RAAPPANAS

Luojalle, tai ainakin Juhani Merimaalle kiitos Tavastian ikärajattomista viikonloppukeikoista! Tässä alkaa mottoni "ei lapsi ole este,...

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luojalle, tai ainakin Juhani Merimaalle kiitos Tavastian ikärajattomista viikonloppukeikoista! Tässä alkaa mottoni "ei lapsi ole este, se on hidaste" muuttumaan kohta muotoaan, kun eihän lapsi ole nykyään hidaste edes Tavastialle pääsyssä, lippu vaan käteen, peltorit päähän ja menoksi. Käytiin oikein ulkonakin syömässä samalla reissulla, poika tarjosi safkat (lapsilisistään) ennen Raappanan keikkaa.


Meille sopii paremmin tällaiset ikärajattomat nuorille suunnatut keikat, mitä Tavastian lastenkeikat. Syy on selvä: mä en edelleenkään kuuntele  paljoa lastenmusaa ja esimerkiksi illan artisti, Raappana, on myös pienen reggaefanin mieleen. Mutta nyt lastenmusapuolessa on tulossa mulle suunnan muutos.kun Ipanapa Räp ilmestyy elokuussa. Odotan sitä jo nyt ihan täpinöissäni!


http://www.youtube.com/watch?v=Exxj6JjeuBg

Ps. Ne pelttorit oli sit keikan ajan päässä, ettei kukaan ehdi huomauttamaan asiasta...

15 kommenttia

 1. Oi mahtavaa kyllä! :) Me oltais kanssa pikku jäbäni kera varmasti oltu siellä, jos ois ollu mahis. Täältä Kainuusta´kun ei aina halutessaan pääse lähtemään, rahan takia. Minä myös odotan uutta Ipanapa-levyä suurella innolla, poikani uudeksi lempibiisiksi onkin jo Youtube-kuuntelun ansiosta muodostunut Heikki Kuulan Koirakaveri :) Hiphip ja aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
 2. Ihana Janne! Perinne on mennyt rikki mut aina ennen Pöytsi tuli mun synttäreille laulaan onnittelulaulun. Pyörittiin Lahdessa samassa sakissa, voi niitä leppoisia kesiä noiden reggae-kundien kanssa hengaillen puistoissa viiniä nauttien ;) ihanaa että on ikärajattomia keikkoja, tääl oli just cheek mut passattiin se.

  VastaaPoista
 3. joo, ei kainuusta yhden keikan takia kannata hkiin lähteä. Mut kesällä sitten kun on kaikki lintsit ja muut, sillloin kivempi. Koirakaveri <3

  VastaaPoista
 4. Arvasinkinn et tunnette :) Mä luin Metrosta, et se ettis kesäheilaa, mut nyt ei kyllä katseet kohdanneet. Ei nyt voi laittaa suosikkiinkaan siis etsintäkuulutusta...mutta hyvä keikka oli! K oli loppukeikan lavan reunalla istumassa ja katsomassa silmät pyöreenä :) mun vauva on ollut 3 viikon ikäsenä ekalla festarikeikalla ja nähnyt jo paljon, nyt oli eka kerta Tavastialla.

  VastaaPoista
 5. Oi, aivan mahtavaa! Tällaista myös tänne Kehäkolmosen pohjoispuolellekin! Mekään ei juurikaan kotona kuunnella lastenlauluja ja herra kohta kaksivee osasi laulaa Elokuun "Tänään lähtee" ennen kuin oppi "Jänis istuu maassa". Onneksi päiväkodin tädit pitävät nykyään huolen tuosta lastenlaulusivistyksestä, niin me voidaan keskittyä muuhun musiikkikulttuuriin..!

  VastaaPoista
 6. Joo, niin se vaan nykyään menee. Ja kyllä lastenlauluille on oma paikkansa meilläkin, lapsen elossa. Mä en vain jaksa suurinta osaa lastenbändeistä itse kuunnella, en kotona enkä livenä. Ja kun tääkin skidi tykkää kaikesta musasta, ei se tarvitse mitään lastenbändiä nauttiakseen livekeikoista.

  Mietin et kyllä meillä Hkissa onkin kiva, kun on aika paljon ikärajattomia keikkoja. Mut kyllä pienemmistäkin kaupungeista löytyy, tiedän et ainakin Seinäjoella on vankka livekeikkakulttuuri myös ikärajattomana. Siitä vain mallia muillekin kaupungeille!

  VastaaPoista
 7. Juu, Seinäjoella käytiin aikoinaan "puhalla nollissa" :)

  VastaaPoista
 8. Ikärajattomat keikat on huippukeksintö! Käsittääkseni niissä volumitaso on matalampi ja ilman peltoreitakin pärjäisi, mutta olenkohan väärässä?

  VastaaPoista
 9. joo, mäki kävin katsoon ainakin apulantaa siellä uimahallilla. Raviskalla ei mun aikana tainnut mitään nollabileitä ollakaan :)

  VastaaPoista
 10. Saattaa olla, et on pienempi. Ainakin Hevisaurus laivalla oli pienemmällä volalla, mut Tavastialla kyl oli minusta ihan normi-äänentoisto tällä keikalla. Kyl ne suojaimet ihan tarpeeseen tuli lapsella eilen siellä salin puolella.

  VastaaPoista
 11. Kun tästä Muumi-ulkomuodosta (ja olosta) pääsee eroon, niin kyllä mekin lähdetään messiin. Mahtavaa, että tuollaisia järjestetään. Raappana kolahtaa mammaan, varmaan pikkuneitiinkin.

  VastaaPoista
 12. mut eiks sulla pitäis olla se "energisin" vaihe just nyt?! Kesällä on alppipuistossa keikkoja kans, sinne sitten!

  VastaaPoista
 13. Mikä energisin vaihe? :-) Verenpaine huitelee ihan väärissä lukemissa, kuvottaa, jos ei syö kolmen tunnin välein ja supistelee 10 - 20 kertaa vuorokaudessa. Puhumattakaan muista vaivoista. Raskaana oleminen ei ole TODELLAKAAN elämäni parasta aikaa. Alppipuisto kuulostaa houkuttelevalta, jos ryhävalaana enää sinne pääsen ;-)

  VastaaPoista
 14. joo, ei ollu munkaan parasta aikaa. mut se toinen kolmannes oli muistaakseni eniten siedettävä :D

  VastaaPoista
 15. Eniten siedettävä, hyvin kuvattu :-D Onneksi tämä olotila on vain määräaikainen.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images