"HALUAN PARVEKKEEN TÄYTEEN KUKKIA..."

Moni teistä on osoittanut ihanaa myötäinnostusta ja kiinnostusta Ihmepuutarhan yhteistyöbloggaajana toimimiseeni ja mun on pakko näyttää te...

Moni teistä on osoittanut ihanaa myötäinnostusta ja kiinnostusta Ihmepuutarhan yhteistyöbloggaajana toimimiseeni ja mun on pakko näyttää teille muutama kuva heti. Sanotaan nyt vaikka niin, että vanha sananlasku "kannattaa varoa mitä toivoo, sillä toive voi toteutua" on mulle nykyään kovin tuttu...kiitokset vain Tahvosten puutarhalle aamuisesta pikkulähetyksestä.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitolinja kippasi lavallisen kasveja etupihalle ja siitä sitten vain yksin siirtämään ikea-kassissa kolmanteen kerrokseen :D Nyt ei mahdu parvekkeelle edes yhdellä jalalla seisomaan, mutta toivon mukaan huomenna saataisiin parvekelaatikoihin istutettua kukat ja samoin tietenkin noihin bacsaceihin (taustalla vasemmalla näkyvät vihreät pussukat=bacsac) isommat viidakon puut. Puutarhasuunnittelijani Minna (tsek blogi!) oli humoristisesti laittanut mun Ikean ostoslistaan yrttejä ja muistaakseni minitomaattejakin, mitä EN vielä ostanut. Tätä täytyy hetki sulatella, ennenkuin uskallan hankkia lisää kasveja :D


GreenCarelta piti tulla tänään multakuorma, mikä ei sitten vielä tullutkaan. Huomen aamulla alan soittelemaan sen perään, koska meillä on ruhtinaallisesti huominen päivä aikaa istuttaa parvekepuutarhaa ennen Tukholman reissua. En mitenkään ole buukannut itseäni liian tiukille, en! No hätätapauksessa voin myös keskiviikkoaamuna istuttaa kasveja ja perua muutaman blogiin liittyvän jutun, sillä kyllä meidän ihmepuutarha pitää saada hieman väljemmäksi ennen loppuviikkoa.


Jos et tedä mistä ihmeestä kirjoitan, tsekkaa Ihmepuutarha postaussarjan vanhemmat osat!


ihmepuutarhasponsors

14 kommenttia

 1. AAPUVA, APUVA :D toivottavasti mullat tulee!! Mäkin tarttisin muutamia yrtejä ja jonkun kukan ainaskin. Että jos jää yli niin tänne voi kuskata ;-D

  VastaaPoista
 2. Oi vitsi! Aika mahtavan näköistä! :D Odotan innolla lopputulosta, jos siitä vaikka inspiroituisin tekemään jotain tuolle omallekkin parvekkeelle..

  VastaaPoista
 3. Wautsi! Nyt on milla koristella! En malta odottaa milta lopputulos nayttaa! Itsekin haaveilen kodikkaasta piha-alueesta (meilla on erittain pieni takapiha), mutta en ole viela asian eteen mitaan tehnyt...

  VastaaPoista
 4. Ooh, mikä taimimäärä! Mulla on kasvatuslaatikossa vaan muutama hassu yrtti, jotka oon ostanu valmiina. Sitten lisäilen sinne ruokakaupan ruukkusalaattien jne. jämät - lähtevät muuten hyvin kasvamaan. :) Tsemppiä projektiin! Jään mielenkiinnolla oottamaan jatko-osia.

  VastaaPoista
 5. Mikä ihana kukkapaljous! Meidän pitäisi mennä huomenna puutarhamyymälään kesäkukkia ostamaan. Minä haluaisin aina paljon kukkia, mutta mies ruputtaa (ihan aiheesta) koska joutuu ne kuitenkin istuttamaan ja hoitamaan yksin. :)

  VastaaPoista
 6. kyllä tuli mullat ja kohta on kuviakin! Onks teillä muuten parveke uudessa kodissa?

  VastaaPoista
 7. päivän aherrettuani kohta ois kuviakin, hetki vain et saan koneelle!

  VastaaPoista
 8. Ihan vielä ei ole lopullinen tulos valmis, mutta kyllä kuvia tästä matkan varreltakin on tulossa :)

  VastaaPoista
 9. Jämät lähtee hyvin, mullakin on muutama kaupan salaatti pihalla tuon kasvimeren lisäksi :)

  VastaaPoista
 10. Haha, mikset itse niitä hoida jos haluut ? ;) Mä sain nyt paaljon kukkia, mutta yleisilme on todella vehreä, tykkään siitä paljon!

  VastaaPoista
 11. No hyvä! Ja vau, olet ollut ahkera!!
  Uudessa on pieni lasitettu partsi. Siellä odottelee kaksi sellaista minikasvihuonetta yrttejä ja salaatteja, matkan (ja muuton) takia en saanut taimia kasvatettua kuten edellisvuosina. Jotain kukkiakin olisi sinne kiva laittaa, vaikka katosta roikkumaan. Samoin keittiön ikkunalle haaveilen jotain yrttejä, lähinnä sisustuksellisista syistä :)

  VastaaPoista
 12. Noin vois munkin puutarhajutut onnistua!
  Joka vuosi haaveilen ihanista istutuksista, mutta homma jää siihen orvokki 6packin ostoon :D
  Tommosen kun joku toimittais meidän pihaan niin ei pystyis olemaan istuttamatta!

  VastaaPoista
 13. sepä siinä onkin, ettei itselläni ainakaan käynyt edes mielessä, kuinka monenlaisia ja erinäköisiä kasveja sitä onkaan. Ajatteles, meidänkin partsilla on nyt 2 herukkapuuta, viinirypäle, 3 pensasmustikkaa ja mansikoita! Ja kyllä istuttaminenoli loppujen lopuksi helppo homma, kun oli hyvät ohjeet!

  VastaaPoista
 14. Hahhaa, teillä on parvekkeella varmaan enempi tavaraa kuin meidän koko tontilla :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images