MERKKITUOTTEITA EDULLISESTI

Tuossa edellisen postauksen loppuun lisäsin aamulla vinkin Campadre-"shoppailukerhosta" mikä on itselleni aika uusi tuttavuus. Ca...

boob campadre


Tuossa edellisen postauksen loppuun lisäsin aamulla vinkin Campadre-"shoppailukerhosta" mikä on itselleni aika uusi tuttavuus. Campadre on vähän nettidiilien kaltainen firma, missä on muutaman päivän kampanjoita merkkituotteista mitä voi ostaa huomattavasti huokeammin mitä yleensä. Nettidiileistä Campadre eroaa mielestäni edukseen sillä, että tuotteet ovat aina laadukkaita merkkituotteita, nytkin vähintään -40% alessa on muun muassa Sanitan ja Caloun puukkarit (niin lapsille kuin aikuisillekin), Boobin imetyspaidat ja äitiyshousut, Karl Lagerfeldin ja Emporio Armanin aurinkolasit, Dieselin kengät ja Tensonin laadukkaat ulkoiluvaatteet aikuisille ja lapsille. Kampanjat ovat voimassa n. 3 päivää ja parhaat mallit ja suosituimmat koot tietenkin myydään heti pois, usein tuotteissa osa on loppuunmyytyjä jo heti kampanjapäivänä.


Toisinkuin hieman sekavat diilit, Campadressa on selkeät sisällöt eli tuotteet on lajiteltu aikuisille sukupuolen mukaan ja lapset, koti ja elektroniikka on erikseen. Mä esimerkiksi olen tilannut vain naisten ja lasten kategorioiden infot itselleni. Ja tänään tilasin ekaa kertaa testimielssä Caloun nahkaiset puukkarit itselleni, kun hintaa niille jäi alen jälkeen vain 32 euroa. Ei paha! (voin postata sitten myöhemmin kokemuksia toimitusajoista jne)


campadre3


campadre2


Campadrella on myös mainio suositusohjelma, mitä tässä samalla nyt testaan. Eli kun suosittelet Campadreen liittymistä kaverillesi vaikkapa facebookissa tai blogissasi, saat kaverisi ensimmäisestä tilauksesta lahjaksi 10 euron lahjakortin tuonne kauppaan. Ajattelin itse näin suoraan sanottuna, että jos saisin muutaman uuden jäsenen rekrytoitua palveluun, voisin sitten syksymmällä hankkia potentiaalisilla lahjakorttivaroilla vaikkapa uuden talvitakin itselleni, kun edellisestä meni vetska tuossa kuukausi pari sitten rikki. Sillä edellytyksellä tietenkin, että kaupasta löytyisi sopivan näköinen ja etenkin kokoinen takki mulla, mikä on aina hieman jännittävä asia isokokoiselle. Omastakin ensitilauksestani sai mun suosittelijabloggaaja tuon saman 10 euron edun, toivottavasti löytää jotakin mukavaa sillä itselleen!


Campadreen pääset rekisteröitymään tästä. Rekisteröityminen on ilmaista eikä pahaenteiseltä kuulostava "shoppailukerho" velvoita tilaamaan yhtään mitään ellet niin halua. Pelkästä rekisteröitymisestä et myöskään kasvata tämän tai kenenkään muunkaan suosittelijan saldoa, mutta voit aloittaa itse suosittelun. Parasta kuitenkin mielestäni on, että kampanjan kautta voi saada sen himoitsemansa, mutta hieman liian hintavan tuotteen paljon edullisemmin, esimerkiksi juurikin sen Boobin muuten tosi hintavan imetyspaidan.


Oletteko muut testanneet Campadrea? Mitkä fiilikset teille jäi? Mä vasta odotan ekaa tilaustani, ihania punaisia nahkapuukkareita <3 (eikä sanaakaan siitä, että mulla on jo kahdet muut ruotsalaiset puukkarit...nämä uudet on umpinaisella kärjellä!)

19 kommenttia

 1. Olen ehkä neljä kertaa tilannut Campadrelta ja oikein hyvin on sujunut! Niin tilaus kuin palautuksetkin.

  VastaaPoista
 2. Hyvä kuulla! Mietinkin juuri, että entä jos puukkari on väärän kokoinen, onnistuuko palautus tai vaihto helposti. Hienoa!

  VastaaPoista
 3. Vaihdosta en osaa sanoa, mutta tosiaan ainakin palautukset ovat sujuneet moitteettomasti.

  VastaaPoista
 4. Siis jos nyt liittyisin tuonne, niin miten saisin sulle sen edun? Pitääkö mun eka tilata jotain vai jossain mainita sun blogi tai nimi tai muuta? En oikein nyt hoksannut ja mielelläni saisit mun liittymisestä sen lahjakortin :)

  VastaaPoista
 5. noo, sekin riittää mulle. Mulla nimittäin ei ole mikään puukenkien tarve suurimmillaan, oon vain himoinnut pitkään punaista puukkariparia ja ollut myös kiinnostunut tosta Calou-merkistä. Et tää oli ihan suoraan extempore-ostos, onneksi ei mitenkään kallis sellainen :)

  VastaaPoista
 6. Heh, siis rekisteröit vaan ittes sisälle tosta linkistä. Sitten kun tilaat ekaa kertaa niin automaattisesti mulle tulee ilmoitus, et ystävä on tilannut, tässä sulle alennusta 10 euroa :D Se toi linkki toimii sellasena suositteluhommelina (pardon my sanavalinnat!). Näin luulisin, eikä se nyt ole niin justiinsa vaikken saiskaan koko suosittelubonusta. Tää oli vaan musta tosi kiva juttu, varsinkin noiden boobien hinnat tietäen.

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Mun takki vaan joutui palautukseen, kun siinä koko sarjassa oli vikaa. Mutta mulla on toki toinen talvitakki kans rikki vetskasta, sen siitä saa kun ostaa aina itselleen halpaa.

  VastaaPoista
 8. Mää vasta nyt sun postauksesta tajusin kerryttäväni saldoa - oli vaan napannu vinkkauslinkin, kun oli niin tohkeissani noista ihanuuksista : ) Mulle oli jopa eka kymppi napsahtanu - vau, tulis jotain mitä tilata.

  Olen ihan koukussa tohon campadreen - odotan oikein joka päivän uusia kamppanjoita. Kahdesti ole tilannut ja yhdesti palauttanut ja kaikki meni tosi sujuvasti.

  VastaaPoista
 9. Toinen hyvä vastaava on Members
  https://members.com/fi/
  Tuolta tilasin kerran Clarksit ja jouduin palauttaa ne.Palautus sujui hyvin.
  Taisi tulla cd on.com:n kautta mainos joskus.

  VastaaPoista
 10. Hihi, jos se kymppi tuli tänään niin se oli multa :D Muistaakseni juuri sun blogista ensimmäisen kerran luin tosta palvelusta ja rekisteröidyin sisään joskus viikko pari sitten! Ostin siis tänään puukkarit ja ekaa kertaa kokeilin palvelua. Hyvä et se toimii ja sehän oli kiva, jos ylläriksi tuli pieni bonuskin!

  VastaaPoista
 11. pitää käydä katsomassa! Tollaset hyvien tarjouksien jutut on kyl kivoja, saa joskus hieman laadukkaampaa tavaraa samalla satsauksella kuin halvempaan merkkiin menisi.

  VastaaPoista
 12. Muuten on toiminut hyvin, mutta toimitusaika on aika pitkä..viimeksi meni melkein 4 viikkoa :/ Ja välillä tuntuu, että nuo normaalihinnat on revitty vaan jostain ja muualtakin saa samaan hintaan, ei toki aina!

  VastaaPoista
 13. Liityn ainakin nyt ja katsotaan jos pääsen karruttamaan sun takki rahastoa :)

  VastaaPoista
 14. sillä nyt ei ole niin väliä (niillä lahjakorttirahoilla), tuo on ihan vinkin takia annettu juttu. Esimerkiksi aurinkolaseja siellä on ollut nyt useamman viikon ajan tosi hyvillä aleilla :) Mullakin meni aika kauan, ennenkuin tilasin mutta nyt tosiaan noi puukkarit lähti.

  VastaaPoista
 15. ps. sinne mun rahastoon on tullut siis 1 kymppi, ettei kannata luulla että tällasilla suorilla "saan rahaa jos ostat" jutuilla tienaa oikeasti. Ihmisethän on usein sellaisia, et niitä vain ärsyttää jos toinen saa jotain extraa ja varsinkin jos on blogi ja saa muitakin etuja kirjoittamiseen liittyen. Mutta kuten sanottu, toivottavasti tuosta vinkistä on iloa joskus :)

  VastaaPoista
 16. Hei! Minkä olet laittanut siihen Välj utlämningsställe: kohtaan? en millään tajua mitä pitää laittaa.. Ja se on pakko laittaa, joten tarkoittaako se että se toimitetaan Ruotsiin, eikä suomeen?

  VastaaPoista
 17. Hmmm....kyllä mulla on ihan suomeksi ja valitsen sieltä sen postipaikan eli lähisiwan. Mielestäni on ihan suomeksi mun sivu, ellen muista ihan väärin.

  VastaaPoista
 18. No tein uuden käyttäjän, mutta harmittaa, kun kampanjakoodi jäi tuonne ruotsinkielisen sivun puolelle. Tosiaan aijemmin käyttäjä oli suomeksi, mutta vaihtui ruotsiksi ja nyt se lähettäisi tuotteet vain ruotsiin siltä käyttäjältä...

  VastaaPoista
 19. Tilasin juuri kun tuolla oli hyvässä alessa juuri se väri Haglöfsin takista mitä ei saa enää mistään muualta! Toivon tosiaan että tilaus tulee siinä ajassa kun pitikin eikä luottokorttietoni joudu teille tietämättömille..

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images