 11. jeh, mä löysinkin sen heti ku lähdin etsimään mut ei päästy paikan päälle, poika oksusi päivän.

  VastaaPoista
 12. mä oisin just koivukylästä hankkinut parit sohvat, mutta muuten tykkään eniten tikkurilan spr kontista. Se on jotenkin selkee, siisti ja hyvin hoidettu, viihtyisä paikka.

  Mun on ehkä saatava tollanen toinen puhelin.

  VastaaPoista
 13. ostin illaksi karkkia, et saan lukee ja herkutella :) Se on tosi hyvä!

  VastaaPoista
 14. Meidän löydöt oli tytöille winx-palapeli 2e ja apsi daisy pehmo 1e. Kaihersi mieltä ettei ollut enempää käteistä koska sinne jäi edullinen kuoripuku 5vlle, joudun palaan huomenna asiaan varmasti..

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images