RINTALIIVI DILEMMA: ISOT KOOT NETISTÄ?

Innostuin nyt kollaasien tekemiseen, kun pitäisi tehdä muutama rintaliivisatsaus  lähiviikkoina. En tiedä kehtaanko edes sanoa, kuinka monet...


Innostuin nyt kollaasien tekemiseen, kun pitäisi tehdä muutama rintaliivisatsaus  lähiviikkoina. En tiedä kehtaanko edes sanoa, kuinka monet hyvät normirintsikat mulla on. Sanon silti: yhdet! Normi- eli ihmismäisten rintsikoiden lisäksi mulla on tosi hyvät Shockabsorberin urheiluliivit, mitä pidän paljon arkisin muutenkin kuin urheillessa*. Sitten löytyy muutamat ku halavalla sai-tapaukset, mitä pidän äärimmäisissä hätätapauksissa. Hyvät normirintsikkani ovatkin ihan huippuhyvät Triumphin Cool Sensations- liivit, muistaakseni koossa F85. Ne ovat pehmeät, leveäolkaimiset, eivät pullauta rintoja ulos ja tukevat suurta povea ehkä parhaiten mitä mitkään rintsikat ikinä. Silti on myönnettävä fakta: ne eivät ole kovin fancyt. Mietin tässä menisikö helpoimman kautta ja kävelisi taas Sokoksen Triumph-osastolle, vai uskaltaisikohan sitä tilata netistä liivit? Ihania malleja nimittäin löytyisi paljon enemmän kun valittavana olisi kaikki maailman rintsikat.


Pictures52


 1. Siniset polkadot-rintsikat PrimaDonna Twist CACHE CASCE bra. Kuppikoot F-G.


 2. Maitokaakaon väriset perusrintsikat Triumph Cool Sensation bra (on jo!). Kuppikoot C-G


3. Kuviorintsikat kirkkaanpunaisin yksityiskohdin Panache Darcy Balconette bra. Kuppikoot D-G


4. Pinkit rusettikuvioliivit Freya Beau Lollipop Plunge bra. Kuppikoot B-H.


5. Mustat miesmagneettiliivit Curvy Kate Lottie bra. Kuppikoot DD-K.


6. Kirkkaanpunaiset vautsi vau-liivit (ehdoton suosikkini!) Marlies Dekkers Space Odyssey bra. Kuppikoot D-F.


Aika ihania, vai mitä? Ja näitä tosiaan löytyy todella isoihin kokoihin saakka, mutta netistä tilaaminen on runsaspoviselle hyvin hankalaa. Sen lisäksi, että kuppikoko ja ympärysmitta täsmäävät, riippuu ihan liivimallista riittääkö ohuet 1cm olkaimet vai pitäisikö niiden olla leveämmät. Myös kiinnityshakasia saisi olla mallista riippuen 2-4, yksi hakanen ei missään nimessä riitä.


Yleensä kun menen rintaliivikauppaan, sitä isojen kokojen kivointa mallia ei ole hyllyssä, tai kivanmallisesta liivistä ei tehdä isoa kokoa. Lähes poikkeuksetta joudun tyytymään kompromissiliiviin, tosin t-paidan alle liiviä etsiessäni Triumphin liivit olivat omastakin mielestä kivoimmat ja sopivimmat. Siksi tekisikin mieli kokeilla nettitilausta, mutta voittoprosentti lienee sama kuin ässäarvassa.


Oletteko te, povekkaat lukijat, onnistuneet hankkimaan netistä sopivia liivejä vai mistä omanne hankitte?


*mä mitään urheillu oo aikoihin


kuvat: valmistajat

37 kommenttia

 1. Käy testaamassa Change kaupassa sopiva koko. Siellä on tosi hyvä palvelu, aina on joku katsomassa että tulee oikea. SItten kun se koko on suunnilleen tiedossa (kuppikoko varmasti isompi kuin Triumphilla), niin nettikaupasta saa helposti lisää erilaisia ja kivoja malleja. Suurinosa ainakin perusmalleista on jopa halvempia kuin Triumphin rintsikat, mutta selvästi tukevampia/parempia.

  VastaaPoista
 2. miten niiden olkaimet? Oon joskus 5v sitten käynyt siellä, ja silloin oli niin rimpulaolkaimisia malleja etten voinut ajatellakaan. Kuppikoot ja ympärysmitta riitti mutta olkaimet ja hakasten määrä oli ihan onneton. Pitänee tsekata!

  VastaaPoista
 3. Mulla on hei kans yhdet sopivat normirintsikat, ostin ne just ehkä viikko sitten. Tai no on toisetkin (samat mutta eri värissä), mutta ne on tosi vanhat ja vähän menettäneet muotoaan. Imetyksen jälkeen kaikki muut vanhat rintsikat on isoja, ja kaksista vain hieman liian suurista karkas just kaarituet. Urheilurintsikoita on mullakin parit hyvät, mutta hirmu vähän käyttöä :D

  Noita koko-ongelmia ei ole, paitsi sikäli, että jostain henkkamaukalta ei näin pienelle ympärysmitalle juuri koskaan sopivaa kirjainta löydy. Olisikin valmis ostamaan vielä parit Calvin Kleinit lisää, koska ne on vaan yksinkertaisesti olleet sopivimmat mulle koskaan. Mulla hiertää kaarituet päät helposti kainaloita, vaikka koko onkin varmasti sopiva. Stockan hinnoilla en raaskinut ostaa kuin ne yhdet, ja jostain nettikaupasta tilaisin mielelläni vähän halvemmalla, mutta mä en tiedä, mistä tunnistaa ne mallit, joissa on ne hirveät tyynyt alaosassa :D Pientä vuokrausta saa ja pitääkin olla, mutta ei mitään kunnon toppauksia. Ehkä säästän rahaa ja meen taas ens kuussa Stockalle, ei toi oikeesti mikään kallis merkki edes ole.

  VastaaPoista
 4. Itse olen todennut, vuosien harhailun jälkeen, Primadonnan liivit parhaiksi. Kunnon tuki, hyvä istuvuus ja malleja on pelkistetyistä pitsisempiin. Omani oon käynyt "alanliikkeestä" ostamassa enkä osaa kyllä antaa kokoneuvoja. Paitsi, että imetysliiveissä meni sama vastaava koko, kun normiliiveissä, kun maidontuotanto tasaantui. Stokkalla on ainakin Primadonnia ollut, siellähän voisit käydä sovittamassa ja sitten tilata netistä.
  Onnea liivimetsästykseen! :)

  VastaaPoista
 5. Käy Funky Ladyssa testaamassa (Fredalla tai Itiksessä), siellä on ainakin Freyaa ja PrimaDonnaa, ehkä joitain muitakin noista vaihtoehdoista. Sit vaan netistä tilaamaan, jos halvemmalla saa.
  Changessa on edelleen rimpulaolkaimia, ei kannata käydä yytsimässä siellä...

  VastaaPoista
 6. Curvy Katen liivejä voin suositella iso rintaisille. Ite käytän kokoa 40G tai 40GG eli oisko se sit eu koko 90J tms. 90-ympäryksen liiveissä on kolme hakasta, pienissäkin ympäryksissä kaksi. Omani olen tilannut Lumingerie ja Brastop verkkokaupoista, jälkimmäinen halvempi, ensimmäisessä ilmainen toimitus ja palautus, helppo testata kokoa. :)

  VastaaPoista
 7. Mulla Trimphin isommissa koossa on ongelmana se, että kaarituki pistää kainaloon. Vaikka kuppikoko olisi muuten sopiva.

  Testasin tässä Lumilingerien sovitusoppaan. Mittasin itseni tarkkaan ja tilasin sen mukaan "sopivat" liivit itselleni. No, olivathan ne kauniit ja kohtuullisen hintaisetkin, mutta... molempiin kuppeihin jäi kiva ylimääräinen lärpäke. Ei kiitos. En ymmärrä, mikä tuossa meni noin pieleen. Tosin vähän tilausvaiheessa ihmettelin, kun kauppa ehdotti mulle kokoa J, kun nyt olen kokoa E. Hyvä puoli puodissa on se, että liivit voi kategorisoida koon mukaan eli näkee vain ne, joita on omassa koossa.

  VastaaPoista
 8. PrimaDonnan liivit on ihan ykköset. Laadukkaat ja isolle povelle tarpeeksi tukevat. Ja ne on myös tosi kauniita. Oon löytänyt niitä Stockmannilta (joskus Hulluilla Päivillä jopa hyviä tarjouksia..) ja sit ihan noista pikku liikkeistä, missä saa palveluakin. Tosin nyt oon jo kaksi vuotta pitänyt imetysliivejä, ihan tarpeen vuoksi. ;) Ja niissäkin parhaimmat on mielestäni Bravadon Silkit. Oon nettishoppailun kannalla, joskin rintaliiveissä koot varioi niin paljon, että voipi olla haastavaa uusilta merkeiltä löytää heti oikea ja sopiva koko. Ehkä jos kävisi ensin sovittamassa jossain liikkeessä ja sitten tilaisi? ;) Olettaen että siinä säästäisi rahhoo... :D

  VastaaPoista
 9. Samaa sanoisin changesta, sinne ei kannata mennä. Poikkeuksena on kyllä Turun keskustan myymälä, siellä on aivan mahtava myymälänhoitaja asiantuntemuksella varustettu :) funky lady (onkse nyt sit se fredan myymälä vielä olemassa missä isommat koot..) ON HYVÄ! Ja sitäpaitsi pianhan alkaa alet, niitä odotellen.. Terv. Samanlainen yksien arkiliivien nainen..

  VastaaPoista
 10. Itsellä ei tuota ongelmaa ole, mutta kaveri on ostanut evelace liivejä. Toimivat kotikutsuperiaatteella ja on siis ihan normaalikokoisia ja urkkaliivejä jne. Samalla saa kotiin asiantuntijan katsomaan, että kaikki ottaa oikeaa kokoa. itsekin olen joskus pitänyt kutsut ja muutamat liivit ostanut ja ne on kyllä käytössä aina kun ovat puhtaina :)

  VastaaPoista
 11. Hmph, tämä on tuskainen aihe :S Ärsyynnyn jo ajattelustakin :D Netistä tilaaminen ei innosta hirveästi, vaikka rahat takaisin saakin palauttaessa. Menee siihen kuitenkin pitkälti toistasataa euroa, että saa edes muutaman sovitettavaksi. Kivijalkapuotia, josta saisi nuorekkaita liivejä koossa 75K/L en ole vielä löytänyt. Tässä se suurin syy hermostumiseen, aina kehoitetaan menemään changeen, kun "siellä on ihan jättiläiskokoja ja saa hyvää palvelua!". Aaaargh! Joo, imetysliivejä löytyy koossa J, mutta ei kiitos, en halua liian pieniä imetysliivejä!

  Huh, kiitos ja anteeksi :D

  VastaaPoista
 12. Itse olen tykästynyt noihin Freyan liiveihin. Niitä olen ostanut ihan Sokokselta sekä verkkokaupasta. Ovat loistavia ja lisäksi tosi kestäviä.
  Itselleni ei jostain syystä monien hehkuttamat Changen liivit ole ollut kovin istuvia :(

  Ystäväni joka kuuluu samaan kastiin kuppikoon puolesta kehui kuuri löytäneensä loistavat liivit merkkinä Fantasie (osti Fanky Ladysta) ja ovat kuulema :) hän käyttää normaalisti Prima Donnaa sekä Freyaa.

  Urheiluliiveistä on käytössä myöskin freyan sekä sitten Shockabsorberin muutamat mallit.

  Lisäksi vinkki jos joku imettää niin freyjalla on myös loistavia imetysliivejä!

  VastaaPoista
 13. Periaattessa rimpulat olkaimet eivät ole ongelma jos liivit muuten istuvat eli sopivan napakalla ympäryksellä valittu liivi tukee ilman ettei olkaimia tarvita muuhun kuin istuvuuden varmistamiseen. Ennen mun boob jobia mä käysin Changea tai tilasin Bravissimolta, nyt leikkauksen jälkeen kun edelleen asioin up to big cups-osastolla oon käyttänyt Triumpia tai Freyaa, joita molempia saa kivasti Helsingin Stokkalta.

  Jos netistä tilaa kannattaa käydyä tutustumassa Bra Databaseen oikean koon löytämiseksi: http://www.bratabase.com/

  VastaaPoista
 14. Mä en ole ikinä ostanut rintsikoita netistä, tosin en juuri mitään muutenkaan tilaa netistä. Vuonna 2008 kun Amerikassa lama alkoi, olimme mieheni kanssa Kaliforniassa matkalla ja eräässä outletissä näin tosi kivan alusvaateliikkeen ja menin sisään. Olin siellä ainoa asiakas seuraavan 2 h ajan ja ostin liikkeen kaikki rintsikat, jotka olivat alessa ja sopivat minulle. Muistaakseen yläosa maksoi 5 usd ja alaosa 3. Minulla on tosin huono tapa vähätellä ostosten summaa, jos hinta on muutenkin alhainen, mutta alle 10 usd oli joka tapauksessa. Myyjä oli aivan ihmeissään kun sanoin joo nämä ovat hyvät, onko näihin alaosaa, joo, otan nämä, olisko vielä jotain muuta. Kun lopulta maksoin älyttömän pienen laskun, sain kaupanpäälle halauksen.
  Ja siis ei mitään peruskokoja vaan povekkaammalle koolle.
  Nyt käytiin uudestaan Amerikassa koko perhe ja kävin samannimisessä liikkeessä. Ei ollut yhtä halpaa, mutta 3 kpl maksoi 60 usd, eli ei kalliiksikaan voi haukkua.
  Palvelua sain kummallakin kerralla. Eli myyjä ekaks mittas, sen jälkeen halusi aina nähdä miten malli sopi ja joissain ilmoitti ettei tämä ole oikea koko ja tästä mallista ei minun kokoa ole jäljellä, eli tarkoitus ei ollut myydä liikettä tyhjäksi vaan tehdä tyytyväinen asiakas.

  Joskus, hyvin harvoin, olen jotian netistä tilannut ja poikkeuksetta ne ovat olleet virheostoksia. Varsinkin rintsikoiden kanssa luotan ammattitaitoon ja siihen että joku sanoo tämä on minulle hyvä.

  Toisaalta, jos Suomesta sais alle 20 eurolla loistavat rintsikat, tuskin kukaan niitä netistä osteliskaan.

  VastaaPoista
 15. Mä oon käyttänyt Changea paljonkin, ja muutama vuos sitten isompiin kokoihin on levennetty olkaimia, joten kannattaa katsastaa. Helsingin Sokos ainakin myy myös Freyaa ja jos niitä harkitset, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan ensin oikean koon, koska mulla ainakin vaihtu kuppi lennossa. Ja Freyalla on tosi hyvä valikoima myös isoissa koissa. Myös Sokoksella kannattaa pyytää myyjän apua, myyjät nimittäin tietää paremmin mistä löytyy kokoja ja löytää ne koot samalla, kun itse odottelee kopissa.

  VastaaPoista
 16. Ensimmäistä lastani imettäessä menin paikalliseen alusvaateliikkeeseen ostamaan kunnollisia imetysliivejä. Liivit oli niiiiin hyvät verrattuna entisiin Prisman lörppöihin verrattuna!
  Samasta liikkeestä olen nyt ostanut kaikki liivini siitä asti. Siellä saa hyvää palvelua, myyjä mittaa ja varmistaa liivin istuvuuden. Kaikki liivini on maksanut alle 100euroa, muistaakseni n.80euroa. Hinta ei hirvitä, kun liivit on todella hyvät. Liivit on kuitenkin päällä joka päivä ja kun on vähän tissiä, on sillä suuri merkitys miltä liivit tuntuu ja kuinka hyvin ne pitää ryntäät ruodussa! :)

  VastaaPoista
 17. Unohdin itsekin Freyan, kun mietin vain, että mitä saa netistä tilattua, enkä niitä ole netistä tilannut. Freyat on munkin mielestä tällä hetkellä parhaimmat, mutta kyllä Changea käytät ihan yhtä lailla. Mun mielestä kans olkaimien leveys ei ole niin merkittävä kuin ympäryskoko, jos liivit muuten istuu hyvin, mutta kuten joku tuossa sanoi, niin kyllä Changella joitakin leveä olkaimisia on myös.

  Parasta Changella on kuitenkin se nettikauppa (josta siis taidettiin kysyä vinkkiä), jos sinne rekisteröityy. Ei tartte ettiä oman kokoisia, vaan se tarjoaa sinun kokoisia liivejä suoraan. Ja hinnat on enemmän Triumphin luokkaa kuin Freyan. Eli löytyy myös 30 € luokkaa, eikä kaikki ole yli 50 €.

  VastaaPoista
 18. Minä olen (myös) rakastunut Freyan liiveihin. Odotusaikana löysin mulle täydellisesti istuvan mallin. No, sit pikkuvauva-aikana ei tod. ollut aikaa ravata kaupoilla etsimässä omaa kokoa (Freyaa saa (tai sai) Sokoksista, mutta valikoima vaihtelee jne). No, google laulamaan ja tadaa: Ebay.co.uk tarjosi uusia liivejä myyviä myyjiä, ostaa päräytin kolme paria suosikkimalliani ja hintaa tuli kotiinkuljetettuna sen verran että Sokokselta oisin saanut yhden parin. Enpä oisi uskonut, että rintaliivit netistä tilaan, mutta enpä aio tämän jälkeen vaivautua kauppaan (ellei ole pakko vaihtaa mallia jos toi lopetetaan, onneksi nettikeskustelut osaavat kertoa että Freyalla on muitakin liivejä täsmälleen samalla kaavoituksella).

  Mun vinkki siis, että jos oma liivimalli on löytynyt (ja sopiva koko), niin eikun nettiostoksille. Joo ja Freya-merkki saa mun suositukset (aiemmin käytin Triumphia). Triuphilla on muuten nettikauppa, sitäkin on tullut käytettyä alushousuostoksilla :)

  VastaaPoista
 19. http://www.lumingerie.fi/
  todella hyvät mittataulukot, useita eri malleja olen tilannut. sekä perus-, urheilu- että imetysliivejä. joo, aina ei voi onnistua, mutta jos ei sitä kauppaa ole, niin ei voi muuta kuin tilata ja palauttaa. joutuu niitä siellä kaupassakin sovittamaan ja yhtä suuri tuska se sovitus on sielläkin...

  VastaaPoista
 20. Tässä ihan parhaimmat mallit päällä jotka olen ostanut varsinkin nuo marliet

  http://www.nancymeyer.com/PAAAAAJJMOGIKHLN/Product?attr_value2=GUAVE
  Näitä löytyy monen väristä

  Nämä löytyi stokkalta
  http://www.curvykate.com/proddetail.php?prod=lottie-raspberry-curvy-kate-bra-ss13&cat=63

  VastaaPoista
 21. Hei mä olen just tätä samaa aihetta miettinyt! Mulla on lisäksi vielä nikkeliallergia, eli suurin osa kaarituista tekee ihottumaa ja toivoisin isoja kokoja ylipäätään ilman kaaritukia..
  Mutta mulla parhaiten toimii Freyat, ja niissä on ihania kuosejakin!! Olen muutamat imetysliivitkin sitä merkkiä ostanut ja hyvin toimii nekin! Olen siinä mielessä ollut tuhma, että kokeilin kaupassa ja sitten tilasin yhdestä englantilaisesta nettikaupasta ihanasti halvemmalla.

  Nyt olisi just imetysliivien osto edessä, koska joudun hävittämään kaikki vanhat pois, koska niissä muhii viime imetyksessä vaivannut sammas. En uskalla riskeerata käyttämällä samoja! Vai onko jollain vinkkejä, millä uskaltaisi pestä tosi kuumassa vedessä rintsikkaa?

  VastaaPoista
 22. Tota lumingerie verkkokauppaa oon ite katsellu. Mut en oo uskaltanu tilata.

  VastaaPoista
 23. Changen koot poikkeavat sitten lähes kaikkien muiden valmistajien koista. Sieltä et saa oikeaa kokoa tietoosi! Itse suosittelen Funky Ladya (mikä tahansa toimipiste).

  VastaaPoista
 24. Mä suosin Freyaa, urheiluliiveissä ShockAbsorber on ehdoton. Freyaa löytää (ainakin Turun Sokokselta) yllättävän hyvin myös -40 - -70 prosentin hintalapulla varustettuna, jolloin ovat kukkaroystävällisempiä. Tosin sekin vaatii sinne kauppaan menon. Itse en ole uskaltanut vielä netistä tilata, mutta varsinkin bikinien osalta tekis kyllä mieli, kirpasee niin kovasti ostaa arvokkaista biksuja ja sitten lilluttaa ne kloorivedessä ja aurinkorasvassa piloille.. Myös kaaritukien hankauksesta kärsivä äitini (n. 95H) on löytänyt Freyalta joitakin sopivia malleja, ilmeisesti urheiluliivien puolelta, mutta kuka niitä estää muutenkin käyttämästä ;)

  Changen liiveistä mulla on vain yhdet, jotka eivät ole n. viikon käytön ja yhden pesun jälkeen kulahtaneet ja venyneet huonosti istuviksi. Harmi, koska Changella liivit on vähän Freyaa halvempia. Changen urheiluliivit eivät myöskään ole ShockAbsorberin veroisia, ainakaan mun 65-70F koolle.

  VastaaPoista
 25. Mutta mistä löytyisi sellaiset isot liivit, jossa olkaimet eivät olisi kainaloissa vaan enemmänkin kiinnittyisivät edessä keskellä. Ja ilman kaaritukia - sellaisia ei saa mistään!

  VastaaPoista
 26. kiitos kaikille yhteisesti vastauksistanne! meikä taitaa silti jatkossakin ostaa liivit myyjältä suoraan, siis suomesta ja kaupasta, kun olisi hassua mennä hakemaan apua ja sit tilata halvemmalla netistä. Hyviä suosituksia on tullut!

  VastaaPoista
 27. Muutama isotissinen ystäväni vannoo urheiluliiveissä Enellien nimeen, niitä saa tästä useampaan kertaan mainostetusta nettikaupasta Suomestakin http://www.lumingerie.fi/enell-urheiluliivit/ Tukitaso on kuulemma aivan toista luokkaa kuin Shock Absorbereissa.

  VastaaPoista
 28. Uskallanko edes sanoa? En ole imettänyt yli puoleen vuoteen mutta käytän EDELLEEN bravadon imetysliivejä. JA suunnittelen tilaavani niitä vielä parit lisää. Jo aika alussa raskautta normiliivit jäi pieneksi ja tilasin kokeiluun bravadon liivit. Nää on niin mukavat. Mun on vaikeaa löytää itselleni oikean mallista liiviä (tosin ennen raskautta se oli ehkä vähän helpompaa, kiitos evelace-myyjän), kun hartiat on sen malliset, että olkainten täytyy olla tosi keskellä, että pysyvät päällä. Toinen asia nyt reilun parin vuoden bravado-käytön jälkeen on se, että en halua käyttää enää kaaritukia. Ne ei tunnu enää yhtään mukavilta. Siis yhtään. Ja sekin on vielä plussaa, että bravadoita uskaltaa tilata netistä, kun koot menee S, M, L ja XL...

  VastaaPoista
 29. Oo, aina sitä oppii uutta. Kiitos, käyn todellakin tsekkaamassa!!

  VastaaPoista
 30. Ainakin Sokoksella myydään Freyaa. Jos olisikin niin hyvä tuuri, että löytäisit sieltä sovituskappaleita ja sopivien & mieluisien löytyessä voisit tilata samanlaiset jostain verkkokaupasta?

  Ei ku sanoit yllä että et halua tehdä niin... No mutta jos joka tapauksessa ostaisit esmes sieltä Sokokselta rintsikat, niin tsekkaahan myös Freya-hylly :)

  VastaaPoista
 31. Itselleni ainakin on hyvin tärkeää että liivit on täysin oikeanlaiset ja kokoiset. En voi ostaa mistään muualta kuin alan liikkeestä sillä normikaupoissa (esim. Lindex, kapphall, tms.) Ei löydy oikeaa kokoa E/F75. Ja niistä saa kunnon palvelua ja hyvät liivit on kyllä hintansa arvoiset!

  VastaaPoista
 32. Marks& Spencers tai Fig leaves. Tilaa alesta iso määrä eri merkkisiä ja hieman eri kokoisia ja vaikka joutuisit palauttaan omakustaineisesti tulevat silti halvemmaksi kun liivit Suomesta ostettuna.

  VastaaPoista
 33. Hyvä Elsa! Mietin kommentteja lukiessani, että miten saisin muotoiltua ajatukseni tästä sovitan kaupassa, ostan netistä -jutusta. Aika yleistä näyttää olevan. Kivijalkaliikkeiden/muiden palvelevien kauppojen hinnoissa näkyy kuitenkin juuri tuo palvelu, jota et netistä saa. Olen muutaman kerran itse tehnyt samaa, testannut vaikka meikkivoiteen stokkalla myyjän kanssa ja sitten tilannut sen netistä halvemmalla. Mutta voi sitä huonon omatunnon määrää.. Jos kaikki toimivat näin, ei palvelua kohta ole enää tarjolla. Etenkin kivijalkaliikkeiden myynti ei muutenkaan ole kovin massiivista, joten nykyisin jos tarvitsen palvelua, maksan siitä ensimmäisellä kerralla, ja sitten tiedossa olevalla koolla/sävyllä tms tilaan netistä.

  VastaaPoista
 34. Onneksi en näköjään ole ainoa, jonka otsalle nousee hikikarpaloita pelkästään tätä aihetta ajatellessa. Minä olen mallia "ihan saatanan hankalan muotoinen nainen". Rinnat ovat isot (kuppi H-J), hartiat hyvinkin kapeat ja ympärysmitta näille hinkeille verrattain pieni 65-75, riippuen liivistä. Koittakaas löytää valikoimaa liiveihin koossa 65J, ei löydy montaa, jos yhtään. Lisäksi minä en ole mikään aluvaatteilla koreilija, vaan pikkarit on puuvillaa ja liivit mieluusti jotkut ihan sileät mustat perusliivit, mutta tukevat ja käytettävissä myös esim. topin alla. Mutta sellaisia ei valmisteta.

  Ajatellaan, että jos ihminen on lihava tai rintava, niin laitetaan sille nyt ainakin nätit alusvaatteet päälle, niin tuntee olonsa seksikkääksi. Minä en tunne oloani seksikkääksi pitsisissä, enkä pilkkukuosissa. Tunnen oloni vähän tyhmäksi. Lisäksi on usein kaikenmaailman rusettia ja kukkaa koristuksena, että topin alta kurkkii ihmeelliset pitsiviritykset.

  Eniten ehkä kuitenkin toivoisin, että löytäisin mustat sileät liivit, joita parhaiten olen löytänytkin PrimaDonnalta, MUTTA jonka olkaimet eivät valuisi koko ajan. Jos jollakin on vinkata sellaisista tissareista, niin olisin kovasti paljon kiitollinen :)

  VastaaPoista
 35. Isompi ympärysmittainen löytää hyviä liivejä Wiipurin korsettiliikkeestä Helsingistä. Ostin sieltä imetysliivejä ja odotusajan liivejä - kauniitä, leveillä olkaimilla. Palvelu on hyvää ja ammattitaitoista. Normiliiveistä joidaan tehdä myös imetysliivit. Valitettavasti heillä vaan ei ole 65 ympäryksellä olevalle tarjontaan. Sitä kokoa tuntuu olevan vain pikkuliikkeissä. Itse ostin juuri Freyat ja olen ollut niihin todella tyytyväinen. Hätäpäisssäni olen ostanut myös 75 kokoisia, jos muita ei ole ollut tarjolla.

  VastaaPoista
 36. jaa, sun ympärys on niinku melkeen mun päänympärys, nice ;) Kiitos vinkistä, pitää käydä kylässä tuolla!

  VastaaPoista
 37. eksyin tähän keskusteluun, kun googlailin Marlies Dekkersin liivejä. Olen ekani ostanut Funky Ladysta, tosi hyvä palvelu. Asun Tampereella, joten kovin usein ei tule Helsinkiin lähdettyä shoppailemaan. Siksi olinkin onneni kukkuloilla, kun tajusin että pienessä Pälkäneen kunnassa on liiviliike, joka myy Dekkersiä. Myy myös muita merkkejä: Anita, PrimaDonna, Felina ja Sunflair-uimapuvut. Itse ostin viimeksi Anitat, PrimaDonnat ja Felinat. Rahaa kyllä kuluu mutta on sen arvoista. Dekkersit ostettiin sieltä myös teini-ikäiselle tyttärelle, hän sanoi ettei ikinä ole ollut niin hyvin liivejä päällä.
  Changesta olen myös ostanut, siellähän koko poikkeaa muista, mutta kun sen tietää, niin oikeat liivitkin löytyy. Isokokoisissa on ihan kohtuuleveät olkaimet ja kolmet hakaset.
  Mielestäni PrimaDonnissa olkaimet on vähän lyhyet, pitkänä säätövara tulee käytettyä aina loppuun. Muissa ei tuota ongelmaa ole ollut, ja myyjä kun säätää mitan sopivaksi niin huomaa miten liivien pitää istua. En ole netistä liivejä tilannut, Changea voisin ehkä kokeilla mutta kun sekin liike/liikkeet on lähellä ei ole ollut tarvetta.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images