HALUATKO TESTATA LUONNONKOSMETIIKKAA?

Monet varmaan tietävätkin, että saan aika paljon kosmetiikkaa testiin, jotta voisin jakaa parhaat palat kokeiluistani myös teille. Monet pur...

Monet varmaan tietävätkin, että saan aika paljon kosmetiikkaa testiin, jotta voisin jakaa parhaat palat kokeiluistani myös teille. Monet purkeista jää avaamatta, osa ei toimi ja tietyistä rasvoista ja muista tulee vakkarikamaa kaappiin. Olen harmitellut sitä, ettei yksi nainen ja yksi lapsi vain pysty pitkäjänteisesti testaamaan montaakaan tuotetta vuodessa, että niistä saisi hyvää kokonaisuuskuvaa. Eikä yhden naisen tai lapsen iho toimi samoin kuin kaikkien muiden naisten ja lapsien, välillä jopa hirvittää ylistää jotain juttua kun se voi lukijassa saada vaikka millaisen allergiareaktion aikaiseksi. Valittelin tätä aihetta talvella eräällä luonnonkosmetiikkaan keskittyvällä pr-toimistolla. Että kirjoittaisin ilomielin puhtaammasta kosmetiikasta mutta meiltä loppuu vartalosta neliömillimetrit, että kun sen testauksen saisi ulkoistettua niin kyllä mun näppis laulaisi.


Hetki sitten sainkin yhteyden oton samaisesta pr-toimistosta kiinnostaisiko mua kirjoittaa klassikko-luonnonkosmetiikkamerkki Weledan Calendula-sarjasta jos saisin ulkoistaa testauksen lukijoille. Jes, kyllä kiitos!  Kehäkukkaa sisältävä Weleda Baby Calendula on monille varmasti tuttu tuoteperhe, mikä on saanut uuden ihanan ulkoasun tässä kevään korvalla. Ja nyt mulla olisi tarjota teille seuraavanlainen setti testattavaksi.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Testipurkit ovat saksankielisin tekstein varustettuja sampleja, mutta ihan saman kokoisia mitä ne normaalistikin ovat. Testisatsissa on vartalovoide, kasvovoide sekä sinkki- eli vaippavoide.


Weledan sivuilla Calendula Baby-tuotesarjaa kuvaillaan näin:


"Weleda Baby on nimitys Weledan vauvojen ja lasten ihonhoitotuotteille, jotka perustuvat Kehäkukan (Calendula) ympärille. Sarjaan sisältyy monia tuotteita, jotka auttavat hoitamaan lasten herkkää ihoa. Weledan lastenhoitotuotteet sisältävät kehäkukkaa, joka on tunnettu ärtynyttä tai herkkää ihoa rauhoittavista ja parantavista ominaisuuksistaan. Mieto seesamiöljy ja manteliöljy sekä villarasva (lanoliini) auttavat ihoa säilyttämään sen luonnollisen suojavaipan. Nämä yhdessä auttavat ihoa säilyttämään lämpöä, joka on tärkeää ruumiinlämmön säännöstelyn kannalta.


Niin kuin muutkin Weledan ihonhoitotuotteet, myös Weleda Baby-sarjan tuotteet ovat dermatologisesti testattuja. Ennen markkinoille tuloa myös Weleda Baby-sarja on käynyt läpi useita käyttö- ja kestävyystestejä, jotka on suoritettu sekä aikuisilla että lapsilla. Hyväksyttyjen testien tulosten jälkeen kaikille tuotteille sallittiin merkintä ”Soveltuu herkälle iholle”."


Olisitko sinä ja lapsesi kiinnostuneita testaamaan Weleda Calendula-sarjaa ja vastaamaan n. kuukauden testijakson jälkeen muutamiin helppoihin kysymyksiin sarjan voiteista? Mulla olisi 7 testaussettiä ja haluaisin testaajiksi vähän erilaisia lapsia, ainakin vauvan, taaperon ja perheen missä ei ole käytetty luonnonkosmetiikkaa koskaan aikaisemmin. Jos joku herkkäihoisen lapsen vanhempi ilmottautuu, olisi sekin tosi jees. Ilmoittautumisaikaa on huomisen tiistain 7.4. loppuun saakka kommenttiboksiin. Nimimerkin lisäksi mukaan perustelu miksi sinua kiinnostaisi testata Weleca Calendulaa ja minkä ikäinen lapsi/lapsia sinulla on. Kyseessä ei ole kilpailu tai arvonta eikä testaajat ole automaattisesti ensimmäiset ilmottautuneet, valitsen perustelujen kautta testaajat ja ilmoitan heille meilillä viikon loppuun mennessä.


Huom. Testaaja sitoutuu raportoimaan voiteista muutaman helpon kysymyksen verran, there's not such thing as a free babylotion ;)

74 kommenttia

 1. Minä haluaisin osallistua testiryhmän ;) siis äiti ja vauva 8 kk ;)
  T. Sari

  VastaaPoista
 2. Joo ja unohdin tietysti perustelut kun niin innoissani olin... Olen itse tosi herkkäihoinen ja Vauva 8kk on ollut koko ajan kuivaihoinen.. En ole koskaan käyttänyt luonnonkosmetikkaa joten olisihan tuo jo aikakin kokeilla :) perheestä löytyy vauvan lisäksi kolme isompaa poikaa, erityisesti esiteinin ihon hoito on ajankohtainen asia...
  Olisi kiva tutustua uusiin tuotteisiin, ja varsinkin jos tuotteista löytyisi sellainen jota koko perhe voisi käyttää!
  Kevätterkuin, Sari

  VastaaPoista
 3. Minä ja tytär tahdottaisiin testata :) Tytär 8,5v. Tyttärellä on erittäin herkkä ja helposti ärtyvä atooppinen iho. Meillä on lääkärin määräämiä rasvoja (tavallisia perusvoiteita, kortisonia jne.) mutta mitään tälläistä ei olla kokeiltu. Olisi ihan mielenkiintoista nähdä miten iho reagoisi näihin testirasvoihin. Itsellä myös kuiva+ärtyisä iho, vaikkei ihan atopia kuitenkaan.

  VastaaPoista
 4. lapsi puuttuu... :(( parin vuoden päästä katellaa uudellee? :D

  VastaaPoista
 5. Me testattaisiin mielellään. Itse olen allergikko ja atopiaa meillä on koko perheellä, myös 1 v 10 kk -ikäisellä lapsella. Kortisonit ei kauheesti nappaa eikä niistä usein tunnu olevan mitään hyötyä, päinvastoin. Luonnonkosmetiikan suhteen on joutunut olemaan vähän varuillaan näin allergikkona, mutta olisi mielenkiintoista kokeilla.

  VastaaPoista
 6. Me voitais tuon 2v 2kk ikäisen poitsun kanssa olla halukkaita testaamaan näitä :) Poika on ns. normi-ihoinen, aika vähillä rasvoilla ollaan pärjätty, mutta tuntuu että normisinkkivoide ei oikein pure noihin vaippapunoituksiin. Itselläni on aika rasvoittuva iho, enkä ole vielä löytänyt voidetta, joka ei rasvoittaisi entisestään.
  Luonnonkosmetiikkaa ei meillä ole aloe vera-voidetta enempää näkynyt, vaikka kyllä luonnontuotteita kannatankin.

  VastaaPoista
 7. Minä ja minun kohta 2-vuotias poikani haluttaisiin testata. :) perusteena olisi se että olen aina ollut kiinnostunut luonnonkosmetiikasta mutta en vain jostain kumman syystä ole sitä vielä kokeillut.

  VastaaPoista
 8. Voiskohan meistä olla testiryhmään? Poika täyttää 11 kk pian. Hänellä on todettu atooppinen iho ja rasvaillaan Ceralan plus:lla aamuin illoin. Olen miettinyt, jos alkaisi kokeilla jotain luonnonmukaisempaa rasvaa, mutten ole saanut vielä aikaseksi.

  VastaaPoista
 9. Niin joo, ja itselläni on ällörasvoittuva iho kasvoissa, paikoitellen pintakuiva. Muuten kuivakka vartalossa. En ole löytänyt kasvoilleni sopivaa rasvaa vielä.

  VastaaPoista
 10. Mä osallistuisin mielelläni testaamiseen. Mulla on juuri vuoden täyttänyt pieni taaperoinen, jolla iho on muuten kunnossa paitsi ihon kuivuus vaivaa. Isältään perinyt atopiaan taipuvaisen ihon. Oon rasvaillut lähinnä apteekin perusrasvoilla, mutta poskien ja jalkojen iho on kuiva rasvailuista huolimatta. Tähän kaivattaisiin apua ja calendula vaikuttaa todellakin testaamisen arvoiselta!

  Oma ihoni onkin sitten ongelmaisempi. Mulla on ollut teini-iästä asti todella huono iho. Epäpuhtauksia, kipeitä paukamia ja finnejä. Oon kokeillut apteekin tuotteita, reseptilääkkeitä/-voiteita, markettikamaa, kosmentologia ja muita kikka kolmosia. Ainut millä iho on pysynyt jotenkin kunnossa oli raskausaika ja silloin kun söin e-pillereitä. E-pillereitä en halua enää syödä tässä elämässä ja raskaanakaan ei voi olla kokoaikaa :)
  Ihoni on todella pintakuiva, joten suurin osa tehokkaista hoitotuotteista on liian kovia mun hipiälle. Tämä asia ajaa mut välillä epätoivon partaalle. Ärsyttää olla aina se huono-ihoinen Hanna!

  Miehen atopiataipumuksen tuolla jo mainitsinkin. Eli isikin sais tesata jos me päästään mukaan :)

  VastaaPoista
 11. Meiltä löytyy juuri kaksi vuotta täyttänyt taapero, jolla hyvä iho mutta talvisin vähän kuivahko. Ei siis mitään atopioita eikä allergioita. Perusvoiteella ollaan pärjätty tähän saakka. Lisäksi masussa odottaa syntymistään vauva, jonka laskettu aika juuri tänään. Vaippakansaa ja luonnonkosmetiikan koekaniineja on siis luvassa kaksin verroin. Itse käytän jonkun verran luonnonkosmetiikkaa, mutta lapselle en ole ostanut aiemmin. Nyt olisi hyvä sauma siirtyä luonnonkosmetiikkaan myös lasten osalta.

  VastaaPoista
 12. Näille olisi kyllä huutava tarve meillä. Tytöllä 1,5 v löytyy kunnon atooppinen iho johon on kokeiltu lukemattomat antibiootit, reseptitabletit ja voitet, apteekin voiteet ja luontaistuotteita. En jaksa enää hengailla apteekissa etsien uutta voidetta, saati syöttää myrkkyjä pikkulapselle. Löytyisipä apu näistä :-)

  VastaaPoista
 13. Moro! Mä testaisin mielellään noita juttuja itelle ja 6kk ikäselle poitsulle, joka näyttäis perivän isän atooppisen ihon. Tällä hetkellä rasvataan pojan ihoa kerran päivässä. Ei siis oo mitenkään pahasti kuiva, joitakin karheempia läiskiä ja välillä punottaa vähän posket. Kiinteitten sössöjen syönti on hyvässä vauhissa ja osa poskien punotuksesta mä epäilen johtuvan uusista ruuista.
  Mut en siis oo juurikaan ostellu mitään luonnon kosmetiikkaa, ois kiva kuitenkin testata! :)

  VastaaPoista
 14. Lisäyksenä vielä, että olen itsekin aivan normaalin allergiattoman ihon omaava äiti. Weledan tuotteisiin en ole koskaan tutustunut, ja siksipä tämä testauskampanja kuulostaakin todella mielenkiintoiselta ja juuri meille sopivalta.

  VastaaPoista
 15. Hei!
  Mekin oltaisiin innokkaita testaajia. Olen ikava kylla konkari ihonhoidossa, itsellani on ollut vaikea atopia. Kaikkea sairaalahoidoista lahtien kokeiltu. Nyt ihoni ollut vuosia hyva ja raskauden jalkeen atopiaa ei enaa juuri muista. Kaytan nykyaan lahes pelkastaan luonnonkosmetiikkaa.
  Lapsikoekappaleita olisi kaksi: 13kk vanhat identtiset typykat. Heidan ihonsa ovat hyvat, hiukan kuivat. Typyt ovat kayttaneet luonnonkosmetiikkaa sen mita tarvinneet.

  VastaaPoista
 16. Me haluttais testata! Olen suunnitellut siirtyväni käyttämään luonnonkosmetiikkaa, mutta olen vähän eksyksissä tuoteviidakossa. Haahuilen kauppojen sivuilla, mutta en oikein tiedä mistä aloittaa.. Molemmat lapset ovat herkkähipiäisiä kuten vanhempansa. Tyttärellä(3,5v) on kuiva iho, etenkin jaloista. Poika(1v) omistaa ärsyyntyvän ihon, ja nyt jännään palaako yhtä herkästi kuin äitinsä. Ja perheen isikin on aika karhea!

  VastaaPoista
 17. Myös poitsun isosisko 2,5v vois päästä testiin mukaan, hänellä vaan atooppinen ihottuma on pahempi ja aamuin illoin rasvataan reilusti apobasella.

  VastaaPoista
 18. Judit voisi testata, minä vastaisin kysymyksiin ;)

  VastaaPoista
 19. Mielellämme testaisimme. Meillä 3 lasta 4 v, 2 v ja 2 kk. Vanhimmalla on atooppinen iho, samoin minulla itselläni. En ole koskaan käyttänyt luonnon kosmetiikkaa. Ystäväni kertoi siitä minulle kerran ja innostuin asiasta, mutta en ole ehtinyt ottamaan selvää tuotteista sen enempää, joten asia jäi vain ajatuspohjalle. Jospa se nyt saisi uutta innostusta ja aikaa. :)

  VastaaPoista
 20. Me haluttais kans mukaan! Eli porukkaan kuuluu 1,5 v miekkonen jolla ihan ok iho, vähän kuivuu posket ja punottaa pylly välillä. Sitten olis 7v tytteli jolla kuiva kutiseva ja helposti ärtyvä iho. Tähän saakka käytetty lähinnä apteekin kamaa, mutta esim. Shampoo ja hoitoaine vaihdettiin nyt ekan kerran luonnonkosmetiikkaan ja päänahka rauhoittui heti.
  Itselläni pintakuiva iho jota rasvailen vähän fiilisten mukaan, talvella enemmän. Olen tosi tarkka lähinnä siitä että rasva ei saa jättää ihoa rasvaiseksi, varsinkin nyt loppuraskauden aikana kun muutenkin tuntuu että on koko ajan kuuma. Ja testiporukkaan liittyy siis muutaman viikon kuluttua myös vauva...

  VastaaPoista
 21. Poika vois osallistua. Ollaan käytetty ainostaan tavallisia rasvoja. Ei siis luonnonkosmetiikkaa. Iho ongelmia on ollut vähän. Nyt molemmissa säärissä on kuivat läntit. En tiedä mistä tullut.pojan isällä on iho-ongelmia kasvoissa ja päänahassa.

  VastaaPoista
 22. Hei! Täällä olis Eero 11kk, jolle emme ole koskaan vielä käyttäneet mitään pesuaineita eikä voiteita ihoon, paitsi muutaman kerran sinkkiä pyllylle ja se on juuri nimenomaan tuota Weledan Calendula-sarjaa. Saimme sen vaarilta lahjaksi. Eero on siis todella naturelli ja terveihoinen napero. Ruokakin on tähän mennessä ollut pelkkää luomua, eikä edes rokotuksia ole vielä otettu. Saa nähdä mitä kesä tuo tullessaan, kun iho altistuu luonnonvesille, auringolle, tuulelle ja muille ärsykkeille ensimmäistä kertaa? Olisimme innokkaita testaamaan noita muitakin tuotteita kuin tuota jo käytössämme ollutta sinkkiä. Nämä tuotteet kiinnostavat meitä ihan oikeasti ja ehkä tulemme kokeilemaan niitä joka tapauksessa joskus.

  VastaaPoista
 23. Hei meillä on molemmilla pojilla nää ollut vauvasta saakka käytössä ja olen tykännyt! En siis ilmoittaudu mukaan, mutta suosittelen :) !

  VastaaPoista
 24. Minä! Ja tietty mun kohta vuoden vanha poika. Vauvvalla karheat posket ja kuivia laikkuja siellä täällä, sekä punoituksia vaippa alueella. Itse olen kasvoilta todellinen ongelma tapaus. Leuan ongelmien perusteella elän ikuista teini-ikää :D Kroppakin kummasti korppuuntuu oli talvi tai kesä..pfff.
  Luonnon kosmetiikka kiinnostaa, mutta oikeaa tuotetta ei ole vielä löytynyt. Sekä finanssi puoli ei tue aktiivista etsintää valitettavasti. Olisi siis aivan mahtavaa tutustua näihin tuotteisiin tällä tavoin :) Weledaa en ole vielä kokeillut!

  VastaaPoista
 25. Luonnonkosmetiikasta ei ole juurikaan kokemusta ja mielelläni tulisin testaajaksi reilun vuoden ikäisen naperoni kanssa. Ihoni muistuttaa hiekkapaperia ja on kuiva ja kireä. Lapsen iho on pääsääntöisesti hyväkuntoinen, mutta vaippaihottuma kiusaa välillä :( Olisipa mukava päästä testiporukkaan, luonnonkosmetiikka kiinnostaa, mutta laiskuuttani olen pitäytynyt samoissa purkeissa ja purnukoissa jo monta vuotta, vaikka muuten olen tarkka kulutusvalinnoiltani.

  VastaaPoista
 26. Muakin nuo voiteet kiinnostais. Mulla on perushyvä iho, mut pojalla (4 vee toukokuussa) on herkästi kuivuva ja punotvakin iho. Talvisin hänellä on ns talvijalka eli jalkapohjat halkeilevat kuivuttaan rasvaamisesta huolimatta. Myös taipeet ja säärien iho kaipaavt rasvaa säännöllisesti. Ollaan kokeiltu eri vaihtoehtoja, muttei vielä löydetty mitään erikoisen hyvää rasvaa/toimivaa ratkaisua.

  VastaaPoista
 27. Täällä testiryhmään ilmoittautuisi äiti ja tyttö 1v 3kk.

  Itse olen päättänyt siirtyä luonnonkosmetiikkaan sitä mukaa kun eteen tulee hyvä tuote ja vanha tuote loppuu. Ongelmaksi muodostuu tietenkin se, että en oikein saa tuntumaa luonnonkosmetiikkaan ilman aikaisempaa kokemusta ja suositteluja ystäviltä- en tiedä mitä kokeilla. Luonnonkosmetiikkaan siirtymiseen minulla on yksi syy yli muiden: ihoni on kuiva, kirvelevä, arka. Yleensä joudun etsimään rasvoja monen monta kuukautta ennen sopivan löytymistä. Tällä hetkellä käytössä on ainoastaan apteekin perusrasvat.

  Tyttärelläni on todettu atooppinen ihottuma, jota hoidamme aamuin illoin rasvaamalla sekä ärhäkköinä aikoina kortisonivoiteella. Sinkkivoiteena meille on sopinut vain yksi vaihtoehto ja esimerkiksi ilmaisnäytteenä sairaalassa saadut lukuisat sinkkivoiteet on vain pahentanut vaippaihottumaa. Tämän nykyisen merkin (seba med) tuotanto lopetetaan ja kun jemmaamami 3 tuubia on loppu, on minun pakko löytää tyttärelleni uusi sinkkivoide. Useammat on jo pois pelistä.

  Olipa pitkä sepostus, mutta pääpointit tuli varmaan esiin =)

  VastaaPoista
 28. Minäkin voisin ilmoittautua mukaan,
  Meillä on tuota atoppista allergiaihoista 1,6kk kundia rasvailtu nyt vaikka millaisilla voiteilla viimeiset 1,5-vuotta ja nyt vihdoin on löydetty sille hyvä perusvoide, mutta pyllyn iho sillä edelleen menee rikki ja siihen ei tunnu auttavan mikään, ei edes kortisoni. Pojalle siis peppurasvaa tarvittaisiin. Minä itse se taas kärsin kuivasta ihosta vaikka poikaa rasvailenkin. No ei kai sitä ihan kaikkea voi muistaa :) eiköhän nuo rasvat saisi minut muistamaan tämän omankin nahkani, kun kerran arvostellakin pitää ja sitä kautta jäisi oikein tavaksi. Nythän sille joustavalle ja terveelle iholle olisi käyttöä kun olen painoakin pudotellut niin pitäisi saada nahka pysymään painon pudotuksessa mukana ja tervettä ihoa olisi sitten bikinikunnossa ilo esitellä kesällä :)

  VastaaPoista
 29. Niin ja luonnonkosmetiikasta tällä hetkellä on ollut käytössä dödö muutaman kuukauden. Muita en ole vielä kokeilut. Ja jos testiryhmään pääsen, niin lupaan saada myös miehen kokeilemaan (hänellä niin ikään kuiva ja atooppinen iho).

  VastaaPoista
 30. Olispa kiva päästä testaamaan! En ole ikinä kokeillut luonnonkosmetiikkaa. Itsellä on melko kuiva ja herkkä iho. Pojilla (kohta 3v ja kohta 3kk) vaippa-alueen ongelmaa ja esikoisella vielä lievästi atooppinen iho. Eteniin vuodenaikojen vaihtuessa ongelmat pahenee sekä itsellä että esikoisella.

  VastaaPoista
 31. Innokas testaajaporukka ilmoittautuu!

  Pojat 7kk ja 6v sekä nelikymppinen äiti, joka on viimeisen 2kk:n aikana päivittänyt omat ihonhoitotuotteensa luonnonkosmetiikan tuotteisiin ja täysin hurahtanut niihin, joten mielelläni haluaisin pojillenikin löytää hyvät tuotteet! Weleda on merkkinä tuttu, mutta testattavat tuotteet eivät.

  Pienemmällä pukkaa hampaita ja kuolan määrä on aivan mahdoton. Ilmeisesti tästä johtuen rintaan ja kaulaan on ilmestynyt punoittavaa ryyhelmää (hikinäppylän tyyppistä) ;( olen pari kertaa kokeillut Mitosyl-voidetta, mutta en tiedä vielä auttaako se. Muuten pikkuisen ihon on ollut ok.

  Isommalla säärissä kuivaa ihoa jota satunnaisesti rasvattu apteekin perusvoiteilla.

  Olemme perustervettä sakkia, jota kiinnostaisi hoitaa ihoaan paremmin - näin vanhemmalla iällä sitä ikävä kyllä näkee leväperäisten ihonhoitorutiinien tuloksen;/ raportoin mielelläni kokemuksistamme!

  VastaaPoista
 32. Me oltais myös kiinnostuneita. Luonnonkosmetiikasta ei ole aikaisempaa kokemusta. Isällä on atooppinen iho ja rasvailee päätänsä säännöllisesti, äidillä vähän lievempi, lähinnä käsissä ja kasvoissa, isosiskolle 6v ilmestyy kuivia alueita sinne tänne. Vauvalla (melkein 4kk) taitaa olla sama ongelma, ja varsinkin vaippaihottuman kanssa taistellaan tällä hetkellä. Olisi ihan mahtavaa (ja helpottavaa) löytää koko perheelle sopivat tuotteet.

  VastaaPoista
 33. Moikka, täällä olisi äiti, taapero 1,5v ja vauva 4kk ilmoittautumassa testaajiksi! Kaikilla tosi kuiva iho, esikolla pahiten posket (ainakin talvisin,käytössä oli calendula pakkasvoide) ja vauvan iho kauttaaltaan todella kuiva (abobase joka päiväsessä käytössä). Itse käytän madaran kasvojen hoito sarjaa, myös weleda ja lavera on olleet testissä. Madara tehoo luonnonmukaisuudesta huolimatta, mun finniseen naamaan ihan loistavasti
  Me ollaan niiiin mukana! ;)

  VastaaPoista
 34. Testaaminen kiinnostaisi kyllä. Meidän vauva tosin syntyy vasta kesällä. Tällä hetkellä testaukseen valmiina olisi kuiva äiti, rasvainen isä, atooppinen 7v, ja nomaalihkot 5 ja 3v. Ja testaaminen kiinnostaa aina! Etenkin luomu ja luonnonmukainen.

  VastaaPoista
 35. Me oltaisiin kiinnostuneita, totta kai. Ja ihan itsekkäistä syistä, koska P (1 v 2 kk) ja O (3 v) on molemmat omituisten iho-oireidensa takia Allergiasairaalan asiakkaita - ihot onneksi kestävät kaikenlaisia mönjiä hyvin, mutta olisi ihan huippua jos pojat ei näyttäisi dalmatialaisilta kun kesä alkaa. Äidillä sen sijaan on vähän kuiva mutta muuten hyvä iho, mille tykkään läiskiä milloin mitäkin rasvaa. Nyt on myös tilaisuus käännyttää luonnonkosmetiikkaa hörhöilynä pitävä perusmerkkien suosija. :)

  VastaaPoista
 36. Uusia juttuja olisi kiva päästä testaamaan.

  Pojalla (3 v.) todettu atooppinen iho, joka tällä hetkellä ihmeen hyvässä kunnossa muutamaa ihmeellistä ikuisuus rupea lukuunottamatta. Tyttö (kohta 2 v.) on selästä ja käsistä kun santapaeria, posket kuivat korput ja kun mahaa ei saada kuntoon nii joka toiset kakat polttaa pyllyn tosi huonoon kuntoon, eilen meni iho meni niin rikki että tuli verta :( Kaikki tällä hetkellä käytössä olevat rasvat ja sinkkivoiteet itkettää kun niitä laittaa rikkinäiselle iholle.

  Olisi siis kiva kokeilla auttaisiko luonnonkosmetiikka ipanoiden vaivoihin, eikä se varmaan haittaa jos itsellekin sitä vähän sipaisee kun muita rasvatessa oma iho aina unohtuu.

  VastaaPoista
 37. 12kk poikani tulisi mielellään mukaan testaajaksi. Hänellä tulee pakaroihin ja sääriin vähän väliä ihottumaa, johon olen käyttänyt perusvoiteita ja bepantenia sekä kookosöljyä. Luonnonkosmetiikkaa en ole testannut hänelle. Tässä olisi oiva tilaisuus nähdä purisiko Weledan tuotteet hänen ihottumaansa.

  VastaaPoista
 38. Minäkin ilmoittaudun halukkaaksi
  - Oma iho: herkkä, kuivahko, pohjoismainen, punoittava.
  - Vatsassa potkii vielä pari kuukautta bebe joka on kyllä muuttanut mun ihoa näin raskausaikana. Myös vatsanahka paukkuu ja tarvitsee hellää hoivaa
  - Esikoispoika 2 vuotta, tavallinen suomalaislapsen iho, ei mikään ongelmainen, mutta herkkä.

  Weleda on tuttu merkki ja olen kyllä tykännyt kovasti niistä muutamita tuotteista, joita mulla on ollut. Toivottavasti valitset meidän perheen testiryhmään :)

  VastaaPoista
 39. Mekin halutaan mukaan! Jos me pääsemme mukaan, niin lyöt kaksi kärpästä yhdellä iskulla. :) Meillä on nimittäin kaksi lasta, joista toinen (4,5 v) ei juuri ole rasvoja tarvinnut. Hänellä on aina ollut todella hyvä iho, rasvojen käyttö on satunnaista. Sen sijaan toisella (2 v 4 kk) on herkkä iho - hänelle olemme kokeilleet kaikenmaailman tuotteita, mutta ei vielä näitä tai muutakaan luonnonkosmetiikkaa.

  Lisäksi lupaan raportoida kokemuksista juuri niin laveasti tai suppeasti kuin halutaan. Olemme aikanaan asuneet Saksassa, joten raportointi onnistuu myös saksaksi. ;)

  VastaaPoista
 40. No hei haluan!

  Testiryhmästä löytyisi lasta vauvasta teiniin! Koska saa aloittaa testaamisen :P

  Mua kiinnostaisi testata Weledaa siksi että olen itse käyttänyt heidän tuotteitaan mutta lapsille en. Meidän koululaisille on ihan tarpeeksi haasteellista saada aurinkovoidetta laitettua mutta tässä keväällä/kesällä huomaa että heidänkin iho tarvitsisi kosteutusta. Katupöly, hiekkakentän pöly ym. kuivattaa ihoa sekä se että pesulla on käytävä joka ilta. 10-vuotias on kuiviin jalkoihinsa nyt omatoimisesti käynyt sutimassa kosteusvoidetta koska ne ovat välillä niin kuivat että kirveltää.

  Meidän 12-vuotias on ihan normaali-ihoinen, 10v on aikanaan saanut atopia-diagnoosin ja puolivuotiaalla nyt on sellainen vauvan nahka kuin vauvoilla on. Välillä lehahtelee ja tarvii rasvata.

  VastaaPoista
 41. Meillä tyttö 10,5kk ja testaisimme mielellämme Weledaa. Ennen ei olla luonnonkosmetiikkaa juurikaan käytetty (kaupassa ko. purkkeja kyllä hiplattu), mutta mielellään kokeiltaisiin, kun tyttö nyt pakkasten hellitettyä yhtäkkiä (!) kehitti jostain tosi kuivan ihon itselleen. Koko talvi mentiin ihanan helppohoitoisella iholla ja nyt kesän kynnyksellä kaverilla onkin yhtäkkiä krokotiili-iho jaloissa ja pepussa. Leukakin on rohtuneen näkoinen, johtuen jatkuvasta kuolaamisesta ja pärisemisestä. :)

  VastaaPoista
 42. Mekin olisimme kiinnostuneita. :) Meillä pojat ovat 2- ja 4-vuotiaita. Nuorempi on moniallerginen, isommalla allergiat ovat melkein kokonaan helpottaneet. Atooppinen ja kuiva iho löytyy molemmilta ja rasvaus on osa aamu- ja iltarutiineja. Myös itse kärsin kuivasta ihosta. Tähän saakka ollaan käytetty apteekin voiteita, joten olisi mielenkiintoista nähdä kävisikö luonnonkosmetiikka allergisillekin. Kesäisin ollaan yleensä pystytty vähentämään tai lopettamaan rasvaus kokonaan, joten luonnonkosmetiikan voiteet voisivat ehkä ollakin sopivia kesätuotteita. Olen itse joskus kokeillut jotakin Weledan tuotetta (ja se oli kyllä hyvä...), mutta (liian) vähäiseksi on luonnonkosmetiikan testaus jäänyt. Jospa nyt tulisi siihen mahdollisuus. :)

  VastaaPoista
 43. Meidän poppoo ilmoittautuu vapaaehtoiseksi! Tyttärellä (5 kk) on normaali hyvä iho, ja hän on sikäli kosmetiikan suhteen koskematonta maaperää, ettei hänen ihonsa ole vielä koskaan kohdannut mitään muita tuotteita kuin vettä. :) Kuitenkin on allergiataustaa, joten haluaisin tarkkaan valita, mitä tuotteita hänellä alan käyttää. Iho on toistaiseksi pysynyt hyvässä kunnossa, mutta nyt hampaiden teon (tänään tuli eka hammas!) ja jättikuolaamisen myötä iho on vähän ärtynyt sieltä mihin kuola leviää - ja sehän leviää.
  Ehkä purtiloja saisi lainata myös äiti (29 v), joka varsinkin ennen käytti luonnonkosmetiikkaa, mutta nyt vauva-arjen suoraviivaistamiseksi on jämähtänyt markettituotteisiin, kuten Pirkka-putsariin ja äitiyspakkauksesta saatuun (kai vauvalle tarkoitettuun) perusvoiteeseen.

  VastaaPoista
 44. Voi, meitäkin kiinnostaa! Poikani on nyt 1v 3kk. Itse olen kovasti kuiva-ihoinen ja toistaiseksi poikani on säästynyt siltä vaivalta ajoittaista reisien ja poskien kuivumista lukuunottamatta. Suurin syy miksi haluaisin mukaan on se, että olen menettänyt uskoni luonnonkosmetiikkaan huonon ensikokeilun jälkeen. Tilasin innoissani kokeiluun Raw Gaian For her babies-voidetta, joka aiheutti pojalleni niin hirveät oireet, että jouduin antamaan voiteen eteenpäin. Tuon jälkeen olemme pysytelleet tasan yhdessä hyväksi havaitussa voiteessa. Itse käytän aika-ajoin Weledan Skin foodia käsissä, tosin vain öisin kun on niin tuhtia tavaraa. Haluaisin ehdottomasti nähdä onko muita sarjoja jotka sopisivat myös minun pojalleni, sillä jäihän ensikokeilultamne myös mahdollisuus siihen, että ko. voiteessa oli jotain meidän miestä allergisoivaa, ehkä.
  Tässä siis meidän perustelut, toivottavasti päästään mukaan :)

  VastaaPoista
 45. Äiti (koht kolkyt ;)) ja tytär 1 v 9 kk. Minulla on todella kuiva iho, mutta naamassa silti ajoittain näppyjä kuin milläkin teinitytöllä. Tyttärellä kuiva iho ja juurikin vaippa-alueella helposti ärtyvä. Luonnonkosmetiikkaa ollaan testattu muutamassa tuotteessa, toivottavasti tulevaisuudessa enemmänkin. Ongelma on monesti se, etten kertakaikkiaan halua ostaa (erityisesti nyt hoitovapaalla) kalliita luonnonkosmetiikkapurkkeja, kun kotona huomaan että ne haisevat niin pahasti, etten pysty niitä käyttämään. Mutta markettikamojen sisällysluettelot kauhistuttavat, joten haju vastaan sisältö... Tosi mielellään testattais näitä tuotteita. :)

  VastaaPoista
 46. Heissan, täällä sydän innosta läpättäen kirjoitta neljälapsisen pesueen äiti. Olisi aivan mahtavaa ja piristävääkin päästä testaamaan Weledan tuotteita mukuloille (ja myös perheen aikuisille:) Weledan tuotteita en ole koskaan kokeillut, kosolti hyvää roppakaupalla lukenut. Luonnonkosmetiikkaa olen itse kokeillut kerran. Muksujen ihot eivät vielä kertaakaan.

  Kaksi nuorimmaistamme saavat itikanpuremistakin aivan järisyttäviä paukamia ja toinen typyistämme on kärsinyt useista nokkosrokoista. Pikku pampuloiden ihot ovat kovin herkät ja ainoa mitä olemme mukuloiden ihoon käyttäneet on apteekista löytyvä salvaa nimeltä Pantyson. Ja sitäkin täsmäiskuna juurikin itikan aiheuttamille kuumailmapallon kokoisille pateille ja nokkosrokon aiheuttamiin kutinoihin.

  Tämä testirupeama olisi suoranainen täsmäisku meille jo siitäkin syystä, että luonnonkosmetiikka on kovati tapetilla ja omakin vaisto on alkanut kallistua tahtotilaan kokeilla luonnontuotteita. Pienimmät typyliinimme ovat 6-ja 8-vuotiaita. :)

  VastaaPoista
 47. Samoin, kokeilisin mielelläni! Pojalla on atooppinen iho ja luonnonkosmetiikka kuulostaisi ihanalta vaihtoehdolta pitää iho kunnossa.

  Meillä ei ole käytetty Weledaa aiemmin, enkä luonnonkosmetiikkaa vaikka sisäiselle minälleni se kuulostaakin juuri sopivasti ekolta! ;)

  VastaaPoista
 48. Hei! Olemme 6-vuotiiaan pojan kanssa herkkäihoisia atoopikkoja ja hajusteyliherkkiä. Rasvaus on päivittäistä ja ei aina niin kivaa. Kivan väriset purtelot voisivat tuoda asiaan uutta intoa. Lähtisin siis tosi miellläni kokeilemaan näitä tuotteita. Voisin koittaa saada myös nyrpeästi kaikkiin rasvoihin suhtautuvan miehen mukaan testiryhmään.

  VastaaPoista
 49. täällä testaajiksi haluaviksi ilmoittautuu äiti ja poika 4,5v. pojalla astmaatikon atooppistyyppinen iho, joka ärtyy helposti ja itsellä iho "kuoriutuu" kämmenistä kuivuutensa vuoksi. läträän töissäni käsidesillä, mikä ei aina tee kovin hyvää iholle. läträtty on kaikenlaisten perusvoiteiden kanssa, ja ainakaan tähän omaan käsiongelmaani ei ole apua niistä ollut. ikinä ei ole mitään luonnonkosmetiikkaa testattu, ja avoimin mielin kovin mieluusti lähdettäisi testiin mukaan.

  VastaaPoista
 50. Äh, mulle tuli lannistuminen näitä kommentteja lukiessa :D
  ilmoittaudun nyt silti rohkeasti mukaan, neljän hengen kompaktilla testiryhmällämme. Mukana tietysti allekirjoittanut, jonka atopia on raskauksien ja iän myötä vähän parantunut, joten "uskaltaisin" viimein taas testata jotain muutkin kuin hyviksi toteamini apteekin tuotteita (muistan ikuisesti sen traumatisoivan tunteen, kun hippipäissäni nuoruuden innolla päätin jättää kortosonit ja muut mömmöt apteekkiin ja rasvata itseäni bodyshopin tuotteilla. Sain ihotulehduksen jonka hoitoon tarvittiin kaksi antibioottikuuria, suun kautta nautittavaa kortisonia ja kaupan päälle tuli ankara puhuttelu ihotautilääkäriltä, on sen jälkeen nää luonnonmukaiset kosmetiikat ikäänkuin jääneet ostamatta...). Vauvalla on ikää nyt 4kk, sinkkivoidetta käytetään vaippa-alueelle satunnaisesti ja jalkoja+käsiä rasvataan päivittäin, kuivahko iho on siis saatu perintönä. Lisäksi esikoinen (7v) tarvitsee kesäkautena rasvaa iltaisin käsiin ja jalkoihin, sillä ulkona juokseminen avojaloin ja hiekassa möyriminen ja jatkuva saippuapesu tuntuvat kuivattavan muuten erinomaisella iholla varustetun lapsen kantapäät ja kämmenet. Mies kärsii myös sormien ja kantapäiden kuivumisesta, hän tosin luottaa edelleen bodyshopin hamppurasvaan, mutta ihan mielelläni esittelisin vaihtoehdon sille tökötille (se haju, ei jestas).

  VastaaPoista
 51. Meillä 10 kk vauvalla ei ole luonnonkosmetiikkaa ikinä kokeiltu. Iho on useamman lääkärin mukaan atopiaan taipuvainen, varsinkin posket ovat tosi kuivat! Vaippa-alueella on ollut pahaakin ihottumaa.

  Voitaisiin mielellään noita testata, josko niistä apua löytyisi :)

  VastaaPoista
 52. Täällä olisi taas yksi innokas parvaljakko ilmoittautumassa. Äiti 28v. ja poika 7v., vartalon iho molemmilla suht normaali, välillä kuivuuteen taipuva ja äidillä kasvoissa rasvoittuva sekaiho. Lapsella välillä ilmestyy jalkoihin ja pyllyn puolelle tosi kuivia kohtia, joihin ei ole löydetty oikein kunnon rasvaa. Ei ole mukava katsoa vierestä kun toinen kuoputtelee ihonsa välillä naarmuille asti.

  Luonnonkosmetiikasta on lähinnä haaveiltu sen usein korkeahkon hinnan takia, siksi olisikin kiva testata ensin näin, että uskaltaako sitä itselle ostaa. Muuten tykkään hippeillä kyllä, missä vaan opiskelijabudjetti sen sallii!

  (ps. Sulla on hyvä blogi, jota seuraa mielellään, vaikka lapsillamme on ikäeroa se melkein kuusi vuotta. :) Jatka samaan malliin!)

  VastaaPoista
 53. Hei,haluisin mielelläni mukaan testiryhmään! Olen 28 vuotias sekaihoinen ja en ole ennen kokeillut luonnonkosmetiikkaa.meillä on 6 viikkoinen pikku tyttö jonka ihoa kehutaan neuvolassa :) tällä hetkellä käytämme ainun ja liberon rasvoja ja öljyjä.kokeilisin mieluusti luonnonkosmetiikkaa ja olenkin miettinyt mistä aloittaisin :) olen kosmetiikan suurkuluttaja ja kaapit on täynnä pulloja ja puteleita,joskin pikku vauvan arjessa vain tärkeimmät ovat käytössä.

  VastaaPoista
 54. Vaaleanpunaisia unelmia7. toukokuuta 2013 klo 14.35

  Olisin kiinnostunut testaamaan tuotteita :)
  Äiti ja tyttö 1vkohta 2kk, kummallakin kuiva (atooppinen) iho ja luonnonkosmetiikkaa ei olla aiemmin kokeiltu. Tällä hetkellä apteekin rasvat kosteuttaa ja hakusessa jokin sopiva aurinkovoide? Jos tunnumme sopivilta koekaniineilta niin laittele s.postia. Mukavaa kevättä! :)

  VastaaPoista
 55. Hei,

  Minulla on kaksi testaajaehdokasta:

  1) Yksivuotias poika, jolla on äitinsä atooppinen ja kuivuuteen taipuvainen iho. Ihottumaa ja kuivuutta ilmenee erityisesti hiuspohjassa ja kasvoissa.

  2) Seitsemänvuotias terveihoinen poika, jolla paksu tukka ja pesuntarve kovan vauhdin ja ulkotouhujen takia jatkuva.

  Olisi ihana päästä testaamaan luonnonkosmetiikkaa, se kun on ennestään jäänyt liian vähälle käytölle. Saattaisipa noista omakin herkkisiho tykätä.

  *fingers crossed*

  P.s. Kiitos vielä kivasta blogistasi!

  VastaaPoista
 56. Yksi luonnonkosmetiikasta hiljattain innostunut äippä ja sen poika 1v9kk ilmoittautuu halukkaiksi testaamaan tuotteita! Itselle on löytynyt luomuna vasta kiva shampoo, mutta pojalle en ole uskaltanut kokeilla vielä mitään. Poika on moniallergikko, jolla on herkkä ja atooppinen iho, jota rasvataan hullunlailla aamuin illoin apteekin voiteilla. Itse olen 7kk raskaana ja hormoonihöyryinen ihoni reagoi näpyillä, punoituksella tai nokkosihottumalla lähes kaikkiin normaalisti käyttämiini voiteisiin. Ehkä nämä toimisivat sekä äipälle, että poikaselle?!

  VastaaPoista
 57. Meillä voisi kokeilla 1 v 5 kk taapero, jolla peppu punoittaa helposti jo märän vaipan vuoksi. Muutoin nappulalla on hieman kuivuuteen taipuvainen iho ja ruoka-aineallergioita. Myös 3,5-vuotiasta rasvaillaan välillä, kun valittaa kutinaa. Samaiset ruoka-aineongelmat hänellä myös.

  Myös äiti voisi testata. Ikää yli 30 vuotta ja anti-age -tuotteet aiheuttavat armotta teiniaknen. Ei siis mitään elvyttävää tälle sekaiholle, pidän alkavat ryppyni... Myös kosmetiikkatuotteista olen saanut reaktioita aikaiseksi, niin normista kuin luonnonversioistakin.

  VastaaPoista
 58. Olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa nyt noin 8kuukauden ajan mutta en ole vieläkään löytänyt riittävän hyvää kasvovoidetta. Olen todella herkkäihoinen ja tahtoisin päästä testaamaan Weledan tuotteita! Vartalovoiteita en ole vielä kerennyt etsimäänkään vaan käytössä on jokin apteekin perusvoide.. Minulla on kaksi lasta (3- ja 4-v) joilla on paikoin kuiva iho, nuoremalla jopa atopiaa, ja minun tavoin heilläkin on herkkä iho. Mieheni on punapigmenttinen ja herkkäihoinen hänkin :) olisimme tosi iloisia jos pääsisimme tuotteita testaamaan ja löytäisin vihdoinkin hyvän tuotesarjan!!!:)

  VastaaPoista
 59. Täältä ilmoittautuu mukaanhaluavaksi vähän päälle kolmikymppinen äiti 2-vuotiaan ja kolmen kuukauden ikäisen poikansa kera. Minulla on itselläni diagnosoitu aikoinaan atoopinen iho, ja valitettavasti myös esikoinen näyttää perineen sen. Jatkuvasti rasvaillaan. Vauvan iho ei ole kuivuuden merkkejä osoittanut vielä, mutta ennaltaehkäisy olisi hänen tapauksessaan kova sana. Luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostaa kovasti. Tuosta sarjasta kuitenkin on vain yksi tuote on tuttu entuudestaan, joten olisi todella mielenkiintoista päästä niitä testailemaan.

  Meidät kannattaa valita silläkin mukaan, että olen luotettava, kynä pysyy kädessä (tai näppis sormien alla, miten vain ;) ja kykenen pitämään lupauksistani sekä deadlineista kiinni. Siispä jäämme odottelemaan ja toivomaan yhteydenottoasi.

  VastaaPoista
 60. Me halutaan mukaan! Minä ja kuivaihoinen 16kk:n ikäinen neiti. Omasta ihostani en ole ollut enkä ole edelleenkään niin kovin tarkka, mutta lapsen iholle en halua läiskiä yhtään mitään haitallista... Siksi! :)

  VastaaPoista
 61. Oltaisiin myöskin halukkaita testiryhmään :) tyttö 5,5 v. On kuivaihoinen, atooppiseen ihottumaankin taipuvainen. Tällä hetkellä otsassa on kuiva läiskä, mihin näitä olisi kiva päästä kokeilemaan. Iho on herkähkö, veden kanssa läträtessä alkaa punoitus ja kutina, kuin myös äidillä. Poika 6 kk ei ole erityisen kuivaihoinen ainakaan vielä, mutta herkkähipiäinen ilmeisesti myöskin. Ostin natusan kosteuspyyhkeitä, millä puhdistettiin mustikkanaamaa ja -huh säikähdys- naaman iho lehahti melko punaiseksi. Oman mahani ei-kovinkaan-viehättävään ihoon voisin rasvoja myös sivellä. Meillä ei ole aiempaa kokemusta (tietääkseni) luonnonkosmetiikasta.

  VastaaPoista
 62. Joo, täällä olisi kans yksi mukaan haluava perhe! Atoopikko-isä, kuiva/normaali-ihoinen äiti ja 4 lasta. lapsilla on atopiaa (lievänä) ja kaupan perusvoiteet tuntuu vain pahentavan aina tilannetta.. Myöskään apteekin voiteista en ole löytänyt sopivaa. Ymmärrettävästi tän kokoisen perheen "rasvakokeilut" maksaa aika tavalla ja harmittaa kun tulee laitettua rahaa rasvoihin, joita kukaan ei voikaan käyttää. Luonnon kosmetiikkaa emme ole testailleet, joten olisipa kiva saada sellainen tänne testeriin! Suhtaudun lasten iholle laitettaviin voiteisiin varauksella, mutta luonnonkosmetiikka saattaisi olla tämän perheen kutinan pelastus :) lasten iät siis 5v, 3,5v, 2v ja 8kk.

  VastaaPoista
 63. Minä: vuodet ja couperosa on saanut toisen poskeni kovin punaiseksi ja kuivaksi

  hra 5,5 v: atooppista kuivuutta ranteissa ja polvissa

  hra 2,5 v: pohkeissa kuivia laikkuja ja juuri eilen vaipan alta alaselästä löytyi kauhea kutiseva paukamainen ihottuma-alue, kokoa aikuisen kämmenen verran. :(

  hra 1 v 2kk: Vaippakaveri, ei juurikaan iho-ongelmia - vielä. Vauvahieronta on meidän juttu, ja kai siihen rasvaakin voisi käyttää. :)

  Ja vielä mies: Kuivat ja karheat kädet ja epäluulo kaikkeen kosmetiikkaan. Mitä jos hän hoitaisi vauvahieronnan, ja samalla ohessa omat kädet?

  VastaaPoista
 64. Moi,
  mä (tai siis poikani) kokeilisin mielelläni uutta rasvaa. Pojalla, nyt 2v2kk, on todettu vauva-iän atooppinen iho kun hän oli 3kk ja siitä asti jokapäiväinen ihonpesu/ rasvaus on kuulunut arkirutiineihimme. Poika on siis herkkäihoinen, ja iho menee helposti pienille näpyille, siksipä olenkin ollut ihmeissäni hänen ihovoiteidensa kanssa, sillä muilla lapsillani vastaavaa ongelmaa ei ole. Itse käytän vain luonnonkosmetiikkaa mutta pojalle olen toistaiseksi ostanut vain ihotautilääkärin suosittelemaa apteekin rasvaa, sillä en ole tiennyt mitä merkkiä lähtisin kokeilemaan kun kokeiluaika pitäisi kuitenkin olla pidempi kuin muutama päivä mutta kukkaro ei kestä kauhean monen eri tuotteen ostamista. Ois ihan huippua, jos saatais ihovoiteet kokeiluun, sillä haluaisin pikkuhiljaa siirtyä pojankin ihovoiteissa luonnonkosmetiikkatuotteisiin. Huoh, miten pitkä perustelu...

  VastaaPoista
 65. Meillä ei ole koskaan ollut vielä luonnonkosmetiikkaa käytössä, vaikka olenkin siitä aina paljon lukenutkin. Ollaan vähän sellainen ilman mitään perhe, että niitä rasvoja ja tököttejä ei tuu käytettyä muuta kuin ihan välttämättömät ja varsinkin lapselle tahtoisi olla hyvinkin tarkka siitä mitä iholle läträä.

  Koko perheelle kyllä olisi käyttöä rasvoille, miehellä vähän atooppista taipumusta, itellä muuten vaan kuiva iho ja vähän samaa näyttää tytölläkin näyttää olevan, vaikkei iho huono olekaan kunnolta.

  VastaaPoista
 66. Hei, mä mielelläni testaisin pojan kanssa voiteita! Mulla on aika herkkä iho, ja välillä tulee herkästi jotain näppylöitä, mutta kuivuus on kaikista pahin! 2,5-vuotias poika tarvitsee rasvaa ihan perusjuttuihin. Suosin mielellään luonnonkosmetiikkaa, mutta näin opiskelijabudjetilla ei ole hirveästi varaa kokeilla, jos onkin susi.. toivottavasti onni suosii :)

  VastaaPoista
 67. Joo! Halutaan testata. Meidän perustelut ei tosin oo kovin hääppöset kun ei käytetä eikä olla juurikaan käytetty ikinä meidän 1-vuotiaalla mitään voiteita. (jos aurinkosuojaa ei lasketa) Toisaalta tuntuisi tyhmältä nyt aloittaakaan kun kerran tarvetta ei ole, monesti olen miettinyt pitäisikö tuota poikaa rasvata ihan vaan siks että pitäis rasvata. Tota luonnonkosmetiikkaa vois kokeilla, jos se vaikka oiskin niiiiiin hyvää että tajuisin miks sitä pienen ihoa kannattais hoitaa vaikkei varsinaisia ongelmia olisikaan...:)

  VastaaPoista
 68. Täällä koko perhe ilmoittautuu vapaaehtoisiksi! :) Koti-isillä on couperosaan taipuva iho ja äidin ihonhoito on raskauksien jälkeen muuttunut mahdottomaksi hoitaa lisääntyneiden allergioiden ja ihon kuivumisen johdosta. 4- ja 6-vuotiailla pojilla iho on helppohoitoinen, mutta sitä ihan oikeaa voidetta ei vielä ole löytynyt. Äiti olisi myös eritoten kiinnostunut kokeilemaan sinkkivoiteen vaikutusta punoittavan ihon hoidossa, nykyisin käytettävistä tea tree -tuotteista ei ole löytynyt sopivaa tähän ongelmaan. Toivottavasti pääsemme mukaan testailemaan! :)

  VastaaPoista
 69. Meitä kiinnostaisi kovasti kokeilla, mitään luonnonkosmetiikkaa ei ikinä ole ollut. Mulla oli ennen pahasti vaivaava atooppinen iho talvisaikaan, joka nykyään jatkuu ihon kuivumisella ympäri vuoden. Pojalla on atooppinen iho, jota rasvaillaan päivittäin perusvoiteella ja sillä ihottuma on taas "näppyläistä". Tyttö onkin ongelmista suurin eikä mikään rasva tunnu tehoavan auki revittyyn kaulaan ja punaisiin taipeisiin:/ Tässä olisi siis kolme ongelmaihoista, joilla kaikilla erilainen iho-ongelma:D!

  VastaaPoista
 70. En ole hakemassa testaajaksi, meillä on noita puteleita jo kotona, saatiin vauvalle lahjaksi kolleegalta (asutaan Hollannissa missä noita on myynnissä ihan normi kaupoissa). Mietin vaan mitä mieltä olet noiden hajusta. Mun mielestä niissä oli todella voimakas tuoksu, varsinkin kun meillä 3kk vauvalle käytetään yleensä vain hajustamattomia tuotteita. Tässä ei kai hajusteista ole kyse, mutta kovin tuoksahtavia tuotteita ovat. Mitä mieltä olet tästä?

  VastaaPoista
 71. No hei! Mä en vielä testannut noita voiteita sen enempää kuin länttäsin kädelleni kuvassa. Mutta muistan kyllä, että varsinkin kasvorasva tuoksui voimakkaalle. Mua itseäni se ei haittaa, käytän esimerkiksi Weledan skin foodia mulla ja lapsella ja se tuoksuu tosi voimakkaasti myös, koska se tosiaan on kasvipohjainen voide, mikä valmistetaan tiettyjen antroposofisesti tutkittujen kaavojen mukaan. Täyttä tavaraa siis.

  Itselläni on ollut raskaudesta lähtien hajusteyliherkkyys, mikä osaltaan on syynä kiinnostukseeni luonnonmukaisia kosmetiikkatuotteita kohtaan. Mulla jokin kemiallisissa voimakkaissa tuoksuissa ottaa nenään - esim eteeriset öljyt ei. Ja vaikka meille ei tämä sarja ole ihan vauva-ajalta tuttu, me käytettiin (ja käytetään edelleen) esimerkiksi Dr Hauschkan ruusuöljyä vauvahieronnassa, nyt enemmänkin ihon pehmentämiseen ja kylpyveteen. Sen tuoksu oli myös voimakas.

  Mä luulen ettei näissä tuotteissa toi tuoksu ole mitenkään herkistävin asia, enemmän luulen joidenkin kasvinosien aiheuttavan ärsytystä jos on aiheuttaakseen. Tosin nämä on aika hyvin tutkittu ja melkoisessa kulttimaineessa "mammapiireissä" varsinkin ulkomailla, eli en usko olevan helposti allergisoivia. Tosin koskaan ei voi tietää kun kyseessä on herkkä vauvan iho.

  VastaaPoista
 72. meil ois taaperoikänen (1v) jolla ei o ollu käytössä luonnonkosmetiikkaa. kiinnostusta ois testata

  VastaaPoista
 73. Hei, aitienpaivana viisi viikkoa tayttava pieni tyttovauva ilmoittautuu mielellaan vapaaehtoiseksi Calendula-tuotteiden testaajaksi. Tuotteiden luonnonmukaisuus, puhtaat raaka-aineet seka ihoystavallisyys tuntuvat oikeilta valinnoilta pienen vauvan herkan ihon hoidossa. Koikeilisinkin mielellani Calendula sarjan muita vauvaniholle soveltuvia tuotteita, silla omakohtaiset kokemukset tahanasti kayttamista Weledan tuotteista ovat olleet pelkastaan positiivisia. Syntymasta lahtien vauvan kuivaa ihoa olen hoitanut hyvin tuloksin Calendula kylpyoljylla seka Calendula body oililla, pienokaisen vatsaa olen hieronut Weledan vatsanhierontaoljylla jolla olemme saaneet apua ilmavaivoihin ja iltaitkuihin. Tuore aiti on erittain tyytyvainen Weledan raskausajan hoitooljyyn, rintaoljyyn seka imetysteehen.

  VastaaPoista
 74. Hei,
  Meillä myös koko perhe ilmoittautuu mahdolliseksi testaajaksi. Meillä 2 atoopikko lasta 6v. ja 8 v. Molemmilla kuivia ja kutisevia läiskiä reisissä, selässä ja kämmenselissä. Lisäksi äidillä hajusteyliherkkyys ja jonkin sortin kosmetiikka-allergia. Kädet ja jalat todella kuivat ja kutisevat. Isällä myös todella kuiva iho.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images