PIENEN PIIRIN SYNTYMÄPÄIVÄJUHLAT

Viime vuonna yksivuotissynttäreitä juhliessa mä tein sen virheen, että kutsuin kaikki kaverit paikalle, kun suunnitelmissa oli viettää pikni...


Viime vuonna yksivuotissynttäreitä juhliessa mä tein sen virheen, että kutsuin kaikki kaverit paikalle, kun suunnitelmissa oli viettää piknikkiä Suomenlinnassa. SItten satoi ja voitte vain arvata miltä n. 70m2 kotimme näytti, kun vieraita oli parhaimmillaan päälle 30 kpl yhtä aikaa. Lopulta multa meni ääni! Tänä vuonna hillitsin himoni supersynttäreistä ja kutsuimme aikuisvieraiden lisäksi vain 2 lapsiperhettä naapurirapuista, mikä osottautui todella hyväksi ratkaisuksi. Oli kivaa ja kaikki mahtui yhtä aikaa olohuoneeseen ja loppuillasta otin jopa päiväunet kesken kestityksen.


Me (ja todellakin siis ME) olemme pärähtäneet nyt täysillä Astrid Lindgreniin, jos ette sattumoisin ole asiaa huomanneet ;) Synttäreiden löyhä teema oli ajankohtaisesti Vaahteramäen Eemeli, vaikka kotimme näyttikin tuttuun tapaan enemmän tytön ja apinan asuttamalta Huvikummulta kuin Kissankulmalaiselta maatalolta, mutta eihän se mitään haitannut!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sellaiselta meillä näytti sunnuntaina.. EI keskustella siitä miltä näyttää nyt :)


Kiitos juhlijoille seurasta ja ihanista lahjoista! Pottakirjaa on luettu jo muutaman kerran...


Ps. sorry kun kuvat ovat niin valkoisia. Mulla kävi hienoinen erhe, kun säädin gammakirkkautta maaten lattialla läppäri mahan päällä ja kuvakulma olikin hieman eri, mitä normioloissa :D :D Leikitään että oli tarkoitus! Voit myös vaihtoehtoisesti katsella kuvia selällään kääntäen läppärin näytön kaakkoon, silloin näyttää ihan kivalle ja käy pienestä jumpasta.

13 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Mistä nuo eemelikertikset yms on? Nimimerkilä Eemelin ja Iidan äiti =)

  VastaaPoista
 2. Ihananoloiset juhlat ja waude mikä kakku!

  VastaaPoista
 3. Pienet, arkiset mutta hauskat juhlat :) Kakku olikin supersuosikki, se loppui hyvin nopeasti pienestä vierasmäärästä huolimatta!

  VastaaPoista
 4. Petra / Viilankantolupa11. kesäkuuta 2013 klo 12.31

  Onhan tuon yhden lahjapakettikuvan tiedostonimi sama kuin käärepaperin teksti? Nerokasta! :D

  VastaaPoista
 5. Ei valitettavasti :( Olin hieman tylsä ja taisin nimetä kuvat nimellä synttärit. Ehdottomasti olisi pitänyt laittaa pojan kummitädin antaman lahjapaketin mukaisesti free pussy, olisi voinut tulla kävijäenkka!

  VastaaPoista
 6. Petra / Viilankantolupa11. kesäkuuta 2013 klo 12.48

  Mulla on vielä takataskussa yhdet orgastisesti nimetyt akryylimaalit, wait for it..! ;)

  VastaaPoista
 7. Näyttää siltä, että hauskaa on ollut! :)

  Olis muuten kiva nähdä lisää postauksia sun sisustusratkaisuista yms., vaikka kyllähän blogista "pikkuviipaleita" jo löytyykin...

  VastaaPoista
 8. pistetäänpä harkintaan nuo sisustusjutut! Meillä on kyllä varsin sisustamaton koti, kaikenlaista romua sielä täällä eli en harrasta sisustamista. Koti on elämää varten, ei esittelyä, joten mitään hienoja kollaaseja ja designtavararöykkiöitä meiltä ei löydy :)

  VastaaPoista
 9. [...] Siinä ihanassa maksipitkässä mekossa kastelin kukat ja sipsuttelin takapihalla paljain varpain. Unikko on vihdoin taas ihana! Suunnittelin hankkivani jo verhotkin. Elsalla sellaiset näyttivät jo roikkuvan ikkunalla, eikö näytäkin ihanalle? [...]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images