THE TALVITAKKI

Karvakauluksinen toppatakki Reiman ensi talven mallistosta ja vieläpä leijonankeltaisena. Voisikohan tuosta tulla myös talvihaalari?! 2-vuot...


reima takki 2013


Karvakauluksinen toppatakki Reiman ensi talven mallistosta ja vieläpä leijonankeltaisena. Voisikohan tuosta tulla myös talvihaalari?! 2-vuotiaalle tuskin kannattaa 2-osaista pukua edes haaveilla päälle, mutta haaveilen silti.


Nimimerkillä "ai onks nyt muka vasta kesäkuu?!"

23 kommenttia

 1. aa ihana voisinko saaha itellenikin tollasen ???

  VastaaPoista
 2. Kyllä meillä käytettiin kaksiosaista yllättävänkin paljon viime talvena 2-veellä että anna mennä vaan :D. Ihana on tuo takki kyllä - niillä joille keltainen sopii.

  VastaaPoista
 3. Ihana! Harmi että meijän 3veelle on jo keltainen Popin takki odottamassa talvea ja eskarilaiselle on myös takki hankittuna. Tuolle vuosikkaalle ei taida vielä tarvita. Ihana on kyllä vaikka en oo pitkään aikaan oikein Reiman malleista ja kuoseista innostunut.

  VastaaPoista
 4. Eikös lapsille sovi mikä väri tahansa. Tai meidän lapselle sopii vielä kaikki värit.

  VastaaPoista
 5. Haaveile pois vaan! Meillä on molemmat tytöt käyttäneet pelkästään kaksiosaisia välikausi- ja talvivaatteita ( lukuunottamatta sitä ihan ekaa haalaria). Meillä toiminut tosi hyvin. Suositaan kauniita printtäjä ja värejä (mitä reimallakin on yllinkyllin) nii aina on myös kaunis takki esim farkkujen kanssa käytettäväksi. Ei tarvi ostaa erikseen jos ei tahdo! :) Ja kiitos vinkistä, toi ois tosi ihana meijän tytöille!

  VastaaPoista
 6. ihana. en osaa kyllä yhtään ajatella minkäkokoista pukua hankkia nyt kohta 10viikkoiselle vaavalle ensitalveksi. nyt niitä saisi viimevuoden malleja vielä halvalla aleissa...

  VastaaPoista
 7. sanoisin, et 80cm maksimissaan. vauvat kasvaa paljon talven aikana, mutta iso puku ei ole haittaa alkutalvesta kun lapsi ei kuitenkaan kävele vielä. Mun lapsi syntyi kesäkuussa ja ekana talvena oli molo kidsin haalari koossa 74, se jäi pieneksi noin maaliskuussa. Ja on pientä kokoa. Jos ostat reilumitoituksen merkiltä, esim reima tai ticket, 74 riittänee. 80 cm mololta vois olla parempi.

  VastaaPoista
 8. Riippuu lapsesta, kannattaako hankkia 2-osainen puku. Ja tietenkin omasta laiskuudesta... Meidän herra "minä itte" on ollut helppo pukea haalariin joka talvi. Tai siis ei ole tarvinnut pukea, kun on ite saanut haalarin päälle ja jopa vetoketjun kiinni. :)
  Oisko isommissa kaupungeissa on helpompi käyttää kaksiosaista pukua, kun välimatkat on lyhyempiä?...en tiedä. Meillä on pärjätty haalareilla jo neljä talvea. Vasta ensi talveksi ajattelin hankkia pojalle sekä haalarin että takki+housut yhdistelmän.

  VastaaPoista
 9. joo, nyt vaan laihduttamaan ja lyhenemään talvea varten ;)

  VastaaPoista
 10. Mun lapselle sopii keltainen ja oranssi ja kaikki tollaset "syksyn värit" parhaiten. Eli värin puolesta sopisi kyllä, jos vaan koot sopii :)

  VastaaPoista
 11. no rahanmenoa ajatellen ei oo ollenkaan harmi ;)

  VastaaPoista
 12. kyllä mustakin sopii, mutta jotkut sopii paremmin. Ite en osaa laittaa vaikka nyt vaaleensinistä lapselle, se on enemmän muun värinen!

  VastaaPoista
 13. Se on totta, että "kauppatakkina" ja nopeiden lähtöjen vaatteena pelkkä takki ois hyvä laittaa päälle. Pitää harkita. Tosin yksiosaisessa on hyvänä puolena se nopeus ja ettei selkään vahingossakaan mee lunta. Ihanat juhannusaiheet tässä ;)

  VastaaPoista
 14. toisaalta kaupungissa mennään paljon julkisilla ja odotellaan pihalla bussia, ei meillä edes ole autoa jolla nopeasti surauttaisi kauppakeskuksen lämpöön ostoksille. Eli toisaalta se yläosan yksittäinen käyttö voisi jäädä melko vähäiseksi, kun aina ne topat ois jalassakin. Mutta pitää silti harkita, kun on noin mainion näköinen tuo takki!

  VastaaPoista
 15. Meillä oli viime talvena haalari päiväkotiin ja takki/housut yhdistelmä kauppareissuihin ja varalle. Kahdet talvivaattet oli ihan hyvä olla olemassa ja meillä poika ei suostunut esim. kaupassa ostoskärryissä olemaan haalari yläosasta riisuttuna kun taas takki pois ja toppahousut jaloissa ei ollut mitään ongelmaa ja lapsi säästyi myös pahimmilta hikoiluilta. Keskustaan lähdettäessä yleenä vain laitettin farkut jalkaan ja otettiin rattaisiin huopa mukaan jolla saatiin siirtymissä jalat suojattua.

  VastaaPoista
 16. No joo ja eihän kaikkia ihanuuksia voi aina saadakaan :D Ja se popin takki on malliltaan ja lämpöisyydeltään ihan pihaleikkikäyttöön ykkönen. Tuo on ehkä enemmän pienelle lapselle tuommonen kauppatakki malli.

  Ja kyllä värillä on väliä. Ainakin äitin silmään. Vanhimmalla pojalla on ruskeat silmät ja hälle sopii hyvin punainen ja lämpimät sävyt. Toiset pojat ovat vaaleampia ja sinisilmäisiä joten heille sopii paremmin kylmät ja vaaleat sävyt.

  VastaaPoista
 17. Tämä on tosi ihana takki, ja melko varmasti hankin sen tyttärelle ensi talveksi. Luulen, että aika moni muukin on silmästä iskenyt tuohon... Tuleekohan tästä seuraava 'Pico'?

  VastaaPoista
 18. Heh,mä luulen ettei tule kun täähän ei ole yybertrendikkään ruotsalaisen "edelläkävijämerkin" takki :D Tosin toivoisin, että Suomessa voisi joskus se vaatekiihkoilu osua oman maan merkkeihin, joten toivossa on hyvä elää ;)

  VastaaPoista
 19. Mä puolestapuhun myös kaksiosaisia asuja ihan pienestä lähtien (okei..vauvalle haalari, mutta sit heti isommille kaksiosainen asu)!
  Lunta ei mene selkään, kun hankkii housut, joissa on henkselit ja jotka tulee tarpeeksi korkealle (esim. molot on mun mielestä olleet tosi hyviä) ja kun takki on oikean kokoinen/reilu.
  Meillä on ainakin ollut takki ja housut-systeemi helpompi lapsen itse pukea. Hahmottaa sen paremmin..ei mene kädet lahkeisiin ja jalat hihoihin, eikä onnistu aina istumaan väärään kohtaan, niin että haalarin pukeminen on mahdotonta. Takin vetskari pitää auttaa alkuun, mutta siinähän ne oppii sen hiljaksiin itsekin laittamaan! Vähän voi olla haastetta jopa..innostaa nimittäin useita lapsia pukeminen enempi jos se ei ole ihan piisofkeik :)
  Ja sit se on niin näppärä, kauppaan vaan takki päälle tai jos on rattaissa lämpöpussi ja lähtee kaupungille (=sisään kauppoihin), niin mitä sitä toista haalarissa paahtamaan..metrossa/bussissa/jne. tarkenee takilla ja lämpöpussilla kyllä jos ei ole maailman kovin vilukissa.
  Eli toi Reima ehdottomasti teille!!!! :) Se on syötävän ihana! Pääsis meillekin, jos en olis ostanut jo viime talven alesta ensi talveksi tamineita! Ostin onneksi tosi kivat ja sain niin edullisesti, ettei edes (vielä) harmita vaikka talveksi on tulossa vaikka mitä ihanaa!

  VastaaPoista
 20. HUOH. Meillä siis oli keltainen takki, en osta enää. Se oli kokoaika törkynen, vaikka täällä keskisuomessa oli paljon lunta :)
  sitten kun pesin sen, pesin ihan kunnolla ruskean villakangastakin kanssa (ainakin 6v vanha). voi sitten vaan arvata miten kävi; on kokeiltu kloritet, vanishvuorokaudet jne. ei oo enää kirkas :D

  VastaaPoista
 21. Meillä käytetään haalaria. Tarhassa haalari on mielestäni kätevämpi ja kaupassa käydään yleensä matkalla tarhasta kotiin. Autoa kun ei ole niin "kauppavaatteille" en ole keksinyt mitään järkevää käyttöä :D Jos mennään ostoskeskukseen niin koko haalarin voi sitten kyllä ottaa pois. Ihana takki kyllä (jos siis kaulus on tekoturkis)!

  VastaaPoista
 22. Tuo on niin hieno. Voisin ottaa itselleni samanlaisen. Osaatko yhtään sanoa milloin nämä tulevat myyntiin?

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images