AUTOHAAVEILUA

En tiedä kuinka moni + 16-vuotias harrastaa legoilla leikkimistä, mutta täällä on yksi +30v, jonka sydän alkoi villinä pomppimaan Lego Vol...

lego volkswagen camper van1 lego-volkswagen-t1-van-2 lego-volkswagen-t1-van-3

En tiedä kuinka moni + 16-vuotias harrastaa legoilla leikkimistä, mutta täällä on yksi +30v, jonka sydän alkoi villinä pomppimaan Lego Volkswagen camper vanin nähtyäni. En harrasta palapelien tekemistä enkä ristisanoja, mutta tuollaisen auton haluaisin koottavakseni. Eikä tätä voi oikeuttaa "muttaku lapsi" ajatuksella, kun sen suositusikä on tosiaan +16 vuotta! Mutta niin siisti, niin siisti!!


Ja saattaa muuten olla eka kerta, kun julkisesti myönnän haluavani auton.

11 kommenttia

 1. Tämähän on hieno! Onkohan muita automerkkejä? Mies jos tämän näkisi, niin ei menisi kauaa kun mies ja pojat olisivat volkkaria kokoamassa..

  VastaaPoista
 2. en vielä ehtinyt pidemmälle tsekkailussa. Mut mun facebookissa oli heti monta lukijaa joilla ON ITSELLÄÄN tuo auto :) Ihan mahtavaa!

  VastaaPoista
 3. Siistiii! Toi olisi hieno, voisi jopa käyttää koriste-esineenä. Ehkä ostan itselleni ton myöhäiseksi synttärilahjaksi joskus, kun tulee vastaan... Mistä bongasit tämän?

  VastaaPoista
 4. aamulla lekmerin mainoksesta, MUTTA sitä saa paljon halvemmalla muualta. Kannattaa googlata lego camper van ja katsoa osumia :)

  VastaaPoista
 5. Jes. Pitää metsästää tuota. :)

  VastaaPoista
 6. Tuollaisen auton mäkin haluaisin, aivan ihana.
  Meillä oli muksuna tuollainen sininen hetken aikaa ja se ääni on niin tunnistettava. Äänteleeköhän lego kleinbus?

  VastaaPoista
 7. Olen 26-vuotias nainen. Nurkissani pyörii legoja ihan itseäni varten, koska legot nyt vaan on ikuisesti niin mahtavia :D

  VastaaPoista
 8. Meillä pyörii vielä vain duploja, jossain vaiheessa toivottavasti volkkari :)

  VastaaPoista
 9. Siis onkohan toi auto täynnä tissikuvia kun suositusikäraja on 16+ :D Vai niin pieniä osia, että 15-vuotias ne vielä vahingossa nielaisee... Varmaan imagojuttu, "aikuisten legot", mutta aika hauska ajatus, että tosiaan joku 15-vuotias jantteri voi ajaa mopoautollaan työpaikalle ja töiden jälkeen lelukauppaan ostamaan legoja, mutta ei sitten (teoriassa, papereita ei varmaan kassalla kysytä?) saa ostaa tätä lego-settiä, koska on liian nuori..:)

  On tuo kyllä staili paku! <3

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images