52 VIIKKOA: 26/52

Reaaliaikaiset lomayhteiskuvat Pieksämäen asemalta! Kuvat on ottanut tällä kertaa 13-vuotias matkakumppanimme Samsungin galaxy-kännystään. M...

pieksamaki

pieksis2

Reaaliaikaiset lomayhteiskuvat Pieksämäen asemalta! Kuvat on ottanut tällä kertaa 13-vuotias matkakumppanimme Samsungin galaxy-kännystään. Mun on pakko ostaa samanlainen vielä tänä kesänä, oon aivan ihastunut.


Lomareissuumme palataan vielä myöhemmin, mutta vinkkaanpa tähän väliin maailman parhaasta kesävaatteesta (uv-puvun jälkeen). Froteinen haalari on ostettu Nosh Organicsilta keväällä ja löytyisi nyt muutamalla kympillä aleosastolta. Lämmin suositteluni jos hyvää rantavaatetta tarvitsette, on tosi mukava vaate pukea uinnin jälkeen päälle kun kuivaa loputkin kosteuden ihon pinnasta. Materiaali on paksuhkoa, mutta ei liian kuuma, koska malli on muuten rennon väljä.


Oma mekko taas tuskin esittelyjä kaipaa, niin paljon se on ollut päällä viimeisen puolen vuoden aikana. Polarn o. Pyretin  mamamekko on ollut viimeisen vuoden paras investointi, se on ihanan löysä, ilmava ja mukava päällä, sopii hyvin oikeastaan ihan mihin tilanteeseen tahansa. Popin outletista taitaa löytyä vielä muutamia kappaleita edesmenneestä mama-mallistosta, joten käykäähän käsiksi jos laadukkaat raskauden jälkeenkin toimivat äitiysvaatteet kiinnostaa.


Mukavaa viikonloppua!

11 kommenttia

 1. SAATTAEN VAIHDETTAVA

  Sori, oli pakko.

  VastaaPoista
 2. Sori, ei liity tähän postaukseen mut mitkä rattaat teillä onkaan nyt käytössä? Brion Ponyt? Saisko niistä postauksen :)?

  VastaaPoista
 3. ^^ Lukee tuolla taustalla :)

  VastaaPoista
 4. Tsekkaa junassa oleva teksti ekasta kuvasta. :D

  VastaaPoista
 5. joo, hokasin sen heti ku tulin nyt tänne. Mietin, et mulla on joku saattaen-sana väärin, et se pitää vaihtaa :D

  VastaaPoista
 6. haha, vai postaus brio ponyista? No pitää harkita. Meillä tosiaan on nyt käytössä naapureiden vanhat brio ponyt, jotka olen todennut ihan parhaiksi taaperorattaiksi. Ne on tooodella vanhat ja aika rämätkin, joten en tiedä onko niissä mitään postattavaa. Noi taustalla näkyvät rattaat ei oo meidän, eikä hieno leopardikassi ;)

  VastaaPoista
 7. nuo haalarit on kyllä kätevät. Löytyy meiltäkin :)

  VastaaPoista
 8. Tää ei liity nyt mitenkään aiheeseen, mutta tulin heti itkemään karman vääryyttä. Sain tänään kirjeen matkahuollolta, et mun viimein perille saapunut weledapaketti on lähetetty takaisin, en siis koskaan saanut siitä saapumisilmoitusta, ainoastaan tommosen kirjeen. Tää ei ole enää todellista. :D

  Ollaan muuten oltu samoihin aikoihin (eli vissiin saman päivän aikana) tuolla asemalla, olin kotimatkalla lapsosten kanssa Jyväskylästä vaihtamassa junaa :D

  VastaaPoista
 9. te oottekin valtakunnan virallinen nosh perhe :D mietin et tilaanko isommatkin ens kesäksi/seuraavaksi. hmmm...

  VastaaPoista
 10. Voi ei! Soita sinne matkahuoltoon, kun ei se oo reilua noin! Saavat lähettää ne takaisin!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images