AARREKIDIN MURRETTUJEN VÄRIEN SYKSY

Kävin hetki sitten tutustumassa Aarrekidin syysmallistoon ja etenkin siihen kiinnostavimpaan juttuun, eli uuteen kuosiin. Tämän syksyn Aarr...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävin hetki sitten tutustumassa Aarrekidin syysmallistoon ja etenkin siihen kiinnostavimpaan juttuun, eli uuteen kuosiin. Tämän syksyn Aarrekid-printti on Miia Kajaanin Rooster, missä on tosi ihana syksyinen murrettu värimaailma. Petroolin sinivihreä sekä auringon haalistama keltainen sopii syksyyn hienosti. Printissä nähdään ainakin mustekala, koira, rullaluisteleva karhu, ukkeli, robotti, lehtiä, kukko...eli paljon, niinkuin osata saattoikin!


Kuviot ovat nyt meillä kova sana vaatteessa ja Aarrekidin printit ovat kuin mukana kannettava kuvakirja. Aarrekid halusi lahjoittaa syysmalliston lanseerauksen yhteydessä meille myös yhden kesämalliston vaatteen ja valitsin Salaperäinen Laakso-printtisen pitkähihaisen t-paidan. Se näkyikin jo jossain Tukholmakuvissa päällä ja osottautui nappivalinnaksi, valkoinen luomupuuvilla ei tehnyt lapsen olosta tukalaa ja pitkät hihat suojasivat pahimmalta paahteelta. Parasta kuitenkin oli, että poika lausui ensimmäisen  yhdyssanansa "metro-juna" katseltuaan aikansa paidan kuviota :) Sen jälkeen metrojunapaitaa on saanutkin pitää ahkerasti päällä - käskystä.


aarrekid-paita-salaperainen-laakso-475


Syksyksi Aarrekidiltä on tulossa myös jotain ihan uutta Aarrekid Junior-malliston muodossa. Metropolian muoti- ja vaatetusalan opiskelijoiden suunnittelema Junior-mallisto jatkaa merkin kokoja 110-140cm saakka. Luvassa ei ole värikkäitä printtikuoseja vaan mielenkiintoisia leikkauksia ja laadukkaita materiaaleja. Pienen sneak peekin julkaisen nyt, palataan tarkemmin tähän Aarrekid Junior-mallistoon hieman myöhemmin!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Miten ruudun sillä puolella lapsi valitsee lempivaatteensa? Vaikuttaako kuva, kuten meillä tuo "metrojuna" tai esimerkiksi väri? Onko suosikkivaate äidinkin mieleen vai tekisikö mieli tuikata takkaan illan päätteeksi? ;) Mä olen tosi iloinen, että lempivaate on noinkin hieno mitä Salaperäinen laakso!

12 kommenttia

 1. Ovat nuo kyllä hienoja! Meillä isompi on valinnut vaatteensa jo monta vuotta. Nykyisin isken vain jonkun katalogin kouraan ja saa valita sieltä mitä haluaa, ne sitten tilataan. Tytölle nyt kelpaa kaikki mun ostaman mekot ja muut.

  VastaaPoista
 2. Meidän kaksivuotias poika haluaisi mieluten punaista! Muuten on sitä paljon saanut valitakin, mutta koska äiti oli ostanut lapselleen jo pari pinkkiä t-paitaa (joihinhan ei voi yhdistää punaista ;)...), päätyi Crocs-kaupasta ostoskoriin limet kengät. Voi sitä pistoa äidin sydämessä, kun paketin avattuaan poika kysyi ihmetellen "Missä punaiset kengät?". Kyllä alkaa muoti- ja väritietoisuus aikaisin!

  VastaaPoista
 3. Ihana "metro-juna" :D Meillä 4v pitää paljon pinkistä ja äiti raidoista joten niitä koitetaan aina metsästää yhdessä :) Poika saa valita aika vapaasti itse vaatteensa, koska ne suosikit on yleensä äidinkin mieleen, ei siis tykkää örkeistä, eikä tummista väreistä. Yhden kerran on äiti joutunut nielaisemaan "Eiiiiiiih!!":n kun poika valitsi Spiderman-setin, paidan+housut. Onneksi ne housut ovat kirkkaanpunaiset peruscollarit joissa printti pienenä vain taskussa, mutta se paita... ääh... jätti-spiderman keskellä paitaa. En tykkää, mut lapsi kyllä senkin edestä.

  VastaaPoista
 4. Ihana poika, tiedän monia joille ei vain yksinkertaisesti uskaltaisi antaa katalogia käteen että valitse, tai koko setti olisi täynnä jotain actionsankareita tai karhu-kaljan logoja :D

  VastaaPoista
 5. Meillä ei vielä sinäänsä osata boikotoida vaatteita tai vaatia tiettyä väriä. vain tämä paitahomma on selvä kuvan perusteella ja onneksi siinä on ihanat kesävärit, oikein tuollainen raparperi-yhdistelmä. Mut hei, meillä'kin on limet crocsit, jos jossain kuvassa näkyy niin näytä pojalles, et tälläkin on limet ;) Oon huomannut et tollanen KAVERILLAKIN ON NÄMÄ toimii jo tällaiseen nipinnapin 2-veehen. Esim lippis on tosi hyvä kun se on EEMELIN lippis :D (tosin mun lapsi ei ehkä oo yhtä hauska samis-tyyppi ku eemeli...)

  VastaaPoista
 6. Oikeastihan se on metlo.......NUNA! Meillä kaikki alkaa mieluiten I:llä, N:llä tai M:llä tai on muuten hieman sinnepäin. Viivi= Iivi, Emma= Ämmi, juna= nuna, Peppi= Pippi ja paras on Eemeli= Eemilä :D

  Huomasin itse Mami Go Gon kanssa laivalla ollessa, et mun lapsi on ihanan tietämätön kaikesta. Se ei tiennyt Hevisaurusta tai kännypelejä, meillä katsotaan vain vähintään 20v vanhoja lastensarjoja jne. Voi mennä toivi, et se tietää ees mikä on Spiderman :D Mutta: onks sitä Spidermania telkussa vai miksi niitä paitoja ees on? Tai se Cars-juttu, onks se pelkkä leffa vai joku sarjakin mistä ne oppii Carsit?

  VastaaPoista
 7. Meijän ipana valitsee selkeästi kuvan perusteella vaatteet, suosikkeja ovat Småfolkin traktorit ja Metsolan autot. Välillä käy omatoimisesti penkomassa laatikkoa ja haluaa jotkut tietyt päälle. Ja äiti aina kiltisti vaihtaa vaatteet kyllä. Vaateshoppailun hoitaa kyllä äiti niin pitkälle kuin mahdollista.

  VastaaPoista
 8. Meillä tuo 10v isoveli "hieman" auttaa asiaa ;D Spidermanit tuli ainakin H&M vaatteisiin uusimman aikuisten, tai no K12, elokuvan myötä. Carsit on meillä kyllä tosi suosittuja, mutta onneksi poika tykkää niistä kuvista vaan alkkareissa ja sukisssa :D En tiedä yhtään miksi, autoja kyllä riittää senkin edestä :D
  Carsia ei taida olla kuin elokuvina? Spidermanista ei hajuakaan muuten kuin noi aikuisten elokuvat, enkä tajua yhtään miten poitsu siihen settiin niin viehtyi, yleensä sanoo itsekin ettei halua "rumia kuvia" ;D Luulen tosin et tässä on joku kaveripaine-vaikuttanut tjn, nähnyt jollain muulla jne :)

  VastaaPoista
 9. eli jos kasvattaa lapsensa tynnyrissä, se ei ehkä vaadi spidermania....houkutteleva ajatus!

  VastaaPoista
 10. meillä on småfolkilta (muistaakseni se on småfolk) sellanen ankkalampipaita, joka on aina kvaak kvaak ja ihana lapsesta :)

  VastaaPoista
 11. Ihania kuvioita!
  Meidän kaksivuotiaan kanssa täytyy joka aamu käydä piiitkät keskustelut siitä mitä laitetaan päälle. Aiheena on ollut esimerkiksi se, miksi valkoisessa juhlamekossa ei voi mennä leikkipuistoon tai miksi ulos lähtiessä pitää laittaa housut jalkaan ja yleensä lopputuloksena on itkua ja hammasten kiristelyä...

  VastaaPoista
 12. meidän naapurin likka oli mennyt pienenä päiväkotiin välikausihaalarissa ja muovisissa prinsessakorkokengissä :) Joku päivä hän oli myös halunnut olla muslimi ja pukeutua huntuun kauppareissulle. Et et ole ainoa jota kyseenalaistuttaa tyttären vaatemaku :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images