ELLAN KEITTIÖN YLLÄTYS

Ella's kitchen yllätti aamumme lähettämällä uusia luomuvälipaloja kotiovelle. Maanantai ei voisi paljon paremmin alkaa! Nätissä salkus...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ella's kitchen yllätti aamumme lähettämällä uusia luomuvälipaloja kotiovelle. Maanantai ei voisi paljon paremmin alkaa! Nätissä salkusta löytyi hieno kavalkadi värikkäitä 100% luomuja hedelmäherkkuja, joista uutuutena täysjyväriisiä ja jugurttia sisältävät välipalat testasimme heti aamulla. Uusia tuhdimpia välipaloja voi alkaa nauttimaan 6 kuukauden ikäisestä lähtien ja hyvinhän tuollainen hedelmäherkku uppoaa 2-vuotiaallekin.


Meillä syödään paljon hedelmiä, nyt erityisesti persikkaa ja banaania. Samoin myslit ja jugurtit ovat jokapäiväisiä juttuja, toisin kuin tällaiset erikoisherkut. Huomasi heti lapsesta, kuinka kiva oli syödä erilailla ja erilaisesta iloisesta paketista, vaikka sisältö vastasikin lähes sitä samaa mitä muutenkin aamuisin.


Emme edelleenkään ota yksittäispakattuja välipaloja päivittäiseen käyttöömme, mutta kyllä näillä näin kesällä paikkansa on, kun reissattua tulee paljon enemmän mitä talvella. Kiitos Ella's kitchenille tästä satsista, kestää ainakin kuun loppuun!


ps. tämän viikon postauksista sen verran, että yritän saada Eemeli-leivoskilpailun äänestyksen toimimaan ja 99% varmuudella se alkaa loppuviikosta. Tulossa on myös aurinkolasiarvostelua ja puutarhajuttuja. Kuten coolimmat sanovat: stay tuned ;)

11 kommenttia

 1. Nämä on ihania ja käteviä matkaeväitä. Ei meilläkään säännöllisessä kotikäytössä, mutta retkillä mukana hätävarana.

  VastaaPoista
 2. esim pieksämäelle on hyvä reissata Ellat käsilaukussa :) Tai Haltiaan tällä viikolla!

  VastaaPoista
 3. Joo, ja voi olla ettei Elloja Pmäeltä saa. :) Semper ja Muksu (?) tekevät samanlaisia pakkauksia, niitä voi ollakin.

  Kun ensimmäisiä kertoja matkailin vauvan kanssa lentokentällä, Ellat (joita sai Englannista vaan ei vielä Suomesta) oli tosi käteviä, koska niitä ei tarvinnut turvatarkastuksessa avata ja maistaa toisin kuin lasipurkkiin pakattuja soseita.

  Otin lentokentälle yhden lasipurkin mukaan, ja oli tosi kiva fiilis Heathrown turvatarkastuksessa, kun oikeasti jouduin maistamaan sosetta. Se oli niitä järkkyjä sikainfluenssahysterian aikoja. Koska mulla ei ollut omaa lusikkaa jostain syystä, niin sinne vaan lentokentän ziljoonien bakteerien saastuttama sormi purkkiin ja sormi suuhun. Yöööökkk!!! En tainnut sosetta lopulta lapselle antaa, onneksi oli hätävarat mukana.

  Pesen kohtuullisen neuroottisesti käsiäni, erityisesti siksi tämä oli minulle traumaattinen kokemus. ;)

  VastaaPoista
 4. Nää on meijän Emilian suurta herkkua mutta mekään ei osteta näitä muuten ku reissuille :) Miehellä on joku tyhmä päähänpinttymä et nää olis herkkuja eikä kannattais viel totutella näin aikasin., wtf luomuhedelmäsoseet?! En ymmärrä, mut ehkä se on toi pakkaus joka näyttää herkulta :D

  VastaaPoista
 5. Ai kauhee, sä et anna armoa meidän Pikesämäki fantasioinnille, kun ei Ellojakaan saa :D

  Hyi, ois kauheeta joutua maistamaan jotain yököttävää pottusörsseliä kylmänä purkista!

  VastaaPoista
 6. Joo, noi näyttää niin karkkipusseilta ja herkuilta, vaikka sisältö on tosi terveellinen. Esim päärynä, parsakaali ja herne yhdessä ei oo karkkii (ei se kyl hyvääkään musta ollu, mut lapsi veti ihan onnessaan)!

  VastaaPoista
 7. Noi on niin hyviä! En mä muuten oo kade suosituille blogeille mutta nyt mä tulin - parin hedelmäsoseen tähden :D Mut nää on just sellasta mitä ei itse raaski ostaa kun ihan yhtä hyvin sitä ostaa evääks luomubanskun ja -ompun kuin tällasen sosepussin...

  VastaaPoista
 8. No, eihän noitakaan meille siksi lähetetty et ollaan niin fantsuja tyyppejä, vaan just siksi et voisin vinkata eteenpäin hyvistä tuotteista ja ehkä joku voi löytää nääkin ekaa kertaa. Me ollaan käytetty Ella'sia jonkin verran just retkillä, mutten oo koskaan itse maistanut. Nyt maistoin ja herkullisia ovat, tosin toi brokkoli-päärynä ei ollut mun makuun yhtään :D

  VastaaPoista
 9. Lupaan, että Pmäeltä saa ihania tuoreita mansikoita, uusia pottuja ja sipulia. Kuka kaipaa mitään soseita? ;)

  VastaaPoista
 10. Ellat on ihan parhaita ja huippua että niitä saa nykyisin Suomestakin. Raahasin niitä aikoinaan Englannista esikoiselle... kun vaan olivat niin kätsyjä :-)

  VastaaPoista
 11. sanoppa muuta, noi on todella käteviä ja huomenna lähtee mukaan kun lähdemme nuuksioon :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images