NEITI SOREL ON TULLUT TAKAISIN

Olisihan se hauskaa olla ajankohtainen, mutta en minä malta pihdata syksymmälle uusia talvimalliston Sorel -malleja,mitä näin eilen. Ja kun ...


Olisihan se hauskaa olla ajankohtainen, mutta en minä malta pihdata syksymmälle uusia talvimalliston Sorel-malleja,mitä näin eilen. Ja kun Riikkakin kirjoitti jo talvivaatteista, niin hitto vie, mä kans!


Paras kaikista kengistä oli ehdottomasti tuo kultainen glitterbuutsi, mikä (voi valituksen valitus) löytyy vain lasten ja nuorten koossa. Aikuisille glitteriä olisi kokomustana = ei yhtään sama asia! Toinen säyseämpi lemppari löytyi nahkakenkäpuolelta wannabe-prätkäbuutsina.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päätin keväällä, että lapsi kävelee seuraavankin talven Soreleissa. Ne toimivat meillä tosi hyvin, olivat lämpimät mutta eivät hiostaneet leudommillakaan keleillä. Sohjossa toimivat kumppareina ja kovilla pakkasilla pitivät jalan lämpimänä. Monet kyselivät eikö ne ole liian painavat, mutta jykevyys ei kyllä tuntunut menoa haittaavan. Voi olla hieman tylsää, mutta luultavasti ensi talven valinta on myös musta Sorel Yoot pac-nahkakenkä kumiterällä.


Anteeksi, oliks tää sellainen hellekelien reality-muistutus, että kyllä se talvi sieltä tulee? :D Ei se onneksi ihan heti tule ja onhan Sorelilla toki kesämallistokin...tosin itsehän ostin viime vuonna talvi-Sorelini heinäkuussa, että ei tässä nyt niin ajoissa olla talvikenkäpostauksien osaltakaan ;)


Komento takaisin pihalle jäätelön syöntiin!

9 kommenttia

 1. Mua ainakin kiinnostaa lukea nyt näitä eikä syksyllä sadasta blogista yhtäaikaa ;) itsehän tilaan talvivaatteet aina heinäkuussa :D

  VastaaPoista
 2. Mikä virkistävä postaus! Kuljin tosiaan koko viime talven lasten malliston Soreleissa. Ne tuntuivat sopivan asuun kuin asuun. Tosi hyvännäköisiä varsinkin nuo alemman kuvan siistimmät kengät - voisi päästä ensi talven hankintalistalle.

  VastaaPoista
 3. Niin no toi on tietty totta, että niistä juuri ilmestyneistä mallistoista saa sit syksyllä lukea k a i k k i a l t a. Osta glitteritki, jos sulla on 39 jalka tai pienempi, ne menee sulle!!!

  VastaaPoista
 4. Juu, sorelit jalassa voi mennä vaikka linnanjuhliin ;) Noi nahkakengät on kyllä hienoja ja varmasti lämpimiä. Myös nahan sävy on tosi kaunis noissa.

  VastaaPoista
 5. Vaikka en normaalisti olekaan mikään innokas kenkien shoppailija kun käytän kengät melkein puhki ennen kuin uusia edes alan katselemaan, niin voisin kyllä ilomielin noi molemmat nahkaiset kotiuttaa. Rakkautta ensi silmäyksellä :D

  VastaaPoista
 6. Voi video, miten hienot nuo viimeiset buutsit! Oliko tämä joku sneak peak tulevaan kauteen, vai voiko noita hankkia jostain jo nyt? Tahtoo heti! :)

  VastaaPoista
 7. Ne onkin todella hienot, mä tykästyin varsinkin tuohon prätkämalliin mikä olisi omaan eloon hieman järkevämpi vaihtoehto. Koroilla kun ei tuolla pihalla paljon pyöritä!

  VastaaPoista
 8. Sneak peekkiä joo, eivät ole vielä kaupoissa. Mutta sorel.fi myy varmaan jo elokuussa, uskoisin!

  VastaaPoista
 9. [...] tässä hei! Syyskuun puolen välin pääsin postaamatta yhtään naisten talvikenkähimotusta (ja tätä Sorelin ennakkomaiskuttelua ei sitten lasketa!). Nyt lienee kuitenkin hyvä aika hieman mietiskellä millaisen kengän kanssa [...]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images