52 KUVAA: 19/52

52 viikkoa projektissa oppii uusia asioita. Kuten sen, että hymyillessä mulla menee 99% aina silmät kiinni. Jos haluan näyttää silmät, pitäi...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

52 viikkoa projektissa oppii uusia asioita. Kuten sen, että hymyillessä mulla menee 99% aina silmät kiinni. Jos haluan näyttää silmät, pitäisi vaan olla totinen. Huomaan myös, että meikki ja vaatteet tekevät ihmeitä. Kun vertaa tuollaisen perus lähiöpäivän kuvaa vaikka tähän äitienpäiväkuvaan, miettii miksi joka päivä ei voisi olla äitienpäivä! Toisaalta hyvistä hiuspäivistä ja muista ei voisi nauttia, jos ne olisi jokapäiväisiä. Eihän joulukaan ole kuin kerran vuodessa, ja siksi niin kiva ;)


Asiasta asian viereen: huvittaisi värjätä tukka tasaisemman  väriseksi. Arvon nyt olisiko kullanvaalea mun juttu, vai blondaisiko sellaiseksi perus tuhkanvaaleaksi? Nythän mulla on vähän niinkuin kumpaakin + juurikasvua kaupan päälle. Tätä tuskin voi sanoa monisävyvärjäykseksi siltikään... En ole pitkään aikaan kokeillut uusia kotivärejä, joten huvittaisi sellaista laittaa päähän. Olisiko kenelläkään suosituksia hyvästä blondisarjasta kotiväreissä?


Cheers äidit! Huomenna kuulette meidän äitienpäivästä enemmän!

17 kommenttia

 1. Hauska kuva. :-)
  Hyvää äitienpäivää!

  VastaaPoista
 2. Ite värjäsin viimeks sillä uudelle Olia-hiusvärillä ja en voi muuta kun suositella! Värjäsin ite tosin ruskeaks, mutta silti. Se ei haise, ei tunnu päänahassa miltään ja oli muutenkin mukava. Lisäksi jos väriä vähän levis ympäriinsä (niinku pyyhkeeseen ja vaatteeseen) niin se _lähti_ en vieläkään usko, mutta kuitenkin ihan lähti tavallisessa 40 asteen pesussa pois näistä tekstiileistä. Lisäksi tukka tuntuu ihanan pehmeältä ja hoidetulta. Suosittelen!

  VastaaPoista
 3. Mulla menee myös silmät sirrille kun hymyilen :) Tuo kuva on ihana, onni siitä huokuu -silmistä asti! ;)

  Itse olin melkeen saanu aiemmat blondivärit kasvatettua jo pois raskauden ja synnytyksen ansiosta (kun ei ollu aikaa eikä rahaa kampaajalle), noh sitten tässä reilu kuukausi takaperin ostin kaupasta malttamattomana hiusvärin, ajattelin että oikeen tämmönen tuhkanvaalea, ei varmasti mee keltaseksi. Mutta menihän se :D Kävin kampaajalla joka sitte raidoilla yritti tasoitella väriä hieman vähemmän keltaseksi ja pätkäsi samalla huonot latvat pois. Toivon siis sulle enemmän sekä parempaa onnea värin löytämisessä! Jospa joku sulle vinkkaa hyvän ja luotettavan värin! :)

  Cheers! :)

  VastaaPoista
 4. Tuo laukku on vaan niin ihana!

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä. Juuri jotain Oliaa ja tollasia uusia kiinnostaisi kokeilla, tosin tarvitsen kaksi purkkia väriä eli toivoisin sen olevan aika edukasta väriä. Mun letti on niin paksu, et melkein halvemmaksi tulisi mennä suosiolla kampaamoon vaikka grouponin tarjouksella kuin itte kokeilla värejä. Mut mua kyllä kiinnostaa uudet kotivärit, kun oon käyttänyt 10 vuotta samaa Lorealin Helsinkiä jos oon itse värjännyt. Nyt tossa on joku vanha wellan kampausmalliväri kulahtaneena.

  VastaaPoista
 6. Eiks oo! Se saa mut aina niin hyvälle tuulelle, onneksi ostin sen ja möin vanhan Lumin pois. Ja tonne mahtuu niin paljon tavaraa!

  VastaaPoista
 7. Mikä juurikasvu? ;D Henk.koht. en välitä kullankeltaisista hiuksista mutta entäs sellainen "rantablondi"..ei liian tuhka eikä keltainen vain suht kirkas?Aurinkokin kun nyt kesällä tuppaa vaalentamaan vielä omaa hiusta. :) Tois kassi on niin bueno! <3

  VastaaPoista
 8. kiva kuva teistä! :)

  Sellaista tulin tänne kyselmään..kun tilasin pojalle sen saman Mini Rodinin uv-puvun minkä säkin olit tilannut. Meillä on pitkä 1v2kk poika joka käyttää lähinnä 86cm vaatteita ja tilasin puvun koossa 80/86. Puku on just ihan passeli, mut kasvuvaraa ei ole kyllä senttiäkään.. Oiskohan se seuraava koko sit ihan jätti, jos vielä vaihtaisin? Vähän jännittää et miten paljon kesän aikana kasvaa ja jääkö aika arvokas puku heti pieneksi. Must ton puvun koko oli aika pientä.. että ehkä se seuraava ei sit ihan liikaa roikkuis. Vaikeeta tää lastenvaatteiden ostelu :)

  Kivaa alkavaa kesää!

  VastaaPoista
 9. Suosittelen vaihtamaan! Meillä on tuo 104/110 cm (!!!) ja se on ihan ok, hieman löysä mutta ei mitenkään superjumbojätti tosiaankaan!

  VastaaPoista
 10. se rantablondi voi olla automaattinen ratkaisu jos en tee mitään :) en tarvi ees saltsprayta ollakseni surffitukka, hyvä ettei rastat oo jo nyt luonnostaan!

  VastaaPoista
 11. Huoh. Tuo laukku! Ja hyvää päivää äidille tänäänkin! ;)

  VastaaPoista
 12. kiitos, sitä samaa. Eikoo ihana! Ihan paras!

  VastaaPoista
 13. On vain aika ihana laukku :)!

  Ps. Älä välitä, mullaki menee silmät melkein kiinni ko nauran,... tai hyvä että kestää ees hymyillä :D

  VastaaPoista
 14. Mistä tuo lapsen hattu on? Olen ihan varma, että meidän Reinon täytyy saada samanlainen. :)

  VastaaPoista
 15. parempi silmät kii ku esim puolet hampaista pois (näin lätkäaikana tuli mieleen...) :)

  VastaaPoista
 16. Whoa!
  Ehkä mäkin nyt tyydyn tähän mikä on, ehkä käyn hakee kampaajalta jonku hieman laimeamman sinisen shampoon tai hoitoaineen. :D Sitä paitsi kohta varmaan haluan oman värini taas takaisin, ah tätä tasapainoista naisena oloa :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images